“SUPER L.T.” SUKERGTAS SU PORTALU – SAULIUS BARTKUS JAU DREBINA KINKAS?

(Last Updated On: 2020-11-29)
"SUPER L.T." SUKERGTAS SU PORTALU - SAULIUS BARTKUS JAU DREBINA KINKAS?

iškirpta “uagadugu”

Tomas vakar pranešė Lietuvos ryto TV programoje pastebėjęs laidos Super L.T. supenkiagubėjimą – šis bulvarinis žurnalas staiga pradėtas rodyti kiekvieną šiokiadienį – nuo pirmadienio iki penktadienio. Buvau pastebėjęs, bet galvojau, jog tai – kartojimai. Šiandien pasitikslinau pas Lietuvos ryto TV programos direktorę ir gavau patikinimą, jog tai – naujos laidos.

Neblogai… Penkis kartus per savaitę… Tiek sąnaudų… Šiuo metu tokiu reguliarumu infošou žanre dirba tik LNK KK2. Bet LNK ir Lietuvos ryto TV svorio kategorijos, sakysim, na, gerokai skiriasi. Tiesa, sakydamas tokiu reguliarumu turėčiau prikąsti liežuvį, nes KK2 išeina tik keturis kartus per savaitę, o Super L.T. – penkis ir beje, pastarosios trukmė programoje – 35 minutės, o KK2 – 30. Na, neaišku, kiek reklamos bus prikaišiota, bet optiškai tarsi ir atrodytų, kad Super L.T. turės suktis aktyviau. Tiesa, čia vėl turėčiau prikąsti tą liežuvį, nes KK2 šiais metais ne tik pavadinimą pakeitė, apie ką uagadugu lengvabūdiškai parašė dar liepą, bet ir filmavimo objektus – dabar laida bulvarišku stiliumi narsto visai nebūtinai bulvariškas temas, kai Super L.T. ir forma, ir turinys bus bulvariški.

Lietuvos ryto TV laidą suplanavo 20.25 – t.y. penkios minutės prieš prasidedant TV3 bei LNK laidoms, bei LTV Panoramai. Geras sprendimas, nes mažiau žiūrimai televizijai verta laukti persijungiančiųjų iš kitur. Jokios reklaminės kampanijos nebuvo – Lietuvos ryto TV svetainės naujienų skyrelyje dar pasitikrinau ir neradau jokio pranešimo spaudai.

O šiandien žurnalistus pasiekė spaudos pranešimas, bet jau ne apie tą supenkiagubėjimą, bet apie naujo portalo startą: startuoja naujas pramogų portalas “Superlt.lt.” Skandalingiausias ir įdomiausias žinias iš Lietuvos ir užsienio garsenybių gyvenimo savo skaitytojams siūlančio portalo kūrėjai žada, kad būtent čia lankytojai galės operatyviai perskaityti svarbiausias šalies šou verslo naujienas, susipažinti su garsenybėmis iš arčiau ir įvertinti viską savo balsais.

Bei tokia informacija: žiūrovai, kuriems patiko laida „Super L.T.“ nuo šiol mūsų portale galės rasti daugiau išsamesnės ir viską, kas nepakliuvo į kadrą“, – sako Superlt.lt vyriausioji redaktorė Viktorija Kuliomina.

Skaityk  2010-2011 METŲ TV SEZONO ŽIŪRIMUMO POKYČIAI: SAUSIS

Portalo pavadinimo ir jo turinio pririšimas prie laidos reiškia, kad Lietuvos rytas nuosekliai žygiuoja skirtingų žiniasklaidos sinergijų keliu – rinkos užkariavimo požiūriu sėkmingesnių – Lietuvos ryto laikraštis ir lrytas.lt portalas, ar mažiau – Lietuvos ryto laikraštis ir Lietuvos ryto TV. Dabar televizinė laida turėtų remti portalą.

Konkurencija portalui klubas.lt?

Please wait...
Kategorijos:  Kanalai, Laidos, Rinka
Tags: , , , , , , , , , ,

7 komentarai:

  1. ztkp.lt (Paulius) | 6 sausio, 2011 at 17:47

    O jau domeno prastumas… Galim lažintis, kiek procentų srauto nueis tiesiai į super.lt 🙂

    Please wait...
  2. Nerijus | 6 sausio, 2011 at 17:44

    geras žingsnis, kaip tik trūko gero bulvarinio portalo Lietuvai:)

    O LNK nesnaudžia su serialais, net nusipirko scenarijų iš užsienio:) http://pramogos.delfi.lt/eteris/lpobedonoscevas-tapo-vyru-uz-pinigus.d?id=40485501

    Please wait...
  3. nida | 6 sausio, 2011 at 19:52

    pamenu, kai BTV priklausė Polsat, lenkai liepė daryti kasdienę bulvarinę laidą. Išėjo šnipštas, because Lietuvoje nėra temų kasdieniniam bulvarui. Čia ne Lenkija su šimtais milijonų gyventojų. Kiek supratau, bandys važiuoti užsieniu, nors tokios info pilna visuose portaluose.

    Please wait...
  4. Tomas | 6 sausio, 2011 at 20:26

    O jau dizainas….

    Please wait...
  5. Ingis | 7 sausio, 2011 at 10:08

    ->.Nerijus: na lyg turėtų būti įdomiau, gal seksis adaptuoti, nors, gali būti, kad užsienietiškos aktualijos nesusikergs su lietuviškomis, bet, neverta spėlioti.

    Please wait...
  6. Gabija | 8 sausio, 2011 at 19:34

    Pauliau, aš net žinodama puikiai adresą, sugebėjau nueit į super.lt

    Please wait...
  7. uagadugu | 8 sausio, 2011 at 19:37

    Sutinku, kad su domenu tai jie čia gerokai prašovė.

    Please wait...

Palikite komentarą