TECHNOLOGIJOS: TELEKARUSELĖ #4

(Last Updated On: 2019-08-06)

Jau rašiau apie mus ir rusus. Rusai eina ne tik Lietuvon, bet ir Anglijon. Štai britų spaudoje skelbiama, kad angliškai Kremliaus propagandą transliuojantis kanalas Russia Today tik ką pasirašė sutartį su skaitmenine platforma Freeview, kas didina jos potencialių žiūrovų skaičių šioje šalyje iki 60 mln. gyventojų.

Russia Today kaip tik šiomis dienomis pompastiškai anonsuoja papasakosianti britams tikrą teisybę apie Pietų Osetiją.

O Lietuvoje irgi rusų kalba mėgstamas žiūrėti Euronews pranešė, kad jos europinis pasiekiamumas pirmą kartą kanalo istorijoje pralenkė CNN. Euronews 2008 pasiekė 4.4 proc., kai CNN turėjo 4.3 proc.

Panašu, kad bloginė tarnyba Twitter tuoj taps komercinė. Kaip pareiškė vienas jos kūrėjų Biz Stone, Twitter ims pinigus už tai, kai ja naudojamasi komerciniais tikslais. Tiksliau, apmokestinti bus prekių ženklai.

Na, o pasaulio e-komercijos lyderis Amazon Niujorke surengė prezentaciją e-knygų skaitymo prietaisui Kindle 2. Šis bene trokštamiausias elektroninis aparatas rinkoje po iPhone, turi daug naujų privalumų, tokių, kaip labai plonas korpusas, ilgai dirbanti baterija, mažas svoris ir netgi kompiuterizuoto balso funkcija. Bet kaina irgi užmušanti – 359 doleriai.

Ar galima iš filmo ištrinti personažą? Štai amžinatilsį Heath Ledger fanai, surengę parašų rinkimo akciją Paskutinis džiokeris, reikalauja Holivudo prodiuserius apskritai ištrinti džiokerio personažą iš Batmano būsimųjų filmų scenarijaus.

Prisijunkite ir jūs, jei remiate. Akciją žaismingai įvaizdina Flickr.

Please wait...
Kategorijos:  Konsumerika, Margas pasaulis, Rinka
Tags: , , , , , , , , , , , ,

Palikite komentarą