ŠOKIAI: JUSTINAS MILUŠAUSKAS SKELBIA VAGYSTĘ

(Last Updated On: 2020-07-22)

Gyvenimo realybė lenkia bet kokius pramogų šou. Savaitgalio skaičius pradėsiu nuo citatos iš naujausio TV3 pranešimo spaudai: „Jau keletą savaičių mūsų projekto dalyviai nuolat skundėsi dėl filmavimo metu dingstančių asmeninių daiktų, pinigų – iš Onos Kolobovaitės rankinės per du kartus pasisavinta net 1100 litų, iš Andriaus Butkaus – 500 litų. Negalėjome nereaguoti į jų skundus. Gavę šią informaciją, visą situaciją į savo rankas perėmė policijos pareigūnai. Esame jiems dėkingi už operatyvumą. Tiesa, tokios atomazgos nesitikėjome nei mes, laidos kūrėjai, nei projekto dalyviai. Esame šokiruoti,“ – praneša projekto prodiuseris J. Milušauskas. – Noriu pabrėžti, kad šis tyrimas neturi nieko bendro su viešųjų ryšių akcijomis.

Na, sutikdamas su tuo, kad tyrimas neturi nieko bendro su viešųjų ryšių akcijomis, nuo savęs pridursiu, kad tyrimui neturint bendro su viešaisiais, pastariesiems tai netrukdo turėti daug bendro su tyrimu.

Detektyvas pilnių pilniausias – vagystės per filmavimus, kuriuos demaskuoja infiltruotas šokantis policijos pareigūnas. Sąmokslų teorijų adoruotojai iškart sugalvos istoriją, kad tam Ramūnui Matoniui dar nuo vasaros ir buvo numatytas toks vaidmuo. Aišku, kad nesąmonė.

Jeigu būtų tiesa, tai Justiną Milušauską laikyčiau genialiu genialaus romanų rašytojo plunksnos vertu personažu.

Irma Jurgelevičiūtė

nuotrauka nuo ekrano © uagadugu

Beje, Karlsonas, kuris gyvena ant stogo, į kurio personažą šokdama bandė įsikūnyti Irma Jurgelevičiūtė, turėjo kažkokių lengvai kleptomaninių būdo bruožų. Tos visos uogienės…

Beje, kuriems nors bulvarininkams jau laikas būtų domėtis Andriaus Šedžio buto turtingosios atributikos komplektacija…

Šok su manimi laidoje mačiau ir girdėjau apart bezdalų, kuriuos kažkodėl per Editos Daniūtės prizmę Jurijus Smoriginas adresavo estetui Aisčiui Mickevičiui? Mačiau, kad Žilvinas Šilgalis, ko gero, jau bus visai spjovęs ant seimūniško įvaizdžio ir ruošiasi negyvai susipjauti su Petru Gražuliu ir Kazimieru Uoka, nes pasirodė įsikūnijęs į transvestitą. A, dar mačiau, kaip J. Smoriginas, įsižeidęs dėl to, kad Vytautas Šapranauskas neįžvelgė išskirtinumo jo personoje, išėjo iš studijos pamyžti. Ar sugrįžo, nepastebėjau – metams bėgant tam tikros procedūros vyksta ilgiau…  Mačiau, kad buvo suorganizuotas šokių dalyvių žvaigždžių solo konkursas, kurį, anot laidos vedėjo, konkurentai darys kitą savaitę. Jame jau nebuvo Irmos Jurgelevičiūtės… Kurios su Tomu Slausgalviu pora unisonu bei susiklausiusiai ir buvo išbalsuota iš laidos.

Skaityk  EUROVIZIJA: LTV PAŠALINO "LAIPTUS" PABRUKUSI UODEGĄ

Pastebėjau, kad TV3 per Šok su manimi aktyviai stumia Chorų karus. TV3 Neringos Kavaliauskienės tekstu ir V. Šapranausko lūpomis užvožė, cituoju ponui Merūnui, kuris už pinigus gali parduoti gimtąjį miestą. Ir pasisavino su LRT įvaizdžiu ne vienus metus tapatintą Neringą Čereškevičienę, vadovausiančią Vilniaus chorui, o todėl gavusią galimybę pateisėjauti paskutinėje Šok su manimi laidoje.

Beje, šiai J. Smoriginas bandė įsiūlyti televizinės stervos įvaizdį, ką V. Šapranauskas su sau būdingu tiesmukumu ir susumavo – įsivaizduoju Neringą, kaip “Tele bim bam” stervą.

Vaikų Eurovizija, kurią, dievaži, iš anksto buvau nurašęs, sugebėjo laimėti prieš Kviečiu šokti (duomenys iš TNS). O Šok su manimi pasibaigus, LTV šovė ir link 12 procentų. Ir LTV, Vaikų Eurovizijai tai yra labai neprastas rezultatas. Kodėl laimėjo armėniukai, man buvo mįslė, nors už lietuvį irgi nebūčiau balsavęs.

Vienos diskusijos paraštėse Euroviziją paminėsiu, kaip sėkmingą kontraprogramavimo pavyzdį, nors labai gerai suprantu, kad šitoks reginys turi savo išskirtinio stiprumo prekės ženklą, o ir paties kontraprogramavimo sąmoningo veiksmo čia nesama, nes sukontraprogramuota buvo ne Lietuvoje.

Bet šnekame apie rezultatą – LRT, kuri turi teorinių galimybių prilygti ir LNK, ir TV3, ėmė ir parodė didelio biudžeto pramoginį dainos konkursą, kur buvo daug spalvos, šviesos, gera režisūra. Ir gerai pasirodė – nepaisant to, kad varžėsi iškart su dviem šokių laidomis. Nuo savo 2-3 reitingo procentų, kuriuos reguliariai renka su alternatyviais filmais šeštadienio vakarais, ji šoktelėjo link 10-12. Įsivaizduokime, kad LRT rodytų, na, ne šokius, o Lietuvos dainą? Kas būtų? Gerai būtų. Gal ne 10, bet 7-8 – garantuoti. Specialiai čia neminiu Triumfo arkos – nedirbs ji ir čia. Bet Lietuvos dainos lygio šlagerinis festas suktųsi kaip bitutė.

Skaityk  TV3 NEŽUDO MIOS IR KELIA SERIALĄ Į DEVINTĄ VALANDĄ

Ir tai būtų sėkmingas kontraprogramavimo pavyzdys – ne liguistas, kokį dažnai matome TV3 ir LNK konfrontacijoje.

LNK šokių laidos Zita iš Mažeikių šįkart negelbėjo. Dar kartą grįžtu prie to, ką jau esu ne kartą minėjęs. Taip jau keistai yra atsitikę, kad šokių laidose šokiai tapo antraeiliais. Kas tik silpnu kontūru ryškėjo Lietuvos šokių dešimtuke, dabar yra išvešėję. Galima būtų daug šnekėti apie TV3 bezdalinio pašnekėjimų stiliaus atitikimą didžiosios dalies, kaip politikai pasakytų, elektorato intelektualinėms aspiracijoms. Tačiau nėra kaip nepastebėti žymiai svarbesnių ypatybių – TV3 laimi, nes jos laidos pokalbiai yra spontaniškesni, mažiau surežisuoti, juose daugiau improvizacinio prado ir improvizuojančiųjų. Žiūrėdamas iš šalies junti, kad LNK savo kūrybinę energiją sudeda į pastangas kontroliuoti kiekvieną smulkmeną (nes bėda su improvizuojančiais…), o TV3 ją paprasčiausiai išlaisvina.

Ir tai yra įdomiau.

Lietuvos ryto TV ėjo koja kojon su LNK, ir su TV3 bei dvigubai lenkė BTV ir LTV, kai sekmadienį transliavo rungtynes tarp Kauno Žalgirio ir Vilniaus Lietuvos ryto.

Please wait...
Kategorijos:  Kanalai, Laidos, Personalijos, Rinka
Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

8 komentarai:

  1. Mykolas | 22 lapkričio, 2010 at 15:58

    Dar galima paminėti, kad Lietuvos Ryto TV pasirinktas komentatorių duetas buvo stebinantis ir puikus – buvo malonu vėl girdėti Liną Kunigėlį. 🙂

    Please wait...
  2. troy | 22 lapkričio, 2010 at 16:16

    O LNK kitam vykendui ras savo vagilką? Jei ne – LNK – šakės.

    Please wait...
  3. uagadugu | 22 lapkričio, 2010 at 16:35

    :))) Geras!

    Please wait...
  4. skridus | 22 lapkričio, 2010 at 16:50

    dar įdomiau būtų jei LNK pagautų ne vagilką o vagį, tada galėtų Lukiškėse organizuoti išvažiuojamają šokių sesiją. Bet žinant koks televizijose fantazijos stygius, vargu ar galim tikėtis kažko panašaus… Nors TV3 siekis iš kriminalo padaryti promą rodo polėkį (arba nuosmukį).

    Please wait...
  5. Aidas Puklevičius | 22 lapkričio, 2010 at 17:19

    LNK koks krachoboras kleptomanas nebeišgelbės. Norint pirstelt į TV3 reitingus jau mažiausiai reikia gaisrą studijoje organizuot, šahidų diržais apsikarsčiusių pilvo šokėjų reidą ar infarktą gyvame eteryje pačiame pasadoblio sukūry.

    Please wait...
  6. nida | 22 lapkričio, 2010 at 18:08

    troy siūlymas velniškai šmaikštus, tačiau, miesčionio požiūriu, ko verta televizija ir projekto vadovai, kurie prisikviečia vagilių, kniaukiančių iš kolegų, t.y. tų žmonių, kuriems prodiuseriai turi užtikrinti visišką jų pačių ir jų daiktų saugumą. Hm… kokie čia ryšiai. Įsivaizduokit, kad dabar visų projektų dalyviai vieni į kitus ims skersuoti.
    Vagių pasaulyje yra geležinė taisyklė: nevok iš savų.

    Please wait...
  7. VAGYSTĖS ISTORIJĄ KEDENS IR KRISTUPAS KRIVICKAS - uagadugu - uagadugu
  8. "EUROVIZIJA": LRT IRGI BRENDA Į ŠEŠTADIENIO REITINGŲ SKAISTYKLĄ - uagadugu - uagadugu

Palikite komentarą