DEIVIS. GRUPINIS SEKSAS

(Last Updated On: 2019-08-04)

Nebus čia jokių orgijų ir grupinio sekso. Šį žodžių junginį vartoju metaforiškai. Todėl niekingus gašluomenės atstovus, atklydusius į šį tinklaraštį, siūlau ištipenti iš jo ten, iš kur atitipenot. Bet kadangi tokių tarp jūsų nėra, prašau pasilikti.

Tema apie Deivį užkniso negyvai. Todėl uagadugu nerašė apie naują posūkį su Rūta Lukoševičiūte, o ir vakarykštė istorija su pastarosios dainininkės ir Deivio išmetimu iš „Dainų dainos“ nebūtų sudominusi, jei ne tas pornografiškas infoburbulo pūtimas.

Kas iš to išlošia? LTV, kuri, įtariu, rytoj visiems išsiuntinės spaudos pranešimą apie rekordinius „Dainų dainos“ reitingus; TV3, kurios begaliniu populiarumu negalinti pasigirti laida „Paparacai“, papasakojusi apie piktuosius Deivio skundikus, tikisi „nukalti“ LNK laidas; LATGA-A (būtų kaip ir rimta organizacija, jei ne tas noras susireikšminti, kur reikia ir nereikia – laukiu, kada jos atstovai pradės vaikščioti po įstaigas reikalaudami apmokestinti radijo tranzistorius, įjungtus darbo metu. Kodėl ne? – juk iš jų sklindanti muzika irgi dalyvauja kuriant pridėtinę vertę, kaip ir kemšant kotletą kokiam bufete. Jei apmokestinote bufetus, tai rinkite pinigus draugiškai iš visų); Deivis ir Rūta, nes apie juos rašo ir šneka.

Kas pralošė? Žiūrovai, nes vietoj vakaro su knyga, filmu ar kokybiškais tekstais blogosferoje yra priversti žiūrėti „Dainų dainą“, nes, anot LTV „tiktai ten Jūs sužinosite sprendimą dėl Deivio ir Rūtos Lukoševičiūtės“.

Laimėjot, gašlūnai.

Kiti rašiniai šia tematika: DEIVIS. TRŪKSTA LOGIKOS

Please wait...
Kategorijos:  Kanalai, Laidos, Personalijos
Tags: , , , , , , ,

2 komentarai:

  1. Corot | 3 vasario, 2009 at 15:18

    Islose ir LNK, sugebejusi pasinaudoti siuo burbulu ir pazvelgti ironiskai i ji: http://www.klubas.lt/tv/article.php?id=20401762

    Please wait...
  2. alius | 3 vasario, 2009 at 16:34

    Aciu, Corot:)

    Please wait...

Palikite komentarą