LNK, ALGIS RAMANAUSKAS IR UŽUOMINOS APIE IMITAVIMĄ

(Last Updated On: 2019-08-20)
Ranking the Stars

Ranking the Stars

Karas dėl žiūrovų simpatijų pokalbių šou fronte aštrėja. Priešininkės – LNK ir TV3 – viena po kitos paleidžia skambias salves.

Šiandien LNK mums pranešė kelias žinias.

Ranking the Stars lietuviška versija vadinsis Supertortas.

Laidą ves Algis Ramanauskas, pastaruoju metu organiškai persikūnijantis į vaidmenis, tolimus Radijo šou personažams.

Panašu, kad prabangaus, su didele pompa įvesto TV žaidimo Vienas prieš visus eteryje nebus. Beje, tai taip pat nupirktas formatas.

Supertortą prodiusuos Audrius Lelkaitis, gerai žinomas žurnalistas, tačiau su pramoginiais projektais, berods, iki šiol nesusijęs. Šviežias kraujas į prodiuserių cechą? LNK akivaizdžiai rizikuoja, tačiau, kai pramogų žanro senbuviai daro atviras chaltūras, nauji žmonės gali ir pasiteisinti. Beje, Velnio advokatų videobloge Delfyje A. Lelkaitis jau seniai save vadina buvusiu žurnalistu.

Spaudos pranešimas cituoja A. Lelkaitį: Formatas tiek smagus, kad negaliu įsivaizduoti kažko analogiško. Bandymai jį imituoti tikrai nepavyks.

Yra bandymų imituoti? Priminsiu įvykius chronologiškai: Prieš dvi savaites pirmas buvo LNK šūvis su pranešimu apie japonų formato Ranking the Stars teisių nupirkimą. Pagal naująjį formatą dešimt žinomiausių asmenybių, kurios puošia populiariausių žurnalų viršelius, susitiks LNK studijoje ir vertins viena kitą pačiais įvairiausiais klausimais.(…) Kad šou būtų dar smagesnis, laidoje dalyvaujančias žvaigždes reitinguos ir šimtas eilinių žiūrovų.

Po 78 minučių sekė TV3 nervingas išpuolis su apnuogintais durklais – informacija apie vieno LNK veidų Leo Pobedonoscevo perpirkimą, bet likusi amunicija nebuvo turtinga – laida bus ir žaidimas, ir pokalbių šou, ir gyvenimo būdas, ir geltonuosius puslapius mėgstantis TV žurnalas.  Žodžiu, ši laida patiks ir vyrų akims, ir moterų ausims.

Nieko nesupratome. Tiksliau supratome, kad TV3 labai parūpo pranešti apie Leo.

Skaityk  KOMENTATORIAUS RUBRIKA: KIAULIA APIE "CHORŲ KARUS"

Tačiau užvakar driokstelėjo sunkieji TV3 pabūklai. Tai laida Rožių kerai, kur 9 garsiausios ir trokštamiausios Lietuvos moterys varžysis dėl tobuliausios vardo. Dalyves vertins nuolatinė žymiausių Lietuvos vyrų komisija, kurie populiarumu nenusileidžia laidoje dalyvausiančioms moterims.(…) dalyves vertins ne tik 9 garsių vyrų komisija, bet ir pačios projekte dalyvaujančios dailiosios lyties atstovės.

Loginės dedukcijos būdu padarėme išvadą, kad tarp dviejų laidų esama akivaizdžių panašumų.

Užsiminęs apie imitavimą A. Lelkaitis turėjo omeny kažką konkretaus. Ar tai Rožių kerai?

Laukiame TV3 šūvio.

SUSIJĘ RAŠINIAI:

ŠOU SU GRAŽUOLĖMIS KEPS NE TIK LNK, BET IR TV3

LNK REITINGUOS ŽVAIGŽDES, O TV3 GUOS LEONARDAS POBEDONOSCEVAS

Please wait...
Kategorijos:  Kanalai, Laidos, Personalijos
Tags: , , , , , , , , , , , , ,

Vienas komentaras:

  1. matas | 3 rugsėjo, 2009 at 13:37

    roziu keruose vyrai dalinasi savo fantazijomis kuria pirma noretu pamileti is 9-niu zvaigzduciu ir daugiau nieko,o tos jau aiskina,kad 8 kartus bande,bet ne isejo tai cia tik ant visos Lietuvos dalijasi katras bus pirmas ir vieni dalyja rozes kiti atimineja ir tai rodo kokios musu zvaigzdes yra vulgarios ir pasileidusios ir kaip nori uz padidintu papu palaikyti

    Please wait...

Palikite komentarą