KRISTUPAS KRIVICKAS IR KRIMINALINIO INSTINKTO PERTEKLIUS

(Last Updated On: 2019-08-20)

TV3 savaitė po savaitės atskleidinėja savo sezono paslaptis. Šį kartą naujiena nors ir netikėta, bet labiau deja vu, nei sensacija. Į eterį vedėjo amplua grįžta Kristupas Krivickas.

TV3 vadina K. Krivicką kultinėmis tapusių kriminalinių laidų “Visiškai slaptai”, “Pavojinga zona” kūrėju. Populiarios jos buvo be galo, bet kultinėmis tapo nebent kalėjimuose.

Atrodė, kad laikai, kai pirmame televizijų populiariausių laidų dešimtuke kriminalinio žanro laidų buvo septynios, praėjo negrįžtamai. Klaida. Krizė, berods, grąžina visuomenės dėmesį juoduliams.

K. Krivickas jau seniai rinkoje įsitvirtinęs prodiuseris, dar praėjusį rudenį žadėjęs rinkai pagaminti penkis humoro serialus. Subjektyvia uagadugu nuomone, TV ekrano veidu jam būti geriau.

Vienas ryškesnių nesėkmingo TV3 pastarojo sezono akcentų buvo silpna laidų kriminaline tematika pasiūla. Virginijaus Gaivenio Abipus sienos tinkamai nepakeitė Kriminaliniai tyrimai su garsiuoju ekskomisaru Vytautu Grigaravičiumi. Prieš metus tuo metu dar TV3 vyriausiuoju prodiuseriu dirbęs Jurgis Jefremovas tikėjosi, kad bendravimas su žiūrovu, siūlant savo pagalbą sprendžiant opiausias problemas, tam žiūrovui yra patrauklus. Pasirodo, tai buvo prognozė, gerokai nutolusi nuo realybės. Lietuvos žiūrovas yra pasyvus, kaip bulvių maišas.

Gal todėl TV3 ir K. Krivickas šįkart nesiruošia eksperimentuoti su interaktyvumu ir imasi seniai patikrintos formulės- TV3 teigimu K.Krivickas rudenį televizijos žiūrovams žada daugybę skandalingų tyrimų ir pribloškiančių faktų.
„Visos iki šiol rodytos kriminalinės laidos tik atspindėdavo paviršių. Niekas nesiryždavo kapstyti giliau. Gerokai giliau. Nes tai brangu, sudėtinga ir pavojinga. Mes ištaisysime šitą klaidą“.

Drąsus pareiškimas. Kuo atsakys į atspindinčių paviršių kategoriją uždarytas V. Gaivenis?

Sklinda gandai, kad šiam LNK be Abipus sienos patikės dar ir Srovių gamybą. Todėl kriminaliniam instinktui pasireikšti bus dar daugiau erdvės.

Please wait...
Kategorijos:  Kanalai, Laidos, Personalijos
Tags: , , , , , , , , , ,

Palikite komentarą