TV3 KALIOŠŲ ŠTAMPAVIMO CECHAS DIRBA PILNU PAJĖGUMU

(Last Updated On: 2020-01-07)

Štai viename TV3 spaudos pranešime matome, kad prie šešių garsių šeimininkų kompanijos, jau turinčios šio paslaptingo pramogų buto raktus, prisijungė dar vienas žiūrovų mylimas televizijos veidas.

Kitur apie kitą tos pačios televizijos laidą skaitau, kad net septyni laidos vedėjai pasibaigus didžiosioms metų šventėms neleis nugrimzti į liūdesio liūną.

LNK savo Žvaigždžių duetus pristato, kaip laidą, kurioje dalyvaus dvigubai daugiau žvaigždžių, nei iki šiol. Net popsinis gražių, bet menko balso merginų ansambliukas 69 danguje lakios LNK autorių vaizduotės dėka tapo atskiru dueto vienetu.

uagadugu nereikš savo nuomonės, ką galvojame apie visas tas TV žvaigždes.

Rašydamas apie tai, ką iš tiesų mąstau apie jas, apie jų darymo technologijas, visada pagaunu save puolusį arba į puikybės liūną, arba susirgusį kažkuria elitizmo forma, kuri būdama opozicine tam elitui, su kuriuo save sutapatina TV žvaigždės, vis tiek yra snobiška. Be to mačiau gyvenime tiek daug kūrybiškai beverčių ir visiškai morališkai degradavusių taip vadinamos aukštosios kultūros žmonėkų, besisavinančių sau elito apibrėžimą, kad dar ir todėl nesuprantu, kas tas elitas yra. O be to ir kiekvienas žmogus gali gyvenime patirti  šitiek mentalinių, profesinių ir netgi fizinių transformacijų, kad jo užsikonservavimas kažkokioje pastovioje (elitas nori nenori suponuoja ne dinaminį, o stabilų, į amžinybę apeliuojantį būvį) būsenoje yra mažų mažiausiai dirbtinis.

Bet čia jau nukrypau į šoną. Ne uagadugu tema.

Grįždami prie mūsų temos, siūlome palyginti dvi jau pasibaigusias TV3 laidas – Rožių kerus ir Lietuvos talentus 2009. Rožių kerai, prifarširuoti brangiai apmokamomis žvaigždėmis, patyrė nesėkmę, o Lietuvos talentai 2009 buvo didelė sėkmė, nors žvaigždinis TV3 žiuri segmentas laidoje buvo bene silpniausias.

Skaityk  RIMA TRIŠKUTĖ IR KRIMINALINIS INSTINKTAS

Palikime nuošaly LNK Žvaigždžių duetus – LNK taip skuba pavyti TV3, kad gal ir neturi laiko sustoti ir panirti į gilesnes refleksijas, bet tai, kur suka TV3, uagadugu pradeda panašėti į sovietinę ekonomiką, kai kaliošai buvo štampuojami ne tam, kad juos avėtų kaliošų avėtojai, o kad štampuotojai turėtų darbo ir gautų atlyginimus bei kitas malonias gėrybes.

Marijonas Mikutavičius

Marijonas Mikutavičius © TV3

Please wait...
Kategorijos:  Kanalai, Laidos, Personalijos, Rinka
Tags: , , , , , ,

Palikite komentarą