RADVILAS: LNK ATSAKOMASIS SMŪGIS TV3 KANALUI

(Last Updated On: 2019-07-04)

Štai prieš kelias dienas pastebėjau, kaip TV3 Didieji pokyčiai savo reikmėms be ceremonijų pasitelkė LNK išauginto Radži populiarumo dėka išgarsėjusią Raisą Šarkienę. Moteris, ko gero, tapo TV3 laidos heroje ne todėl, kad jai tų kūno pokyčių reikėjo labiausiai. Tiesiog TV3 kanalui buvo svarbu it mėsininko peiliu nupjauti nuo vieno LNK trikampio kampą su užrašu Radži populiarumas.

Analogiškai elgiasi ir LNK. Ji netgi pavadinimą savo naujam pranešimui spaudai parinko, kad niekas tuo ir nesuabejotų: Mios draugas Radvilas dalyvaus LNK šokių projekte.

Ar būtų tas Radvilas įdomus servetėlėms, jei ne Mia? Kuo užsiima TV3 savireklamos padalinys šiuo metu? Serialo, kurio pavadinimas Kas nori nužudyti Mią? desperatišku populiarinimu. Jei suskaičiuotume serialo anonsinius klipus reklamos kainomis, rastume ne tokią jau ir mažą sumelę.

Nuo šiol dalis tų pinigų taps LNK nuosavybe – Mia, nori to TV3, ar ne, žiūrovams vis tiek asocijuojasi su Radvilu Bubeliu, todėl LNK prie kiekvieno savo purptelėjimo apie šio dalyvavimą Kviečiu šokti beliks kur nors nekaltai prisegti Mios vardą ir darbas padarytas. Virtuali kapeika iš TV3 kasos tiksi.

Gudrus atsakymas.

Please wait...
Kategorijos:  Kanalai, Laidos, Personalijos, TV istorija
Tags: , , , , , , , , , ,

6 komentarai:

  1. Nerijus | 27 balandžio, 2011 at 19:16

    beveik esu įsitikinęs, kad greitu metu TV3 išplatins pranešimą, kad šokių projekte dalyvaus Mia:)

    Šiaip LNK gudri, gerą kortą ištraukė, įdomu, kiek dar pasivogs viena televizija nuo kitų tv veidų:)

    Please wait...
  2. nida | 27 balandžio, 2011 at 19:31

    aš tuoj kriuoksiu

    Please wait...
  3. bruno | 27 balandžio, 2011 at 21:19

    normalu. kai vieni paleidžia iPad, kiti gi kuria iTab. sekėjai visada nusisega dalį rinkos, bent jau trupinius. LNK ir TV3 simbiozei jau daugiau nei penkmetis, ir skandalų užtenka:)

    Please wait...
  4. defacto | 27 balandžio, 2011 at 23:52

    Nedėkingas tas televizininkų amatas, kai visi rimtais veidais bando spausti iš šūdo vašką. Kvailiai tokiais pat rimtais veidais atidžiai stebi ir aptarinėja, normaliems žmonėms tiesiog linksma, protingesni net nežino, kas čia vyksta ir todėl ramiai gyvena. Įdomu, kokioj dar pasaulio tarpuvartėj šiandien tūno koks nežinomas (-a) nevykėlis, kuris jau rytoj gali tapti nykaus Lietuvos šou verslo burbuline mega žvaigžde. Lietuva-plačių galimybių šalis. Mioms, zvonkėms, minedams, radžiams, radvilams… Toliau kiekvienas gali tęsti savo balvonų sąrašą…

    Please wait...
  5. Juozas | 28 balandžio, 2011 at 10:47

    defacto< ar tikrai jūsų veidui tinka grubumas?

    Please wait...
  6. uagadugu | 28 balandžio, 2011 at 11:14

    Ne grubumas čia, Juozai. Susitapatinimas su dieviška materija. Žmogus žiūri į žemiškas skruzdėles iš aukšto ir tiek.

    Please wait...

Palikite komentarą