GEDIMINAS GIRDVAINIS MĖGSTA VIEŠBUČIUS

(Last Updated On: 2020-01-29)

LNK atsiuntė interviu su Gediminu Girdvainiu, vaidinsiančiu seriale Mano mylimas prieše.

Gediminas Girdvainis

Gediminas Girdvainis © LNK

Aktorius prisipažino laukiąs  vaidmens, kuris būtų man artimas. Didelė sodyba, kur nors kaime. Suvažiuoja daug brolių ir seserų – visa šeima. Visi su vaikais. Ir su šunimis. Būtinai daug vaikų ir daug šunų. Tokios, nuoširdžios, šiltos ir paprastos rolės vis dar laukiu. Nes dabar pasaulyje per daug juodumo ir smurto.

Na, žinome tokį vieną idilišką serialą. Naisių vasara vadinasi. TV3 rodo…

O čia aktorius vaidins, panašu, banalų, neišsvajotą viešbučio savininko vaidmenį ir postringauja sau toliau: Aš mėgstu viešbučius. Teko daug jų matyti. Ir tarybiniais laikais, ir lietuviškų, ir užsienietiškų. Mėgau juose gyventi. Tik visuomet vienas. Tada viešbutyje gyveni kaip nori. Kada nori keliesi, kada nori guli. Veiki irgi ką nori. O jaustis savininku… Tai saldu. Ką žinai, gal kada ir man nusišypsos tokia laimė?

Aktorius papasakojo ir apie partnerius: Net ir neprofesionalūs aktoriai turėjo scenos patirties. Todėl vertinti jų kaip naujokų nederėtų. Kad ir Vilija (V. Matačiūnaitė – Miglės personažas). Nuo to laiko, kai ji tik pasirodė „Kelio į žvaigždes“ scenoje, ji gerokai pasikeitusi, subrendusi. Juk tokiame amžiuje svarbiausia ne patirtis, o noras ir entuziazmas. O to nei jai, nei kitam jaunimui tikrai netrūksta.

Jei Mano mylimas prieše išsiskirs iš kitų Lietuvoje gaminamų serialų tuo, kad jame neprofesionalų bus daugiau, nei kitur, didelės serialo sėkmės nesitikime. Tai gal subjektyvu, bet uagadugu yra skeptiški dėl įvairių TV žvaigždžių masinio dalyvavimo vaidybiniuose projektuose. Gal gali būti vienas kitas, bet kai jų bus daug, tai reikš tik daug saviveiklos. Ir išplaukusį turinį, o ne kokybę.

Skaityk  SKAIČIAI: OKSANA PIKUL NUKALĖ EDVINĄ ŽIČKŲ

Antra vertus, tai telpa į bendrą tendenciją televizijose, kai sutartimis perkami ne konkrečių laidų vedėjai ar dalyviai, o šiaip žvaigždės, kuriems po to, nori nenori, reikia suorganizuoti projektus, kokie prasti jie bebūtų. Profesija žvaigždė, vanasi. Čia labiau apie TV3, o ne LNK…

Ironizuojame, bet norėtume, kad serialui Mano mylimas prieše pasisektų. Rolando Skaisgirio serialų dominavimas TV eteryje yra tapęs pernelyg ryškiu, o tai nėra sveika rinkai. O juolab atsiras ir šiokia tokia varžybinė intriga.

Serialo sėkmės labai reikia LNK, kuri vis neprilygsta TV3 kanalui žiūrovų kiekiu.

Beje, sužinojome ir apytikslę datą, kada Mano mylimas prieše išvys dienos šviesą. Jau visai greitai – kovo mėnesį.

Please wait...
Kategorijos:  Kanalai, Laidos, Personalijos, Rinka
Tags: , , , , ,

Palikite komentarą