LNK REITINGUOS ŽVAIGŽDES, O TV3 GUOS LEONARDAS POBEDONOSCEVAS

(Last Updated On: 2019-08-20)

Ranking the Stars

TV rinkoje šioks toks įvykis. Savo naujojo sezono kortas pradėjo atskleidinėti LNK. Ankstesnės žinios apie naują Rūtos Mikelkevičiūtės laidą leiskite naujiena nelaikyti, nes jokios informacijos apie ją nebuvo pateikta.

Šį kartą – atvirkščiai. Informacijos apstu. Laida yra pirktinis formatas, o ne koks klonuotas kaktusas. Formato originalus pavadinimas Ranking the Stars (Žvaigždžių reitingas). Išpopuliarėjo Japonijoje, o dabar plinta į Europą. Idėja, pripažinsiu, originali – žvaigždės reitinguoja viena kitą didelio formato pokalbių šou.

Hm. Jeigu tai moterys, reginys gali būti įdomus. Komplimentai turėtų būti specifiniai.

LNK siunčia žinią savo pagrindiniam varžovui – TV3 – mes nesnaudžiame. Su savo britišku talentų formatu mūsų nepagąsdinsi.

TV3 smūgio atgal vertė laukti tik septyniasdešimt aštuonias minutes. Spaudos pranešimo antraštė iškalbinga: TV3 televizijoje rudenį pasirodys Leonardas Pobedonoscevas-Leo.

L. Pobedonoscevas iki šiol buvo siejamas su LNK laidomis, todėl pastaroji šio asmenyje atiduoda konkurentui dalį savo įvaizdžio. Neturėtų būti smagu.

Bet iš teksto išėmę naujosios TV3 žvaigždės pavardę, nesuprasime, kodėl jis parašytas. Ar dėl laidos, kuri bus ir žaidimas, ir pokalbių šou, ir gyvenimo būdas, ir geltonuosius puslapius mėgstantis TV žurnalas.  Žodžiu, ši laida patiks ir vyrų akims, ir moterų ausims ? Tas visaapimantis viskas – labai jau panašus į nieko neapimantį nieką.

Svarbiausias – Leo.

Please wait...
Kategorijos:  Kanalai, Laidos, Personalijos
Tags: , , , , , , , ,

Palikite komentarą