ŠLAPIU SKUDURU: VALDO “SIMPSONAI”, O NE LAIDOS VAIKAMS

(Last Updated On: 2020-04-28)

TV3 gavo LNK savireklaminį smūgį – spaudos pranešimą, jog ši laimėjo gegužės mėnesio reitingų karą (apie tai uagadugu dar rašys).

Simpsonai

Simpsonai © TV3

Ir nesusilaikė neįgėlusi: birželio 1-ąją, Tarptautinę vaikų gynimo dieną, mažieji televizijos žiūrovai rinkosi TV3 televizijos programą. Viešosios nuomonės tyrimų agentūros TNS Gallup TV metrų duomenimis, pirmąją vasaros dieną TV3 rinkosi 50% 4-14 metų amžiaus grupės žiūrovų, o atitinkamai LNK – 15,9%. Populiariausia dienos programa tarp vaikų birželio 1 dieną buvo animacija „Simpsonai“. Ją žiūrėjo daugiau nei pusė vaikų, tuo metu buvusių prie televizijos ekranų – share 52,04% (reitingas 13,8). Tarptautinę vaikų dieną mažųjų mėgstamiausių laidų penketuke be „Simpsonų“ buvo TV3 animaciniai filmai „Legenda apie tarzaną“, „Tikrieji pabaisos“, „Geniuko Vudžio šou“ ir serialas „Nuodėmingoji“.

Įgelta pikantiškai. Birželio 1 dieną LNK stengėsi, rodė specialią 2 minučių šlovės laidą ir še tau: populiariausi tarp vaikų – Simpsonai, Legenda apie Tarzaną, Tikrieji pabaisos, Geniuko Vudžio šou. Netgi muilina Nuodėmingoji aplenkė dorovingąjį V. Pauliukaitį su 2 minutėmis šlovės.

O jau visai kaip šlapiu skuduru per veidą trenkta turėtų jaustis LTV, kuri buvo visą vakarą paskyrusi Telebimbadieniui.

Jokių rezultatų.

Skamba, aišku, ironiškai.

Raskite TV3 eteryje bent vieną autorinę laidą vaikams.

O LTV, žiūrėk, ir Gustavo enciklopediją šitiek metų suka; ir Tele Bim Bam parodo, kai šie su svetimais pinigais į eterį įsiprašo; ir Dainų dainelę su Tūkstantmečio vaikais parodo.

LNK irgi kruta su Karoluko ir Pencės rytu.

O vaikai žiūri TV3 animaciją, nors tu ką.

Beje, LNK animacijos nežiūri. Irgi nors tu ką.

Please wait...
Kategorijos:  Kanalai, Laidos, Personalijos
Tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,

Vienas komentaras:

  1. ghostdog | 3 birželio, 2010 at 16:42

    net nepaisant to, kad TV3 simpsonus kartoja bene 5 kartą… Tiesa, prieš mėnesį pamalonino nauju sezonu (aišku ne pačiu naujausiu), o paskui vėl iš pradžios. Kažkaip kabina tas “multikas”

    Please wait...

Palikite komentarą