RIMA TRIŠKUTĖ IR KRIMINALINIS INSTINKTAS

(Last Updated On: 2019-08-20)

Įsiliepsnojus barniui, merginos apsisvaidė necenzūriniais žodžiais. Neapsikentusi kolegės įžūlumo, Rima Triškutė šliūkštelėjo į ją stiklinę vandens, toji atsilygino smūgiu į veidą. „Kadangi mano sveikata buvo pašlijusiu, dėl spyrio pradėjo trūkti oro, negalėjau kvėpuoti, paspartinau žingsnį, ir beeidama nualpau“- apie incidentą pasakoja Rima Triškutė. (…) Anot liudininkių, mergina atsigavo maždaug po trijų minučių, dar penkias minutes dėl sutrenktų plaučių sunkiai gaudė orą, vėliau buvo išgabenta į ligoninę, kur jai nustatytas dar ir rankos kaulo skilimas.

Šis makabriškas tekstas ne iš kalėjimo kronikos, o manekenių gyvenimo. Pasirodo, būti menekene – pavojinga. Rima Triškutė yra mergina, kuri virtualiai dalyvauja Lietuvos ryto TV laidoje Kodas N97. Aprašytas traumas ji gavo filmavimo metu. Tekstas iš žiūrovą bandančio privilioti Lietuvos ryto TV pranešimo spaudai. Šis kanalas irgi jaučia, kad kraujo kvapas darosi žiūrovui patrauklus.

Įdomi ir kita pastraipa:

„Svarbiausia, kad ta mergina net neatsiprašė“, – piktinosi lietuvaitės manekenės elgesiu Rima Triškutė. Merginos konfliktą toliau žada aiškintis modelių agentūroje, dalyvaujant abiejų pusių atstovams, pateikus ligoninės dokumentus apie nukentėjusios traumas. Ją sužalojusios manekenės vardo Rima Triškutė kol kas neatskleidžia.

uagadugu stebisi ne atsiprašymo stoka, o begaline tolerancija kriminalinei veikai. Na, gerai, sporte, tarkim, galima taikstytis su tuo, kad koks dramblys, specialiai užšokęs ant kojos, gali padaryti tave invalidu visam gyvenimui – mat, tai galima nurašyti į profesinę riziką. Bet manekenės profesija, sakyčiau, nėra tokia.

Jei tą pačią R. Triškutę šitaip sužalotų chuliganas gatvėje, ji, ko gero, kreiptųsi į teisėsaugą ir chuliganas būtų teisiamas.

Manekenių pasaulyje negalioja baudžiamasis kodeksas?

Please wait...
Kategorijos:  Kanalai, Laidos, Personalijos
Tags: , , ,

3 komentarai:

  1. justas | 29 birželio, 2009 at 18:59

    man gaila rimos, ji tikrai geras zmogelis yra. nezinau kaip ja turejo isprovokuoti,kad stikline vandens butu uzpylusi jai i veida,tai nenaudelei,matyt ta spardytoja, chuligane labai sutrenke. kad kaip drauges pasakoja ji net 3minutes gulejo be samones.

    Please wait...
  2. chamsinas | 29 birželio, 2009 at 21:11

    Mane apskritai stebina nebaudžiamumas. Prisiminiau vieną tokį atvejį. Prieš kokius dešimt metų vienos giminaitės dvylikametį sūnų sustabdė du kiek vyresnį paauglai ir pareikalavo litų. Giminaitė susinevino, bet jokių priemonių del poros litų nesiėmė. Po kelių valandų sužinojo, kad tas pats toj pačioj vietoj nutiko ir kaimyno sūnui. Tada ji paskambino policijai. Tie paprašė atvykt į įvykio vietą. Ten ji pamatė iššokant iš automobilio kelis policinikus, kurie tuos paauglius mikliai apsupo ir gražiai “susėmė” Tad vienas paprašė (!) tos giminaitės kartu važiuot į policiją parašyt pareiškimo. Ji bandė atsikalbėt sakydama, kad dėl kelių litų kaip ir nenorėtų gadint vaikams gyvenimo. Tai tas policininkas pareiškė, kad kaip tik reikia, nes atsitiks atvirkščiai — vaikai, pajutę nebaudžiamumą, pridarys kur kas baisesnių eibių. Ir dar pažadėjo parvežt atgal… Tais laikais toks policijos darbas teikė vilties, kad ateityje būsime gerokai saugesni, o policijoj dirbantys žmonės veiks vos ne kaip Amerikos pareigūnai. Dabar tik pabadyk kreiptis į policiją pagalbos. Visokiausi nutikimai rodo, kad tai kone beviltiškas ir net žeminantis reikalas. Praktiškai dabar juk ginama ne padorioji visuomenės dalis. Manekenių pasaulis yra mūsų pasaulis, taigi neverta stebėtis. Manau, kad kriminalinės laidos dėl to populiarios, kad yra tam tikras viešų egzekucijų pakaitalas, įrodymas, kad šioks toks teisingumas vis tiktai egzituoja.
    Beje, o ką veikė tie žmonės, kurie matė tą konfliktą?

    Please wait...
  3. Alius | 29 birželio, 2009 at 22:08

    Iškrito berašant, kad veiksmas vyko Italijoje, o susipešė būtent lietuvaitės. Informacijos, ką darė aplinkiniai, ar, tiksliau, aplinkinės, neturiu. Nenoriu daryti reklamos “Lietuvos ryto” TV, bet ją, ko gero, teks šį kartą pasižiūrėti ir sužinoti.

    Please wait...

Palikite komentarą