ŠOKIŲ KRONIKA: DAINIUS DIMŠA VILIOJA ŠEŠIAVAIKES MOTINAS, KITI – SKĘSTA EROTIKOJE

(Last Updated On: 2020-04-29)

Užderėjo žinių iš televizinio šokių fronto.

Čia aktyvesnė LNK, kuri pranešė net apie du naujus rudenį startuosiančio Kviečiu šokti dalyvius.

Viena žinia yra sensacinga. Šešių vaikų motinos Erikos Santos pritraukimas į projektą yra tikras saldainiukas kanalui. Tokia sultinga moteris duos kanalui vyriškos auditorijos.

Erika Santos, Dainius Dimša

Erika Santos ir Dainius Dimša © LNK

Na, o moterims turėtų imponuoti E. Santos sugebėjimai suderinti tokią vaisingą motinystę su, tikėsimės, sėkmingu verslu keliuose kontinentuose, anot LNK.

Dar LNK cituoja E. Santos: šokti – tai malonumas, lygiai taip pat, kaip iškylauti su palapinėmis su šeima, šokti su parašiutu ar vaikščioti miške. „Jei šokis man nebūtų malonu, tikrai nedalyvaučiau projekte. Būti televizijoje man nėra tikslas“.

Labai apgaulinga iliuzija…

Kitam naujam LNK laidos dalyviui, operos solistui Egidijui Bavikinui svarbiausia motyvacija dar kita: dainuodamas išsikraunu emociškai, bet man pastaraisiais keleriais metais man labai trūko fizinio krūvio. O šokant išsijudina visi raumenys. Anksčiau treniruodavausi du kartus per dieną, gal dėl to man po šokių treniruočių neskauda kojų. Šokti man malonu ir nevargina. Tiesa, kol dar neturiu profesionalių batų, jaučiuosi kaip karvė ant ledo, partnerė mane slidinėjantį nuolat gaudo.

Čia, aišku, būtų galima paklausti, kodėl LNK iš savo prašmatnios drabužinės neišdavė solistui normalių batų, kad šis nesijaustų, kaip karvė ant ledo.

Bet neklausime.

Užtat konstatuojame, kad Bavikinas – ne Santos. Lengvas grobis kitiems šou dalyviams.

TV3 atsakymai, deja, ne tokie svarūs. Kanalas daro žinią iš to, kad, cituoju, Tarp “Šok su manimi” šokėjų pasklido žinia, kad Onos Kolobovaitės giminaičiai susiję su šokių pasauliu. Tai privertė juos sunerimti. Onos tėtės brolis yra žymus Maskvos sportinių šokių klubo „Dinamo“ treneris Vladimiras Kolobovas. Jis išaugino ne vieną čempioną, rengia tarptautinius šokių konkursus, taip pat yra prisidėjęs prie Rusijoje transliuoto projekto „Šokiai su žvaigždėmis“. Jis drauge su žmona Jelena yra įkūręs ir sportinių šokių klubą.

Tiesa, LNK atsako ne mažiau svarbia informacija, stačiai nudžiugindama idealistiškai nusiteikusias šokių žiūroves tuo, kad Jonui Radzevičiui šokių aikštelėje svyla užpakalis.

Mat „Užpakalis dega, bet vaidiname, kad mus supa olimpinė ramybė“, – apie pasiruošimą projektui pasakoja Jonas. TV laidų vedėjas prisipažįsta, kad jau kuris laikas treniruojasi kasdien po kelias valandas, nes nenori, kad jo pasirodymas šokių aikštelėje žiūrovams sukeltų juoką, kaip komedija su Jackie Chanu.

Kristina Navickaitė-Tina, Andrius Butkus

Tina ir Andrius Butkus © TV3

O TV3 tęsia pasiruošimą rudeniui per Aistringų šokių liniją, negailestingai eksploatuodama laidotuvių proga kiek pritilusį erotinį laidos kampą.

Skaityk  LRT: KAS BLOGIAU - STRIPTIZAS AR REKLAMA NUTRAUKTAS HIMNAS?

Tai – irgi ginklas, kurio savo arsenale LNK neturi.

Ir be galo ir krašto savo eteryje suka, pripažinsime, vykusį Kviečiu šokti anonsinį klipą.

Please wait...
Kategorijos:  Kanalai, Laidos, Personalijos
Tags: , , , , , , , , , , , ,

3 komentarai:

  1. nerijus | 9 liepos, 2010 at 15:37

    LNK surinko B lygio žvaigždutes, išskyrus Rūtą bei Oksaną Pikul. O TV3 renka A lygio žvaigždutes, o ko neparašėte, jog Andrius Šedžius Seime turės konkurentą – Žilviną Šilgalį, jis TV3 šokių projekte dalyvaus:)

    Please wait...
  2. senolis | 9 liepos, 2010 at 17:52

    Yra du anonsiniai klipai – LNK “Kviecčiu šokti” fotosesija ir TV3 “Šok su manimi” ore. Kuris uagadugu manymu labiau vykęs?

    Please wait...
  3. uagadugu | 9 liepos, 2010 at 21:27

    Nerijui- apie šilgalį, berods, niekas nepranešinėjo. Gal praleidau. Negi viską sužiūrėsi.
    Senoli – jeigu jau taip, tai palyginsiu ir parašysiu atskirai.

    Please wait...

Palikite komentarą