TECHNOLOGINĖS INOVACIJOS: TELEKARUSELĖ #1

(Last Updated On: 2019-08-06)

JAV NBC praneša parodžiusi reklamos už rekordinę 206 milijonų dolerių sumą vakar vykusio amerikietiškojo futbolo čempionato finalo Superbowl transliacijos metu (tai daugiau, nei visos Lietuvos televizijos komercinių pajamų surenka per visus metus. Hm..).Vieno reklamos klipo kaina rungtynių viduje buvo 3 milijonai dolerių (daugiau, nei pusė metinio BTV biudžeto).

Šį kartą Superbowl neapsieita be technologinių inovacijų. Filmo Monsters vs. Aliens kino premjeros ir PepsiCo naujo produkto reklama buvo parodyta 3D formatu. Prieš tai PepsiCo išplatino Amerikoje 125 milijonus vienetų specialių akinių, be kurių 3D efekto nepamatysi. NBC pasielgė gudriai, šiam vakarui specialiai pagaminusi veiksmo komedijos Chuck seriją tuo pačiu 3D formatu, bandydama kuo ilgiau ištęsti Superbowl sėkmę.

Google kukliai painformavo, kad priežastis, dėl ko paieškos sistema šeštadienį gerą pusvalanduką buvo „išprotėjusi“ ir prie kiekvieno straipsnio prirašė (tikrai prie kiekvieno, galiu paliudyti asmeniškai) This site may harm your computer, buvo “žmogaus klaida”. Kažkas padėjo varnelę ne ten…

YouTube įkūrėjas Chad Hurley vokiečių žurnalui Focus iškilmingai pranešė trokštąs, kad „YouTube turinys būtų pasiekiamas (…) paprastu TV imtuvu“. Todėl YouTube derasi su Sony ir Panasonic.

Na, o Facebook „galva“ Mark Zuckerberg viešėjo prestižiškame Davoso ekonomikos forume ir čia skėlė valandinę kalbą:

Please wait...
Kategorijos:  Konsumerika, Margas pasaulis, Technologijos
Tags: , , , , , , , , , , , , , ,

Palikite komentarą