VIKTORIJA PERMINAITĖ: NETYČIA?

(Last Updated On: 2019-08-15)
Viktorija Perminaitė

© TV3

 

Viktorija Perminaitė

Neįgrįso šitokie pranešimai? Žinau, kad neskaitote, nes ir tų laidų nežiūrite. uagadugu skaitytojai intelektualūs. Pats uagadugu nelabai, nors domimės tuo ne savo valia.

Bet vis tiek kažkur ten pagavot visokių Mių ir Zvonkių muštynių atgarsius. Akivaizdu, kad šitokius dalykus sukuria pačios žvaigždutės, nes tavęs nėra, jei nėra televizoriuje. O televizoriuje nėra, jei nesi įdomus tiems, kurie įdeda į televizorių. O tam, kad įdėtų į televizorių jau nepakanka tiesiog būti gražaus gymio.

Norėčiau apsirikti, bet ko gero ne. Bet po to sunku pykti ant visokių geltonsnapių humoristų, savo laidose jus statančių visomis įmanomomis pozomis. Nes kai netyčia į internetą išsprūsta privačios nuotraukos, netyčia kažkas iš draugų ne išskiria, o su malonumu filmuoja muštynes su šokėja, pradedi netikėti tokiais netyčia.

Tyčia.

Bet negali pykti. Čia tiems, kurie vieno eilėraščio žodžiais gyvena iliuzijų pasaulyje. Perminaičių už širdies imančios tragedijos jiems kaip metadonas narkomanui.

Please wait...
Kategorijos:  Konsumerika, Laidos, Personalijos
Tags: , , , ,

3 komentarai:

  1. xilix | 22 gegužės, 2009 at 18:29

    tai butent. Kazkada Mia su Zvonke plaukus viena kitai rove, o dabar tam paciam telike abi savo graziausias šypsenas rodo. Ir leidžia visiems suprast, kad baigėsi pykčiai. Ką padarysi, jog dabar dėmesio sulauki tik išsišokdamas ir nesamones darydamas. O mes tą dėmesį ir skiriam, juk kalbam apie tai.

    Please wait...
  2. Dovydas | 23 gegužės, 2009 at 17:46

    Dievie, negi dabar tokiom nesąmonėm piktinsies?! Geriau fotografuok hidratus ir leisk toms kalaitėms įsivaizduot, kad tai kažkam neva įdomu!

    Please wait...
  3. hahas | 24 gegužės, 2009 at 22:01

    Kokie ten pykčiai… Taigi tas, kaip ten jis… nu kur pagrabiniu balsu su pauzėmis kriminalus skaitydavo… nagi šitas “muštynes” suorganizavo. Vardą jo pamiršau. Paskui visai Lietuvai gyrėsi, kiek žmonių apgavo, nes žmonėms “to reikia”.. 🙂

    Please wait...

Palikite komentarą