NERINGA KAVALIAUSKIENĖ PRIPAŽINO “ŠOK SU MANIMI” MĖGĖJIŠKUMĄ

(Last Updated On: 2020-04-23)

 

Konfrontacinė įtampa tarp naujo, neaišku, kodėl vis dar bevardžio LNK šokių projekto ir Šok su manimi auga žvitria falusoide.

TV3 taškosi savireklaminiais purslais, kuriuose nori nenori įžvelgi daugiau karingos, tetervino tuoktuvių pozos, o ne protingai siektino noro tinkamai informuoti visuomenę, kuri, jau tuo tai visiškai neabejojame, šokių laukdama iki pat rudens stovės atsisukus į TV3 transliavimo siųstuvus it šunys liežuvius iškišę.

Jau teksto pavadinimas savotiškai intriguoja – ant TV3 šokių projekto „Šok su manimi“ parketo suksis dviejų žvaigždžių poros!

Tai anksčiau buvo vienos?

O projekto prodiuserė Neringa Kavaliauskienė žybsi toliau: Jei praeitais metais džiaugėmės subūrę svajonių komandą, tai šiemet mūsų lūkesčių kartelė pakilo dar aukščiau. Žiūrovus norime nudžiuginti ne mėgėjiškais, o meistriškais šokio judesiais. Šį kartą garantuojame, kad ant šokių parketo poroje išvysite ne vieną, o dvi žvaigždes.

Pasirodo, praėjusį sezoną buvome apgaudinėjami – šoko mėgėjai, o ne tikri savo amato meistrai.

Tačiau kitais opusais TV3 pati sau prieštarauja: visų TV3 žiūrovų, o ypač moterų ir merginų džiaugsmui, naujame projekto sezone pasirodys Pasaulio bei Europos čempionas Andrius Butkus. Sėkmingai Seimo narę ir dainininkę Ingą Valinskienę šokdinęs vyras šį kartą profesionalaus šokio mokys Oną Kolobovaitę. (…) Žavioji liaudies atstovo Jurgio Jurevičiaus partnerė, Pasaulio jaunimo čempionato finalininkė Viktorija Kunauskaitė taip pat ruošiasi svarbiausiam rudenio šou.

Viktorija Kunauskaitė

Viktorija Kunauskaitė © TV3

Tai kur čia ta naujovė? Pasirodo ir tasai Andrius Butkus ir toji Viktorija Kunauskaitė ne tik dalyvavo praėjusių metų projekte, bet ir yra visokie gerbtini čempionai, o ne kokie nors ten žiūrovus džiuginę mėgėjiškais judesiais.

Suprantu, kad reikia kažką kudakuoti, bet bent jau krislą logikos į savo tekstus sudėtute.

Skaityk  FILMAI SUAUGUSIEMS: KEISTAS PEIZAŽAS DIDĮJĮ ŠEŠTADIENĮ

Mums aišku, kad norėta pasakyti apie kito sezono šou geresnius nei buvo šokėjus. Ir, ko gero, tai akmuo į būsimus LNK pranešimus, kurie, nenustebtume, praneštų apie tai, kad jų šou pasirodys šokėjai iš TV3, kurių profesionalumą pastarasis kanalas jau bus sumenkinęs užkabindamas mėgėjų etiketę.

Bet kaip tai padaryta…

Jei kažko nesupratome, patikslinkit – labai jau painūs tie jūsų tekstai. Be rimtos semiotinės analizės nesuprasi…

Susiję rašiniai:

ASTA VALENTAITĖ ŠOKS PER TV3

Please wait...
Kategorijos:  Kanalai, Laidos, Personalijos, Rinka
Tags: , , , , , , , ,

3 komentarai:

  1. Corot | 28 balandžio, 2010 at 12:08

    Sveikinu uagadugu įkurtuvių proga. 🙂 O iš tv3 pranešimų stiliaus visada juokdavomės. Iš didelio rašto. 🙂

    Please wait...
  2. admin | 28 balandžio, 2010 at 12:58

    Ačiū, Corot.

    Please wait...
  3. TV3: SENASIS “GEDIMINO 11″ - NUO RYTOJAUS - uagadugu - uagadugu

Palikite komentarą