“LIETUVOS RYTO” TV IR TOLIAU KABINS MAKARONUS SU ŽAIDIMAIS

(Last Updated On: 2011-02-19)
"LIETUVOS RYTO" TV IR TOLIAU KABINS MAKARONUS SU ŽAIDIMAIS

Audrius Bružas © Lietuvos ryto TV

Lietuvos ryto TV programa nuo kovo mėnesio pergyvens eilinę mutaciją. Kanalas pranešė iškart apie dvi premjeras.

Tiesa, iš pradžių Jūsų paprašysiu atspėti, kurį žanrą atstovauja naujos laidos? Jūs visiškai teisūs. Tai yra TV žaidimai.

O teisūs todėl, kad tikrai negalėjote apsirikti – jeigu reiktų apibrėžti Lietuvos ryto TV programos specializaciją, tai šį kanalą būtų galima pavadinti informacinio-TV žaidimų srauto televizija su stipriu kryptelėjimu link sporto, proginių reginių ir filmų bei serialų. Pastarasis –  silpniausias, nors už Inspektorių Luisą lenkiuosi iki žemės. Kol TV1 nebuvo pradėjęs rodyti naujų Midsomerio žmogžudysčių serijų, Inspektorius Luisas buvo stipriausias britiško detektyvo atstovas lietuviškoje TV padangėje (tiesa, kodėl paskutinis šio ciklo filmas buvo rodytas kartojimo pozicijoje, jei nebuvo transliuotas pagrindinėje, man liko mįslė. Skausminga mįslė, nes per vėlai pastebėjau, o todėl ir neįsirašiau. Kiaulinas reikalas… Antra vertus, tai juk turėtų būti vadinama ir pinigų švaistymu vėjais).

Būtent Lietuvos ryto TV, o ne stagnuojančią BTV  reiktų vadinti vertingu papildymu prie LNK ir TV3 siūlomo asortimento, o kad kabinamasi ir daug kur rezultatyviai įsikabinama į LRT informacinę barzdą, jau niekam nėra  paslaptis. Šių eilučių autoriui irgi tapo įpročiu link kultūros besibaigaliojant Panoramai persijungti į Reporterį, o aštuntos valandos pailginta naujienų laida sėkmingai periminėja BTV žiūrovus.

Bet grįžkime prie naujienų. Kanalas praneša, kad, čia iškart cituoju su visais trimis šauktukais, Livija Gradauskienė ves naują porų žaidimą!!! Ha ha.

Ir įdeda gražios, su fotografo kamera koketuojančios moters nuotrauką (čia jau be jokių ten ha ha…):

"LIETUVOS RYTO" TV IR TOLIAU KABINS MAKARONUS SU ŽAIDIMAIS

Livija Gradauskienė © Lietuvos ryto TV

Livija Gradauskienė jau ne pirmą kartą įkrenta į intymiai korumpuotų ryšių su Lietuvos ryto TV guolį. Ji veda Lietuvos ryto televizijai natūraliai ir gudeliškai korumpuotus įvairių misių rinkimus, o prieš kurį laiką buvo pasukusi į įtartinai tamsų skersgatvį su Burbulu. Burbulas buvo TV žaidimas, puoselėjęs šventas viltis, kad tingiam lietuvio protui yra tiek pat natūralu žaisti informacinėmis kaladėlėmis, kiek kirsti kebabus iš nuskurusio kioskelio prie stoties.

Skaityk  LRT ŽINO

Ne-su-si-val-gė!

Naujoji laida šnios tautiškas garsenybių šeimas: pavasario pirmosiomis dienomis startuosiančio TV projekto „Ilgai ir laimingai“ dalyviai – kartu gyvenančios Lietuvos įžymybių poros tikrins, ar gerai pažįsta vienas kitą. „Ši laida tikrai nėra pasimatymų šou, ji kaip tik apie jau susikūrusių porų bendravimą, tarpusavio supratimą. Juk ne veltui sakoma, kad „jie vienas kitą supranta iš pusės žodžio”. Ar tikrai taip ir yra, pamatysime šiame linksmame žaidime“, pažadėjo laidos vedėja Livija Gradauskienė. Anot jos, gal moteris draugėms nuolat sako, kad pažįsta mylimąjį kaip nuluptą, bet nežino, kad jo slapta svajonė yra anaiptol ne naujas automobilis, o galimybė groti roko grupėje? O gal vyras mano, kad jo išrinktoji alpsta dėl rožių, o ši iš tiesų tiesiog nekenčia šių gėlių? Tad šiame žaidime poros galės atrasti vienas kitą iš naujo. „Tačiau didžiausias grožis bus stebėti, kaip vyras ir moteris iš tikrųjų spėja vienas kito mintis, pabaigia kito pradėtą sakinį ir nujaučia slapčiausius norus“, entuziastingai pasakoja Livija.

Nuoširdus entuziazmas ir L. Gradauskienė… Kaip nedera šitas bruožas man prie jos TV raiškos – laukčiau kažko montipaitoniško. Nors, aišku, tai tik teleįvaizdžio problema – nesu asmeniškai pažįstamas. Žiūrėsim. Lukštenti garsiukų šeimas gali sektis geriau, nei gilintis į naujienų spėliones.

Šeimos tautiečiui labiau asocijuojasi su svaigiųjų telemakaronų kabinimu.

Antrą naujieną – TV žaidimą, kurį ves Audrius Bružas, ašutine virve rišu prie naujų veidų pasirodymo Lietuvos ryto TV horizontuose. Kanalas agresyviai nusisiurbinėja žinomesnius vardus iš kitų kanalų – tobulindamas informacinį turinį ima Deividą Jursevičių iš LTV, o iš BTV – Marių Jančių, o dabar jo pramoginiame sraute atsiranda dar ir A. Bružas, televizinėje erdvėje pastaruoju metu dažniausiai sietas su TV3 (beje, jis buvo anonsuotas vedėju, bet nežinia kodėl nepasirodė krepšinio himno rinkimų ceremonijoje, neseniai rodytoje šio kanalo bangomis. Gal tai susiję?).

Skaityk  "AUKSINIAI SVOGŪNAI" vs "DVIRAČIO ŽVAIGŽDĖ": KAS IŠ TIESŲ LAIMĖJO?

Audrius Bružas, anot TV3 Lietuvos ryto TV, kvies įžymybes improvizuoti. Itin smagus ir visame pasaulyje populiarus vakarėlių žaidimas žiūrovus prie televizoriaus ekranų prikaustys ketvirtadieniais. Naujame žaidime šou verslo, politikos, sporto atstovų komandos galės pademonstruoti visus savo aktorinius sugebėjimus, nes jiems teks be žodžių suvaidinti filmų ir dainų pavadinimus, posakius bei žymius žmones.
“Man labai patinka, kad šis žaidimas yra kūrybiškas, azartiškas, jame neanalizuojama buitis ar asmeniniai žaidėjų gyvenimai, o pasineriama tiesiog į smagų kvailiojimą”, – džiaugiasi naujo žaidimo „Gongo – gangas!“ vedėjas Audrius Bružas.

Pavadinimas su žodžiu gongas neišvengiamai asocijuojasi su garsiausio pasaulyje talentų konkurso The Gong Show pavadinimu, nors, berods, tik su pavadinimu, nes aprašymo detalės stipriai skiriasi. Gal apsirinku… Bet gangas jau veda prie artimesnio naujajai laidai siužeto aprašo čia. Kažkokia samplaika.

Viena aišku, kad, lyginant su rinkos lyderiais, tarp kurių šioje srityje labiausiai pasižymi LNK, Lietuvos ryto TV dažniau perka suformatuotas idėjas, o ne pati stengiasi jas breinstorminti vietoje, pasitelkusi įvairias vaizdo laikmenas, atsiųstas iš užsienio ar gautas TV mugėse.

Panašu, kad, galutinai apsisprendusi dėl daugiabriaunio informacinio srauto nuo aštuonių iki dešimtos, televizija toliau ieško savo nišos iki aštuonių.

Please wait...
Kategorijos:  Kanalai, Laidos, Personalijos, Rinka
Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

4 komentarai:

  1. Šiaip | 16 vasario, 2011 at 16:41

    Audrius Bružas, anot TV3-jų, kvies įžymybes improvizuoti. Tai laida bus per TV3 ar LRyto TV?

    Please wait...
  2. uagadugu | 16 vasario, 2011 at 17:12

    Ačiū, Šiaip. Ištaisiau.

    Please wait...
  3. regis | 17 vasario, 2011 at 13:25

    bet Gradauskienė šioje nuotraukoje – absoliutus aukščiausios prabos seksas. Pagarbiai lenkiu galvą prieš taip dailiai be jokių “madingų intervencijų” atrodančią moterį. Subtilu ir dailu.

    Please wait...
  4. Jūratė | 19 vasario, 2011 at 08:45

    O mane nustebino, kad tuos du naujus žaidimus ves kiti, o ne Vytenis Sinkevičius. :)))

    Please wait...

Palikite komentarą