CEREMONIJOS LRT ETERYJE: “MIŠIŲ” KANALO POREIKIS?

(Last Updated On: 2019-08-20)

Lietuvos televizija jau kelios dienos su patosu skelbia kartosiančios Dalios Grybauskaitės inauguravimo Prezidente ceremoniją. Galima suprasti, nes reitingai buvo fantastiški.

Bet, antra vertus, tai panašu į tiesiog bizantišką polinkį blizgučiams. Įprasta kartoti filmus, serialus, autorines laidas. Inauguracijos?

uagadugu nuomone, čia tas pats, kas kartoti mišias. Beje, o kodėl gi ne?

iš tiesų, jeigu pasaulyje yra vestuvių (Wedding) kanalas, paralelipipediškai nusiteikę juodo humoro mėgėjai jau mąsto ir apie laidotuvių (Funeral), kanalą, kuriam programinės pasiūlos niekuomet nestigs, na, o  Lietuvoje populiarumu išsiskirtų Mišių kanalas, kurio programą paįvairintų ceremonijos – inauguracijos, politikų, karalių atvykimai, iškilmingos vakarienės, kalbos ir išvykimai iš Lietuvos.

Mišios būtų žiūrimos – tie 87 balsavusieji už visuomenės suvaikinimo koncepciją gerai žino savo tikslinės auditorijos dydį. Jos tikrai daug. Mišios ir geroji sovietinė animacija jai – idealus programinis miksas.

Būtų galima čia patransliuoti dar ir be proto iškilius proginius Spaudos klubus, kur Audrius Siaurusevičius face to face kalbino kokias nors iškilias  į Lietuvą ceremoniškais tikslais užklydusias užsienio personas.

Toks kanalas galėtų būti bendras URM ir Vyskupų kongregacijos projektas.

Visai ne fantasmagorija. Nemanau, kad bankrutuotų.

Dar įdomu, ar LRT administracija tikisi su naująja Prezidente, bei jos aplinka bendrauti taip pat tampriai, kaip ir su nuėjusia?

Su anąja ryšiai buvo vaisingi.

Please wait...
Kategorijos:  Kanalai, Laidos, Personalijos, Rinka, Visuomenė
Tags: , , , , , , , , ,

Vienas komentaras:

  1. dr.ore | 17 liepos, 2009 at 14:37

    bendras URM ir Vyskupų kongregacijos projektas :)))

    Please wait...

Palikite komentarą