TV3 SU LNK PLIEKIASI IR DĖL AISČIO MICKEVIČIAUS DĖMESIO

(Last Updated On: 2011-01-21)
TV3 SU LNK PLIEKIASI IR DĖL AISČIO MICKEVIČIAUS DĖMESIO

Pensininkas Vydas - akt. Aistis Mickevičius © LNK

Vakar per vieną dieną suėjo du spaudos pranešimai liečiantys aktorių, radijo laidų vedėją, TV personažo Pensininko Vydo atlikėją ir šokių laidų dalyvį, žmogų nesimpatišką Jurijui Smoriginui ir šiam antipatijos taip pat neslepiantį Aistį Mickevičių.

Pirmas – keistesnis, nes jame TV3 pranešė be galo svarbią Lietuvai ir pasauliui naujieną, kad Aistis Mickevičius kartais atostogauja. Šiuo atveju jo atostogos įvyko Ispanijos Andalūzijoje, kur aktorių valtimi plaukdino girtas vokietis. Kiek įdomesnis ir turintis bent jau šiokį tokį prasminį kirtį akcentas buvo pasažas dėl jo personažo Drąsos kainoje painiojimo su juo pačiu: ko gero, aktorius Tailando vengs dar ilgokai: „Man siūlė paskutinės minutės kelionę už gerą kainą – kategoriškai atsisakiau. Pakako to, kad, kai laimėjome ketvirtą vietą projekte ‚Šok su manimi‘, buvo komentarų, esą man kelionę nupirko pedofilų klanas. Labai liūdna, kad kai kurie žmonės neskiria, kas yra serialas, o kas – tikras gyvenimas.”

Panašu, kad šia fraze TV3 norėjo pasakyti, jog Drąsos kaina nėra tokia jau didelė nesėkmė – jeigu serialas būtų nepopuliarus, aktoriaus ir gatvėje nepažintų. Gal ir ne tokia jau nesėkmė, bet savo laiko pozicijoje KK2 laidai pralaimėta stipriai. Kita žinia galėjo būti, jog Aistis Mickevičius visų pirma sietinas su TV3 kanalu, kuris pastaruoju metu ne pritraukinėja, o praradinėja vieną žinomą veidą po kito.

Ir jie atsiranda ne kur kitur, o LNK…

Atsakymo reikėjo laukti neilgai – po kelių valandų LNK švystelėjo pranešimą apie Lietuvos supermiestą, kur, cituoju aktorius Aistis Mickevičius įkūnys tikrą vilnietį – pensininką Vydą.

A. Mickevičius grįžta į LNK eterį su savo populiariuoju personažu.

Please wait...
Kategorijos:  Kanalai, Laidos, Personalijos
Tags: , , , , , , , , ,

3 komentarai:

  1. Šiaip | 21 sausio, 2011 at 16:37

    Įdomu, kur Šlepikas: http://www.lrytas.lt/-12956197061293346074-a-sakalauskas-naujoje-lnk-laidoje-tu-gali-savaitės-dvikova-taps-italu-antonio.htm

    Please wait...
  2. uagadugu | 21 sausio, 2011 at 17:16

    Nežinau. Ten šnekėjo apie keturis vedėjus. Tu Nerijaus paklausk, jis viską žino.

    Please wait...
  3. Nerijus | 21 sausio, 2011 at 20:25

    Pirma buvo rašyta, jog toje laidoje bus keturi vedėjai, tai gal jau kitą savaitę oficialų pranešimą išsiųs apie Šlepiką bei jo partnerę:)
    O dėl TV3, tai ji visuomet po Naujų metų praranda žmones, prieš naują sezoną susigrąžina ar priima naujų žmonių. Šiaip gaila, kad Aisčiui neatrado vietos pas save:)

    Please wait...

Palikite komentarą