“VASARA PAGAL RŪTĄ” DEKLARUOJA ALTERNATYVĄ

(Last Updated On: 2019-07-24)
Rūta Janutienė

Rūta Janutienė © TV3

 

TV3 paviešino detales apie savo Vasarą pagal Rūtą, kurios pavadinimas šaiposi iš LNK Valandos su Rūta.

Arba, jei dar tiksliau, TV3 Rūta šaiposi iš LNK Rūtos.

Rūta Janutienė retoriškai teigia: „Man, aistringai gyvenimo būdo laidų žiūrovei, gražių žurnalų apie gražius žmones ir stilių skaitovei, kilo įtarimų, kad žurnalistai nepaklausia visko, ko nori. Gal nedrįsta “ – svarsto R. Grinevičiūtė-Janutienė.

Ir dar: todėl „Vasarą pagal Rūtą“ drąsiai galima vadinti alternatyvia gyvenimo būdo laida. Tokia: „domėsimės kokius turtus įsigijo prie mūsų valstybės vairo stovintys asmenys. Atvirai klausime: „Kur įsigijote vasarnamius?“, „Kokie jūsų automobiliai?“ ir t.t. Nesmerksime tų, kurie jau spėjo susikurti gerą gyvenimą, tačiau būtinai paklausime: „Kaip jie to pasiekė ir kaip mums juos pasivyti? Laidoje taip pat bus aiškinamasi, tiesa ar sutapimas, jog patekę į Seimą parlamentarai praturtėja, ir kaip gyvena atstatydinti valdininkai“, – sakė žurnalistė ir laidos vedėja.

Tiesą sakant, nieko naujo, Paskutinė instancija tik kartais, paįvairinimui nitratais ir vietnamietiškomis pangasijomis pasidomi, o šiaip nieko kito ir nedaro – tik svetimų piniginių turinį skaičiuoja.

O tuo Rūtos kaip mums juos pasivyti bus, matyt, konkuruojama su Andriaus Tapino Pinigų karta.

Dar girdime deklaraciją apie žurnalistinį patyrimą su gražiai gyvenančiais žmonėmis: žurnalistinis laidos kūrėjų patyrimas su tokiais gražiai gyvenančiais žmonėmis kaip Artūras Zuokas, Danutė Kazimira Prunskienė, Andrius Kubilius, Gintautas Kėvišas, Arūnas Valinskas, Albertas Šimėnas, Artūras Paulauskas kužda, kad klausti reikia, nes atsakymai gali būti labai įdomūs.

Apie žurnalistinį patyrimą su negražiai gyvenančiais žmonėmis neužsimenama.

Jaučiuosi nuskriaustas.

Nebent LNK Rūta pasidomės…

Please wait...
Kategorijos:  Kanalai, Laidos, Personalijos
Tags: , , , , , , , , , , , , , ,

9 komentarai:

  1. Artūras | 16 gegužės, 2011 at 14:41

    Danutė Kazimira Prunskienė? Ar ne Kazimira Danutė Prunskienė?

    Please wait...
  2. uagadugu | 16 gegužės, 2011 at 15:10

    Nežinau, Artūrai. Čia copypaste’as iš TV3 teksto.

    Please wait...
  3. Artūras | 16 gegužės, 2011 at 15:34

    Vadinasi, TV3 atstovai suklydo.
    Kaip ir rašiau anksčiau, matosi, kokie išsilavinę žmonės dirba televizijose.

    Please wait...
  4. karolis | 16 gegužės, 2011 at 18:49

    NA atrodo kad Grinevičiūtė tik pasišaipyti ir tegali, nes išėjus iš LNK kiek pamenu šaipėsi iš LNK tv , o gavo į skudurus gerai. Kai sukonkuruoti negali kaip žurnalistas, tai tegali tik loti. Labai neprofesionalu. Atsimenu gerai kaip juokėsi iš Krivicko, po to ėjo dirbti kartu su juo. Juokėsi iš LNK Rūtos, o pati KODĖl laidoj copy paste padarė -bulvaro gyvenimo būdo laidą…O juk žadėjo antrankius dėti nusikaltėliams sezono pradžioje…:) Bet žadėti ne tas pats kas padaryti:):)

    Please wait...
  5. mano tv3 | 29 gegužės, 2011 at 15:07

    Grinevičiūtėi-Janutienėi trys kartus valio valio valio

    Please wait...
  6. Natalja | 28 birželio, 2011 at 15:13

    Pone Ruta man labai reike Jusu pagalba ar galit padet.as esu 5vaiku mama.ar galit man paskambint?labai prasau padekit man.861859831

    Please wait...
  7. Justina | 12 liepos, 2011 at 11:58

    Ruta esi neteisi lenkai yra tokie pat zmones kaip ir visi nieko neprastesni o netgi daug malonesni uz lietuvius!!!!!!!!!

    Please wait...
  8. Tomas Narkevičius | 14 liepos, 2011 at 21:19

    Rūta, neblogos tavo laidos ,bet ar nereiktu keisti požiurio visi jusu politikai valdininkai verslininkai – dauguma Gyvuliai , kuriems rupi pinigai valdzia malonumai. Reikia pagalvoti kokioje aplinkoje auga ju vaikai ir anukai. Tai jiems reikia pagalbos ,o Mes nors ne turtingi bet išliekame Žmonėmis ir musu vaikai tokie išaugs. Kam truks pinigu ar valdžios ir darbdaviu žmogiškumo išvažiuos iš Lietuvos
    Ir liks kubiliukai prie suskilusios Lietuveles 🙂

    Please wait...
  9. Sugadinti žmonės | 9 vasario, 2012 at 22:32

    Žiniasklaida paraližuoja visuomeninę sąmonę. Skaudu, kai juokiamasi ir nesuprantama, kas yra gera, o kas – bloga. Nerimtai elgiantis, gali atsitikti baisių dalykų oficialiajame gyvenime. Dažniausiai socialioji informacija būna neįdomi, bet labai terorizuojanti, kantūzijanti protą. Žiniasklaidoje turi vyrauti literatūrinis arba mokslinis stilius, bet ne avantiūristinis.

    Please wait...

Palikite komentarą