SPORTAS “LIETUVOS RYTO” TELEVIZIJĄ KELIA LINK RINKOS LYDERIŲ

(Last Updated On: 2019-07-29)

Pastarąją savaitę ieškoję TV bangos, rodančios verčiausius dėmesio sporto įvykius, turėjo jungti Lietuvos ryto TV. Penktadienį ir antradienį tai buvo Lietuvos rinktinės futbolo rinktinės rungtynės, o šeštadienį – Lietuvos ryto ir Kauno Žalgirio rungtynės LKL čempionate.

Šiuo būdu kanalas, kuris pagal žiūrėtą laiką vasario mėnesį buvo septintas Lietuvoje (duomenys iš TNS), priverčia į save atkreipti dėmesį kiekvieną dieną jo nepastebinčius.

Štai, tarkim, užvakar, Lietuvos futbolo rinktinei žaidžiant su pasaulio čempionais ispanais, būta intervalų, kai Lietuvos ryto TV buvo antra televizija šalyje. Intervale 20.20-20.25 Lietuvos ryto TV rinko 5.3 reitingo procento ir šiuo rodikliu nusileido tik LNK.

Visos rungtynės buvo žiūrimos 3.8 procento, o tai susitikimo metu užtikrino kanalui trečią vietą tarp visų Lietuvos televizijų.

Su panašia sėkme Lietuvos ryto TV rodė ir LKL rungtynes tarp šalies krepšinio grandų. Rungtynių metu kanalas buvo ketvirtas tarp visų televizijų (2.8 reitingo procentų), o kai kuriuose netrumpuose intervaluose gerokai lenkė LTV ir buvo trečias.

Tiesa, tie didesni savo žiūrimumu kanalai, prie kurių sportą rodydama Lietuvos ryto TV dabar sėlina, yra turėję keliagubai geresnius skaičius, kai patys tokį sportą transliavo. LNK sėkmingiau rodė Pasaulio futbolo čempionatą atranką, o LTV – LKL rungtynes tarp Vilniaus ir Kauno komandų.

Šios televizijos dar su piktdžiuga galėtų pasakyti, kad dabar tų čempionatų būtent todėl ir netransliuoja, kad net ir didesni skaičiai joms neatrodė pakankamai dideli.

Likimo ironija – kam džiuvėsis papelijęs, o kam – saldainis.

Sunkus ir nedėkingas tas prie savęs pratinimo kelias.

Please wait...
Kategorijos:  Kanalai, Krepšinis, Rinka, Sportas
Tags: , , , ,

Palikite komentarą