KOMENTATORIAUS RUBRIKA: PLACA APIE IŠVAIZDOS TOBULINIMO LAIDAS

(Last Updated On: 2019-07-30)

Mėsininkų šalies pasakos. Gal tegul jie išsioperuoja galvas. Šita savęs darkymo psichozė jau įgauna nacionalinį pagreitį. Papai už skolintus pinigus, varpos už kontrabandinius ir t.t. Chirurgams ir silikono gamykloms biznis, o lietuviai greitai bus gražiausia tauta pasaulyje.

Gaila, kad tik papais ir pimpalais…

O kas apipjaustys sudarkytą vidų?

Please wait...
Skaityk  KRYPTELĖJIMAS Į ŠONĄ SU MOKSLAIS
Kategorijos:  Komentatoriaus rubrika, Konsumerika, Laidos, Visuomenė
Tags: , , , ,

5 komentarai:

  1. Fishas | 21 kovo, 2011 at 12:39

    Cia komentaras isimtas is delfio ar is cha.lt ?

    Please wait...
  2. uagadugu | 21 kovo, 2011 at 12:52

    Ne, Fishai, čia komentaras iš uagadugu – laikau jį į temą ir labai kokybišku.

    Please wait...
  3. Cyrus | 21 kovo, 2011 at 12:45

    Fishai, o prie ko čia delfiai? Ar leksika užkliuvo? Gal prieš tai reikėjo Irenai Smetonienei iš Kalbos inspekscijos parodyti? mano galva, pakankamai tikslus pastebėjimas.

    Please wait...
  4. uagadugu | 21 kovo, 2011 at 12:55

    Beje, Cyrus, I. Smetonienė nerastų reikalo prie ko nors kabintis. Ir papai, ir pimpalas yra lietuviški žodžiai, o ne kokie skoliniai ar svetimybės.

    Please wait...
  5. stase | 25 kovo, 2011 at 11:30

    Vakar žiūrejau Kakadu, rode siužetą apie girtą teisėją Birštoną. juokiausiu iki ašarų, tiesiog žvengiau balsu, superinis buvo siužetas. dar nespėjau nuo žvengimo atgauti kvapo-jau stovi rimta Skonsmonaitė su Ališausku ir praneša, kad palaidojo AA Dautartą, o siužet apie laidotuves pamatysim po reklamos. po reklamos dar buvo juokinga nuo to Birštono, bet LNK vistiek bandė mane pravirkdyt ,,dvasingais ” laidotuvių ir velionio vaizdais pajuodintam fone. kaži Bartkaus pozicija po tokių bajerių nesilpnėja? visas kanalas kaip išprotėjęs vieną po kitos kepa ladas apie Aurimą, tai čia ką, ne cinizmas? dar jums Krivickas užkliūna?

    Please wait...

Palikite komentarą