LNK PRIČIUPO INGĄ NORKUTĘ

(Last Updated On: 2020-04-28)

LNK praneša, kad netrukus LNK vasaros sezoną „Viskas įskaičiuota“ papildys dar viena laida – kasdieninė humoro programa „Pričiupom!”

Inga Norkutė, Algis Ramanauskas

Inga Norkutė ir Algis Ramanauskas © LNK

Šiuo paprastu būdu sužinojome, kas yra ta laida – mūsų spėliota vasarinė chaltūra Algiui Ramanauskui. Pastarasis, neturėdamas vasarą už ką nusipirkti maisto, gali supykti ir išmigruoti kur nors po paibeliais.

T.y. į TV3.

Po to rudenį nesusigrąžinsi.

Pričiupom! tinklelyje pakeis Dviračio šou, kurio sezoninių siužetų LNK šįkart nebando pritempti prie vasaros.

Nors laidos apiforminamasis daiktas (užsienietiški, kartais ne tik užsieniečiams juokingi užsieniečių gyvenimo gabalėliai) nesikeis, apiforminimo turinys skirtis turėtų.

A. Ramanauskui partneriausiančią Inga Norkutę pavadinsi brandesne asmenybe, nei ankstesnę laidos vedėją – Renatą Kutinaitę. Aktores skiria gera pusė kartos.

Bus įdomiau. A. Ramanauskui gali atsirasti lygiavertė partnerė lygiavertei trinčiai.

LNK cituojama Inga Norkutė patvirtina šiuos spėjimus ir prognozuoja daug žiauraus kandžiojimosi į gerklę: Mes su Algiu – dvi priešybės. Jaučiu, kad tokios moterys kaip aš Algiui nepatinka. O Algis man, priešingai, pradeda patikti. Ir mane tai nervina. Kol kas jo neperkandu, bet, tikiuosi, kad projekto pabaigoje neperkąsime vienas kitam gerklių.

Aktorė netgi prognozuoja apokaliptišką trinties rezultatą su dūriais ir piršlybomis:

Nuoširdžiai noriu, kad mane kas išdurtų. Bet ne skaudžiai. Esu labai naivi ir patikli. Jei Algis pasipirštų su ašara akyse, ko gero, patikėčiau.

Intriga yra.

Mes matome intrigą dar ir todėl, kad Inga Norkutė yra Moterų meluojančių geriau ir Svetimų žvaigždė. Abu serialai rodomi  LNK mirtino priešo – TV3 bangomis. Abiejų serialų prodiuseris – Rolandas Skaisgirys, kuris turi priežasčių nejausti simpatijos LNK.

Skaityk  GENOCIDU PER GENOCIDĄ, ARBA EUROLYGA APEINANT "VIASAT SPORT BALTIC"

Ar aktorės vaidmuo liks scenaristų kurpiamose serijose rudeniui?

Marins?

Tada gal Ingai Norkutei pažadėta vieta naujame LNK sezone?

Kokia?

Kviečiu šokti dalyvės?

Kurio nors didelio biudžeto projekto vedėjos?

Serialo žvaigždės?

Lauksime žinių.

Please wait...
Kategorijos:  Kanalai, Laidos, Personalijos
Tags: , , , , , , , , , , , , ,

Palikite komentarą