LNK NAUJIENOS: STEBUKLO PAIEŠKA TĘSIASI

(Last Updated On: 2019-12-22)

LNK savo naujienraščiu skuba skelbti naujienas programoje. Nuo gruodžio mėnesio jos bangomis bus rodoma laida Dvi minutės šlovės. Pasak LNK, tai interaktyvus šou, kurio dalyviams keliama vienintelė sąlyga: išlaikyti publikos dėmesį dvi minutes. Šou veiksmas – ypač įtemptas. Scenoje pasirodo dalyvis, o kiekvienas salėje sėdintis žiūrovas turi balsavimo pultelį. Jei žiūrovui atrodo, jog numeris, vykstantis ant scenos, nuobodus, jis spaudžia „Stop” . Jeigu daugiau nei pusė publikos paspaudžia „Stop”, pasirodymas nedelsiant stabdomas, o dalyvis neteka galimybės patekti į kitą etapą.

Bijome apsirikti, bet, berods, tai BBC formato Let Me Entertain You lietuviška versija. Tenykščiame šou aukščiau aprašytas veiksmas vyksta kiekvieną dieną, o laimingiausi susitinka savaitės finale. Manau, kad kažkas panašaus vyks ir lietuviškame variante.

Pasibaigus TV3 Lietuvos talentams 2009 rinkoje atsiranda kita talentų paieškos laida. Gal tame ir nieko blogo – kokioj Anglijoj jų sukasi keli, bet Anglija gerokai didesnė. O pas mus netgi tų specifinių talentų, mokančių delnais išgavinėti nepadorius garsus arba neįprastomis trajektorijomis judinti atlėpusias veido dalis daug nerasi. Tai, ko gero, matysime vis tuos pačius keisto genialumo apsėstus individus.

Lietuviški pramogų prodiuseriai jau galėtų galvoti kaip iš tokių deimančiukų ir duonos pavalgyti. Stumdai iš televizijos į televiziją ir vargo nematai… Ir dar kokį televizijos išpopuliarintą minedišką patiuninguotąjį per lietuviškus antros kartos nuo žagrės high society vakarėlius su petruškomis ir juozukais paleidi. Sėkmė garantuota. Bernai pramogų tvarte žvengs, o mergos krizens.

Taip pat LNK nepamiršta paminėti, kad pildosi žvaigždėmis. Garsiomis pavardėmis pilnėja jos Žvaigždžių duetų dalyvių komanda, o čia dar naujiena, kad į Dviračio šou grįžta Kristina Kazlauskaitė. Laidoje atsiras daugiau įvairumo, nes pasirodys ir seni geri personažai – panelė mokytoja Leokadija, idėjinė socialdemokratė Larisa, miesto sanitarė Jadzė, ponia Zita. „Personažai, aišku, bus paliesti krizės”, – šypsosi vienas „Dviračio šou” kūrėjų Haroldas Mackevičiaus.

Berods, krizei reikia dėkoti, kad į televiziją grįžta ir personažų įkūnytoja…

Kristina Kazlauskaitė

Kristina Kazlauskaitė © LNK

LNK su dvylikos specialiųjų renginių antplūdžiu gruodį skelbia stebuklų mėnesiu, matyt, tikėdamasi stebuklingo žiūrovų grįžimo į jos eterį. uagadugu visuomet pasiryžę tuo patikėti, bet viščiukus suskaičiuos TNS Gallup.

Please wait...
Kategorijos:  Kanalai, Laidos, Personalijos, Rinka
Tags: , , , , , , , , ,

8 komentarai:

  1. vimpautas | 4 gruodžio, 2009 at 10:02

    dar viena tv nesamonė:D

    Please wait...
  2. tim | 4 gruodžio, 2009 at 13:14

    sėkmės lankom.

    Please wait...
  3. bernadeta | 4 gruodžio, 2009 at 13:32

    pritariu vimpautui

    Please wait...
  4. sip | 4 gruodžio, 2009 at 16:32

    yra ir Lietuvoj zmoniu turinciu ka parodyt bet tokie “nepraeina”, reikia minedu ir viskas, tuose paciuose talentuose buvo idomiu zmoniu bet kazkodel nemazai ju toliau nepraejo o praejo kazkokie debilai

    Please wait...
  5. Subjektyvi | 7 gruodžio, 2009 at 22:32

    Kažkaip tampa tendencija, vos viešai apie sunkų gyvenima prabyla aktoriai ar apie juos parašo žurnalistai, taip atsiranda kas gelbėja. Viešųjų ryšių akcijos ar ištiesų samariečiai geriečiai? Betkokiu atveju džiaugiuosi dėl Kristinos, nes jos įvairaus plauko “veideliai” dviratuke visuomet džiugino akį 🙂

    Please wait...
  6. Rūta | 11 gruodžio, 2009 at 21:40

    Labas,gerb.svetainės įkūrėjai norėčiau sužinoti,kur galima rasti šio realybės šou,aš labai mėgstu dainuoti,bet esu labai drovi,nors man 38 metai.Kai nieko nebūdavo namie dainuodavau.7-ų metų lankiau akordeonistų bųrelį,paskui iškilus šiokiom tokiom problemom tūrėjau nutraukti,paskui.10-ies metų lankiau chorą ir vėl po pusės metų turėjau nutraukti viską,nuo14-21 metų lankiau pianistų būrelį ir vėl iš kilus finansinėm problemom turėjau viską nutraukti.Dabar net sugalvojau lankytis pas psichologą,kad tik įgyvendyčiau savo norą.Labai norėčiau,kad mane įrašytumėt į dalyvių sarašą.Ką nuspręsit parašykit į mano El.paštą,labai prašau!!!!!!

    Please wait...
  7. Rūta | 11 gruodžio, 2009 at 21:53

    Labas,gerb.svetainės kūrėjai,labai prašau padėkit man.Aš atgaunu jėgas tik dainuodama,nors esu labai drovi ir dainuoju tik,kai nieko nėra namie.Nuo7- metų lankiau akordeonistų būrelį,10-metų lankiau chorą,bet palankius pusė metų viskas nutrūko,mokytoja išsikėlė.Nuo14-21metų lankiau pianistų būrelį,bet iškilus finansiniam klausimui tūrėjau viską baigti.Labai prašau padėkit!!!Ką nuspręsit,parašykit į mano El.paštą.PRAŠAU!PRAŠAU! PRAŠAU!

    Please wait...
  8. Alius | 11 gruodžio, 2009 at 22:15

    Miela, Rūta. Jums reiktu skambinti į LNK. Jie ruoš šitą laidą. LNK dirba daug be galo paslaugių ir geranoriškų žmonių, kurie tik ir laukia, kad galėtų padėti kiekvienam besikreipiančiam. Skambinkite tiesiai laidos prodiuseriui Laurynui Šeškui – jis yra tikras gėrio ir beatodairiško atsidavimo pagalbos trokštantiems įsikūnijimas. Sėkmės Jums!

    Please wait...

Palikite komentarą