LAISVĖS GYNĖJŲ DIENA LRT BANGOMIS

(Last Updated On: 2020-01-12)

LRT plačiai pažymi Laisvės gynėjų dieną.

Bus daug transliacijų, dokumentikos, koncertų.

Tarp pilkoko pareigos atlikimo pažymėtume kelis dalykus, kur vertėtų dirstelti. Sausio 12 d. 11 val. Lietuvos radijo laidoje Ant svarstyklių dalyvaus prezidentė Dalia Grybauskaitė. Žurnalisto Gintaro Aleknonio laidą taip pat tiesiogiai rodys ir LTV. LRT gana specifiškai mėgsta Prezidentę. Ne taip karštai, nei Valdą Adamkų. D. Grybauskaitė dažniau dalyvauja retose su rimtumais asocijuojamose komercinių transliuotojų laidose, nei neaprėpiamame Nacionalinio transliuotojo publicistikos, politinių naujienų, pokalbių laidų vandenyne.

12 val. LTV tiesiogiai iš Seimo transliuos Laisvės gynėjų dienai skirtą Parlamento gynėjų konferenciją. Įdomu, nes gal nugirsime ir originalių minčių, nors pastaruoju metu dominuoja apokalipsės šaukliai, pranašai bei pesliai.

13 d. 10 val. Lietuvos radijas ir LTV tiesiogiai iš Seimo transliuos posėdį Laisvės gynėjų dienai paminėti. uagadugu bus atviri. Nepatinka mums ceremoninės kalbos, bet kartais tokiuose posėdžiuose išgirsti labai įdomių ir nekasdieniškų tekstų ne praeitį, o dabartį aštriai kedenančių.

18.55 val. LTV rodys 2008 m. pabaigoje vokiečių režisierių Izabelės Bliochi ir Andrė Mejerio kartu su LRT sukurtą filmą Mergina ir tankai. Filmas, berods, LTV bangomis jau rodytas. Bet pasižiūrėsime, nes užsieniečių žvilgsnis į mus leidžia save geriau pažinti.

Dar bus rodoma daug senos dokumentikos, vienas kitas koncertas.

Please wait...
Kategorijos:  Kanalai, Laidos, Personalijos
Tags: , , , , , , , ,

Vienas komentaras:

  1. Andrius, Kaunas | 12 sausio, 2010 at 10:33

    Aš ilgai neskaitęs tavo asmeninių minčių apie Sausio 13-osios įvykius, LTV programą pasižiūrėjau vaizdine forma adresu: http://www.youtube.com/watch?v=zLyu9ZdUeiA

    Please wait...

Palikite komentarą