SASHA SON, VYGAUDAS UŠACKAS IR URM VIEŠIEJI RYŠIAI

(Last Updated On: 2019-08-09)

Lietuvos radijas ir televizija pasirašė bendradarbiavimo sutartį su Lietuvos užsienio reikalų ministerija.

Pagal šią sutartį Lietuvos užsienio reikalų ministerija dalinai parems Lietuvos atstovo Sashos Son dalyvavimą  „Eurovizijos“ dainų konkurse Maskvoje.

Užsienio reikalų ministerija Lietuvos misijai „Eurovizijoje“  skiria 40 tūkstančių litų. Taip pat ministerija padės Lietuvos „Eurovizijos“ komandai Maskvoje.

Aš irgi norėjau paremti Sashą Son ir balandžio 13d. LTV rengiamame paramos koncerte būčiau skambinęs ir mokėjęs pinigus. Tokių, kaip aš, būtų susirinkęs ne vienas. Ne vienas dar ir susirinks.

URM nusprendė, jog Sashai Son padės visi. Nes visi mes, mokesčių mokėtojai tuos 40 tūkstančių į dosnią URM piniginę ir supylėme.

Pastebėsiu, kad tarp mokesčių mokėtojų – armija tokių, kuriems Sasha Son nepatinka. Jau nekalbu apie Euroviziją laikančius neskoningų blizgučių rinkiniu. Abejoju, ar jie Sashai Son numestų nors ir sudilusį skatiką.

Nežiūrinčių Eurovizijos yra apie 80 procentų visų Lietuvos gyventojų.

Išmatuota tiksliai. Reitingais.

Neburbėčiau, jei S. Son padėtų kokia Vilniaus prekyba. Jie gana savotiškai padėjo mums patekti į Europos Sąjungą, taigi galėtų elgtis nuosekliai ir atriekti mažą gabaliuką savo pelno dėl Eurovizijos.

Dėl paties Sashos Son džiaugiuosi. Šie pinigai jam tikrai padės.

Bet tai mano subjektyvus džiaugsmas.

Nes negaliu neįžvelgti dar vienos ministro Vygaudo Ušacko viešųjų ryšių akcijos už mūsų pinigus.

Please wait...
Kategorijos:  Aplink TV, Kanalai, Personalijos, Visuomenė
Tags: , , , , , , ,

Palikite komentarą