“24 VALANDOS”: PIRMASIS LNK PROGRAMOS PERMAIŠYMAS ŠĮ SEZONĄ

(Last Updated On: 2020-06-10)

Na, štai…

Vakar rašėme apie pirmąjį įskilimą TV3 programoje ir kanalo bandymus dėti lopą ant skylės.

LNK tenka elgtis daug fundamentaliau, nes ir skylės platesnės.

Kanalas praneša, jog netrukus per LNK startuos naujas socialinės realybės projektas „24 valandos“. Nauja laida plačiai apžvelgs svarbiausius pastarosios paros socialinius ir kriminalinius įvykius Lietuvoje.

„Daugiausia dėmesio laidoje „24 valandos“ bus skiriamos svarbiausioms Lietuvą kamuojančioms problemoms. Žinių laidose įvykiai dėl laiko stokos nušviečiami lakoniškai. „24 valandos“ svarbų Lietuvai įvykį išanalizuos plačiai“, – sako LNK programų direktorius Arūnas Motiekaitis.

Laida, anot LNK bus rodoma keturis kartus per savaitę. Čia įvykius per savo prizmę pateiks patys vedėjai, kurie bandys atsidurti įvykio centre, eiti dar karštais pėdsakais.

Na, na. Šį sezoną tokia jau startavo – tiesa, vargu ar LNK vadovybės žiūrimoje BTV. Jos pavadinimas irgi pririštas prie laiko – Karšta valanda vadinasi. Tokia:

Lina Kiarytė, Aurimas Prednis

© BTV

Anot BTV, Karštame vakare gilinamasi į dienos aktualijas ir įvairiausius komentarus. Čia naujienos ir įvykiai pateikiami kontraversiškai: dalyvaujant herojams ir antiherojams, ekspertams ir liudininkams. Skirtingos nuomonės, netradiciniai požiūriai, aštrūs komentarai, nauji reportažai ir įdomiausi archyviniai kadrai. Jauni profesionalūs žurnalistai Lina Kairytė ir Aurimas Perednis objektyviai pateiks aktualiausius šalies įvykius, nepalikdami vietos daugtaškiams.

Nesakykit, kad nepanašu…

Laida, kaip teigia LNK, bus kuriama pagal originalų formatą.

Originalumą Burkina Faso tarptautinių žodžių žodynas apibrėžia, kaip tikrumą, savotiškumą ar autentiškumą.

Ieškau, kur tas autentiškumas. Aha, gal tame, kad, anot LNK, naujas bus ir laidos žanras – laidą ves trys vedėjai, kurie ne tik pristatys temas, bet ir tirs įvykius, kalbins liudininkus, nukentėjusiuosius, įvairių sričių specialistus.

Tas naujumas, panašu, yra trys vedėjai. Krapštausi galvą ir galvoju.

Skaityk  "PERVYJ" TVIRTINA SAVO POZICIJAS LIETUVOJE

Va, tarkim, “YouTube” rasi 1993 metais debiutavusios rusų Vremečko laidų gabalus. Skiriamasis bruožas – būtent trys vedėjai. Laida per 15 egzistavimo metų pergyveno įvairias mutacijas – buvo ten ir realybės šou ir ko tik nori. Nuimta dėl išsikvėpimo ir neatitikimo laikmečiui 2007 metais TVC kanale Rusijoje, bet dar ir iki šiol gaminama pagal licenciją Belarus TV kanale.

Na, aišku, kad tik originaliomis idėjomis blyksinčiai LNK baltarusiški pavyzdžiai nebus orientyras ir pamatysime rafinuotai autentišką, savotišką ir tikrą laidą, ruošiamą pagal be galo originalų formatą.

Nėra paslapties, kad LNK turi labai silpnų vietų savo tinklelyje. Apie tai, kur laida bus rodoma, informacijos nėra, bet galima spėti, jog atsitiks bandymų keisti zonas aplink šeštą valandą arba po devynių nuo pirmadienio iki ketvirtadienio. Nenustebčiau, jei pakeitimai kompleksiškai palies abi tinklelio vietas.

Tikėsimės, kad netrukus viskas išaiškės ir uagadugu nereiks nardyti spėlionių tamsybėse ir kitose nesmagiose neaiškybėse.

Please wait...
Kategorijos:  Kanalai, Laidos, Personalijos, Rinka
Tags: , , , , , , , , ,

12 komentarai:

  1. Nerijus | 11 spalio, 2010 at 11:50

    Dar tik pusantro mėnuo praėjo nuo naujo sezono ir jau keis LNK savo tinklelio laiką. Spėju, jog 18.10h rodys savo nevykusį serialą “Mano mylimas prieše”, o 19.10h gali rodyti savo 24 valandas, o 21.00 KK2.

    Please wait...
  2. Fishas | 11 spalio, 2010 at 13:25

    Praeitais metais (jei neklystu) LNK savo tinkleli perziurejo dar anksciau 🙂

    Please wait...
  3. Ingis | 11 spalio, 2010 at 14:25

    Manyčiau, kad Nerijaus pasiūlytas tinklelio perstumdymas būtų optimaliausias variantas, geriau nesugalvosi.

    Please wait...
  4. uagadugu | 11 spalio, 2010 at 14:29

    Na, va. Gal visi kartu ir išgeneruosit geriausią variantą. Nemokama tinklelio brainstormintojų grupė LNK televizijai.

    Please wait...
  5. Šiaip | 11 spalio, 2010 at 15:28

    Gal jau yra žinomi savaitgalio projektų reitingai?

    Please wait...
  6. Šiaip | 11 spalio, 2010 at 15:45

    Nepasimokė iš kniaukiančių kačių dar viena lietuvaitė: http://www.youtube.com/watch?v=12Fo-OKTg1I&feature=player_embedded#!

    Please wait...
  7. RUTA | 8 balandžio, 2011 at 11:00

    24val tokia puiki laida buvo,tik tokiai rimtai laidai nauja vedančioji netinka,gražinkite viską į senas vėžes,šiai moteriai reikia vesti pramoginę laidą ji bus labai žiūrima.

    Please wait...
  8. LNK DESPERACIJA: KANALAS BANDO UŽ AUSŲ IŠTRAUKTI “24 VALANDAS” | uagadugu
  9. 2010-2011 METŲ TV SEZONO ŽIŪRIMUMO POKYČIAI: LAPKRITIS | uagadugu
  10. PASIRINKIMAS: LNK RENKASI BRANGIAS KALADĖLES. AR SUSIDĖLIOS MOZAIKA? | uagadugu
  11. Į LNK ĮVAIRUOJA "FARAI". AUKSELIS?.. - uagadugu - uagadugu
  12. 2010-2011 METŲ TV SEZONO ŽIŪRIMUMO POKYČIAI: LAPKRITIS - uagadugu - uagadugu

Palikite komentarą