SKAIČIAI: LNK SĖKMĖS DAUGINIMO RECEPTAI – RADŽI IR JURGELEVIČIŪTĖ

(Last Updated On: 2020-10-21)
Radži mama

Radži mama © LNK

Šiandienos skaičių rubrikos įrašas yra tarsi  kito tęsinys.

Pirmadienį LNK Rūta pasiekė reitingų aukštybes su savo Nuo…Iki… rodyta istorija, kur jai pavyko išprovokuoti dainininką Radži kalbėtis retai viešai atskleidžiamomis temomis. Na, išimtis gal būtų Jurijus Smoriginas – šiam ir gudrių provokacijų nereikia… Primenu, kad Radži dalinosi savo skausmingais prisiminimais apie vaikystę, o tada motinišką šilumą jam suteikė ne tikroji mama, o globėja.

Antradienį atsitiko tai, ką rinkodarininkai pavadintų sėkmės multiplikavimu. Temos, susijusios su Radži ėmėsi laida Abipus sienos, kurios prodiuseris Virginijus Gaivenis kalbino jau kitą dainininko gyvenimo dramos dalyvę – motiną – “gyvenime padariau tiek klaidų, kad jų suskaičiuoti jau nebepajėgiu. Mano visas gyvenimas – vienos klaidos. Tačiau nors vieną kitą tikrai pabandysiu ištaisyti”, – sako Lilia vadinama ekskalinė, neseniai metusi vartoti narkotikus ir pasišovusi susirasti tinkamą darbą. Pataikyta į dešimtuką – Abipus sienos reitingas buvo 13.6 %, kai su V. Gaivenio laida besivaržanti Prieš srovę surinko tik 9.6 %.

Audrė Kudabienė irgi rinkosi panašią temą – apie paliktus vaikus, tačiau garsenybių tarp jų nebuvo… Na, tiesiog statistiniai kūdikėliai, palikti ant geležinių laiptų ir kitose kūdikiams netinkamose vietose. Tiesiog statistiniai… Ne Radži, kuris buvo paliktas kalėjime. Gera, ko gero, specialiai eteriui prieš Kalėdas laikyta tema, tačiau Radži populiarumo statistiniais pamestinukais neužmėtysi…

Nieko LNK Neišgalvotiems gyvenimams negalėjo padaryti ir TV3-jų Žiūrim, ką turim. Šį kartą Kristupas Krivickas pasiūlė sužinoti ar Andriaus Šedžiaus mylimoji Monika šąla mokykloje bei kiek kainuoja Laimos Paksienės ir Žilvino Grigaičio eglutės. Na, sužinojom, ir ką?

Ko gero, nieko, nes Neišgalvotų gyvenimų hipotezė, jog Jurgelevičiūtė žaidė meilužio dukros jausmais, sudomino apie 80 tūkstančių žiūrovų daugiau. Ir įrodė, jog I. Jurgelevičiūtės stabizacijos procesas lietuvių galvose nėra pasibaigęs.

Skaityk  2009-2010 METŲ TV SEZONO ŽIŪRIMUMO POKYČIAI: VASARIS-KOVAS

Trečiadienį, po prieš savaitę įvykusio keisto nušokimo į vandenų gelmes, Kristupas Krivickas grįžo prie savo temos maitintojos – pedofilijos skandalo. Beje, dar apie tą nušokimą. Gal šiokių tokių minčių pasiūlytų šis įrašas, kurį siūlyčiau įdėmiai perskaityti ir nepatingėti peržiūrėti nuorodų. Kaip bebūtų, gerbiamo prodiuserio susidomėjimas šitais visais vandenais prieš šventes, kai jų (ir ne tik alkoholinių) prigeriama labai daug, yra įdomus. Beje, buvo įdomu ir po K. Krivicko pavaldinės Rūtos Janutienės laidos apie kosmetikos nuodus gauti elektroninę skrajutę su reklama firmos, platinančios kosmetiką be jokių nuodų. Gal atsitiktinumas… Antra vertus, verslininkai žiūri televizorių ir daro išvadas apie tai, ką reiktų reklamuoti. Kam tos sąmokslo teorijos?

Bet grįžtu prie vakarykštės laidos. O vakar buvo taip, cituoju TV3 pranešimą spaudai: TV3 laida „Akistata“ tęsia pradėtą skandalingą tarptautinį pedofilijos tyrimą. Į laidos kūrybinę grupę kreipėsi garsiausia Latvijos žurnalistė Rita Broka. Sužinojusi apie visą Lietuvą sudrebinusį pedofilijos skandalą ji nusprendė papasakoti apie didžiausią savo gyvenimo tragediją – kaip du vandens lašai panašią į Drąsiaus Kedžio dukrelės istoriją – ir perspėti visus Lietuvos žmones, auginančius mažamečius vaikus.

Skandalas skandalu, bet, pasirodo, ne visada tie pedofilai yra reitingų garantas. Bent jau latviški, pasirodo, nelabai kotiruojami – kaip ir tos neūžaugos stintos nuo Rygos įlankos.

Pralaimėta LNK laidai FTB. Laidos prodiuseris Saulius Bartkus nuosekliai gilinasi į Irmos Jurgelevičiūtės padurkus ir kitus gyvenimo pamušalus, o tarp jų ir skaitlingą vyrų ir partnerių būrelį. Ši tema dominavo užvakarykščiuose Neišgalvotuose gyvenimuose, o ir vakar, anot LNK, Irmos sutuoktuvės su Pravieniškėse kalinčiu Rolandu, sukėlė milžinišką susidomėjimą. Pasak Rolando mamos, pagrindinis Irmos ir jo sūnaus santuokos motyvas – skandalas. Pasak ponios Laimutės, Irma nuosekliai susiplanavo savo šou programą. Pirma – santuoka su kaliniu; antra – televizijos projektas; trečia – apsilankymas Seimo nario Andriaus Šedžiaus namuose.

Dar vienas sėkmės multiplikavimas – Akistatos latviški pedofilai sutraukė 8.3 % reitingo, kai FTB su Irma – 13. Nokautuojantis skirtumas.

Skaityk  ASTA VALENTAITĖ IR MANTAS PETRUŠKEVIČIUS: DAR VIENAS VASAROS EKSHIBICIONIZMAS PER TV3

Trečiadieniais susilygino LNK Žvaigždžių klubo ir TV3 Dar pažiūrėsim… skaičiai – čia neapsistosiu, na, o apie Prezidentės interviu LNK bangomis jau rašiau, todėl irgi nelabai ką bepridėsi.

Tiesa, to interviu dėka apturėjau nušvitimą, kokia buvo tikroji Raigardo Musnicko pasirodymo LNK gretose misija. Pašnekinti Prezidentę.

Nėra blogai.

Please wait...
Kategorijos:  Kanalai, Laidos, Personalijos, Rinka
Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Vienas komentaras:

  1. Nerijus | 23 gruodžio, 2010 at 20:14

    Nenuostabu, jog Radži ir Irma reitingus kelia visuomet:)

    Kažkaip žvilgtelėjau po Naujų metų tv programą, tai vietoj trečiadienio “Žvaigždžių klubo” rodys “Farus”, įdomu pradings Zvonkė iš eterio?

    Please wait...

Palikite komentarą