KRISTINA KAZLAUSKAITĖ, ARBA ZITA IŠ MAŽEIKIŲ PAVEŽĖ

(Last Updated On: 2020-07-07)

Žvakių aromatus ir metafizines auras eteryje kaip visuomet už visus pirmadienį atgrojinėjo LRT. Kiti – pasiklydę kaukių baliuose.

Na, mažai kam įdomus buvo tas atgrojinėjimas – dvasingai elegiška programa, kurios taktu muzikavo LTV, galėjo būti įdomi degiojantiems žvakutes ir tvarkantiems kapus, o ten televizorių nėra.

Tik mišias labiau sužiūrėjo – ceremonijų televizijos kreivė atrodė tarsi Kryžių kalno kupra (duomenys iš TNS) ir čia prilygo LNK ir TV3 Šunims karatistams ir kitiems dvasingumams kvadratu.

Bet kitur LTV nepavyko nė per patrankos šūvį prisiartinti prie Šėtoniško sandėrio, Bėglio, Asterikso ir Obelikso, Indiana Džounso ir kitų daiktų, kuriuos žiūri kapinių pusėn rečiau dirsčiojantys – vaikai, paaugliai, kiti mažiau brandūs bei antikapiniai disidentai.

Beje, pirmadienį išlošė LNK, kuriam nukrypimas nuo reguliarios programos, pasirodo, yra tikras išsigelbėjimas. Paprastai šiokiomis dienomis į kaulus nuo TV3 gaunantis kanalas pražydo filmų kaktomušoje. Tiesa, pasitaisysiu – ne tik filmų. Išlošta dar ir todėl, kad paliktas reguliarios programos segmentas – KK2, kuris pasiekė rekordinių aukštumų bei LNK meilė amžinoji – Slavianskij Bazar.

Radži, Kristina Kazlauskaitė

Kviečiu šokti © LNK

Prie helovyno bandė derintis ir šokių aistros. Vakarą tradiciškai laimėjo Šok su manimi, kurie Ramūno Rudoko asmenyje įsigijo dar vieną prakutusį teisingo liežuvio lankstymo meistrą šalia smagiosios porelės. Tačiau LNK Kviečiu šokti jau antrą laidą sparčiai vejasi TV3 – pastaroji, žiū, iki penkiolikos reitingo procentų jau ir neprisikreivalioja. LNK vaizdelis jau ir taip yra pažangesnis už TV3 – ten ir erdvės daugiau, ir apšvietimas geresnis – lyginant su raudonio kiaukute uždarytu TV3 maniežu bulių kautynėms, jis atrodo geriau – nors bus sunku diskutuoti su tais, kuriems patinka klaustrofobiniai įspūdžiai. Savo atsilikimą pokalbių vedėjai-žiuri ašyje, kuri lemia šokių konfrontacijos likimą, LNK kompensuoja aktorių-komikų pasirodymais. Pasirodo, jei pajungiama sunkiasvorė artilerija – priešpaskutinėje laidoje R. Rudokas -Juročka, o paskutinėje – Kristina Kazlauskaitė -Zita iš Mažeikių su sėkmingai priderintu Petriuko personažu, reikalai gali ir taisytis.

Skaityk  JURIJUS SMORIGINAS PAVARO ŠPAGATAIS, O VYTENIS PAULIUKAITIS ATAKUOS SAVAITGALIAIS

Bet vis tiek būčiau skeptiškas ir nemanau, kad šių pastangų pakaks. TV3 vedėjų duetas atrodo geriau, nei LNK-iškis. Dar ir visokie senesni ir naujesni apnuoginti torsai, TV3 žiūrovėms keliantys orgazmines reakcijas bei kitas satisfakcijas. Kas prieš tokią jėgą? Gal A. Šedžių išrengt… Bet tas tur būt koks tešlius, tai ir neišėjo. O R. Valeikis vis traumos išsigydyti negali. Problemos su tais torsais…

Sekmadienis nenustoja stebinti. Tarp aštuonių ir devynių, tiesioginės Lietuvos talentų ir 2 minučių šlovės metu LNK vietomis gauna į kaulus ir 4-5 kartus, kai TV3 mosteli vos ne iki 20-ies. Paplepėjimai sekmadieniniai…

Tiesa, penktadienį TV3 jau varžosi ne su Lietuvos daina, kuri aukštai viršuje, o su LTV Tūkstantmečio vaikais. Penktadienis – gera diena Lietuvos televizijai, čia dar neprastai atrodančiai ir su Duokim garo.

Šeštadienį labai neprastai dirbo Lietuvos ryto TV, kuri su Mis Pasaulis 2010 tiesiogine transliacija ir krepšiniu iš VTB lygos vietomis paspardė į užpakalį ir BTV, ir LTV.

Please wait...
Kategorijos:  Kanalai, Laidos, Personalijos, Rinka
Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Palikite komentarą