IEVA STASIULEVIČIŪTĖ ŽADA MILIJONĄ, O LNK VILIOJA Į BARĄ

(Last Updated On: 2020-01-12)

TV3 informuoja, kad, prasidėjus naujiems metams, TV3 sezone atgimsta žiūrovų pamėgtas žaidimas „Taip arba Ne“. Kiekvieną sekmadienį 19.30 val. naujoje studijoje vyksiančio „Taip arba Ne“ žaidimo dalyvių ir šios azartiškos laidos gerbėjų laukia daugybė staigmenų. Dosniai pinigus ir vertingus prizus nuo šiol TV3 žiūrovams dalins šmaikštusis Vytautas Šapranauskas kartu su padėjėja Ieva Stasiulevičiūte. Man tai nauja patirtis. Iki šiol maniau, kad viską moku, bet kai teko vesti šį staigmenų kupiną žaidimą, sužinojau daug naujo“, – juokiasi nuo šiol pinigus ir įvairius prizus dalinsiantis V. Šapranauskas.

Vytautas Šapranauskas, Ieva Stasiulevičiūtė

Vytautas Šapranauskas ir Ieva Stasiulevičiūtė. Nuotrauka nuo televizoriaus © uagadugu

Kikename kartu su Vytautu ir mes. Be galo jukūs tie TV3 tekstų rašytojai. Tik pirštą parodyk.

Zombiai atgimsta sekmadieniais. TV3 kanale.

Dėl to žiūrovų pamėgto irgi šiek tiek suabejotume. Nebuvo didelis hitas Taip arba Ne, nors jį ir vedė buvęs auksinis jaunikis Marijonas (rašau buvęs, nes nevadina jo jau taip bulvariniai portalai). Nebent TV3 tikisi, kad Vytautas savo humoro pojūčiu šį žaidimą praturtins. Todėl ir kikena avansu.

Ironizuojame čia be galo ir krašto, neaišku, ar pamatuotai, o kryptis, panašu, pasirinkta teisinga.

Per krizę loterijos bado nemato.
Bilietą už du litus nusipirkti paprasčiau, nei paskolą bankui grąžinti (beje, TV3 savireklaminį pranešimą pavadino TV3 sekmadienis – „milijono“ diena. Tas “milijonas” aprėmintas kabutėmis. Ko gero, tikslu. Beje, neabejotinai perversiškos uagadugu vaizduotės dėka tas pavadinimas pirmą kartą persiskaitė, kaip TV3 sekmadienis – milijono dieta. Praktiškai, tas pats…).

Violeta Mičiulienė, Marius Jampolskis, Ramūnas Šimukauskas, Saulius Siparis

Violeta Mičiulienė, Marius Jampolskis, Ramūnas Šimukauskas, ir Saulius Siparis. Nuotrauka nuo televizoriaus © uagadugu

O LNK praneša, atidarysianti barą „Pas Violą“, kurio šeimininkė bus žinoma humoristė Violeta Mičiulienė. Jai talkins talentingų aktorių komanda – Marius Jampolskis, Ramūnas Šimukauskas ir Saulius Siparis. Norėdami suprasti, kodėl visuotinės krizės metu atidaromas naujas baras, turime pažvelgti giliai gerbiamos ponios Violos (akt. Violeta Mičiulienė) širdin. Ekonominei logikai prieštaraujantį sprendimą antros jaunystės dama priėmė vedina tyro jausmo Alfonsui (akt. Ramūnas Šimukauskas), įkalinimo įstaigoje sėkmingai persiauklėjusiam vyrukui pačiame jėgų žydėjime. Ir štai – Alfukas laisvėje, o dovana mylimajam – barelis. Mariukas (Marius Jampolskis) barelyje dirba renginių organizatoriumi. Iki atidarymo likus pusvalandžiui, į restoranėlį ateina inspektorius Sauliukas (akt. Saulius Siparis) – papildomam patikrinimui. Jam taip į širdį krenta Viola, kad nuo to karto į barą tikrinimui jis užsuks kas vakarą…

Atmintis mums sufleruoja mažų mažiausiai dvi reguliarias barines TV laidas iš praeities – dabar jau kultiniu vadintinas Kabačiok 13 stuljev (dievaži neatsimenu, kaip jį versdavo į lietuvių kalbą), kuri žydėjo šešiasdešimtųjų pabaigoje ir septyniasdešimtųjų pradžioje bei Konrado kavinė. Antra buvo prieš penkiolika metų prastai LTV Kauno redakcijos gaminama sunkiai apibrėžiamo žanro laida, prikaišiota bene visų Laisvės alėjos etatinių zulintojų. Nors, jeigu būtų pasivadinusi Tulpe, žiūrovų būtų buvę tikrai daugiau.

Skaityk  ANDRIUS ŠEDŽIUS, ARBA AČIŪ UŽ NUOŠIRDUMĄ, PONAS SEIMO NARY

Pavadinimas Pas Violą ir projektą pristatanti nuotrauka prikišamai parodo, kad turime reikalo su laida, kurios veiksmas suksis aplink Violetą Mičiulienę. Jos svetainėje radome, kad Violeta Mičiulienė yra populiaraus televizijos serialo “Miesčionys” bei humoro grupės “Ambrozija” aktorė. Jei taip, tai rafinuoto humoro nesitikime. Bet jo ir nereikia komerciniam kanalui. Gerai būtų, kad atsirastų bent jau pusėtinus dialogus berašančių. Juk tik mažuma aktorių pajėgūs improvizuoti filmavimo aikštelėje. Štai jau mano minėtas Kabačiok 13 stuljev buvo scenariniu požiūriu labai tvirtai sukaltas (nusisiurbiau neseniai vieną 1968 metų su Andrejumi Mironovu (atsiprašau autorinių teisių dievo). Čia, panašu, bus kitaip. Juk Marius Jampolskis ir Violeta Mičiulienė žodžio kišenėje neieško. Bet žodžio laisvė – daiktas slidus. Dieve duok, kad sektųsi teisingai liežuvį vartalioti.

Neslėpsime, kad šiek tiek sergame už laidos prodiuserę Jurgą Pukenytę. Kad uagadugu neapkaltintumėte šališkumu, paaiškinsime, kad prijaučiame visiems riebių rinkos barščių neprisrėbusiems. Bent jau iš pradžių jie įpučia šiek tiek gaivaus vėjo į papuvusias bureles.

Kol patys nepapūva.
Please wait...
Kategorijos:  Kanalai, Laidos, Personalijos, Rinka
Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

3 komentarai:

  1. Tomas | 9 sausio, 2010 at 23:14

    pala “Taip ir ne” vedė ne Marijonas, O Valinskas.

    ?

    Please wait...
  2. Alius | 10 sausio, 2010 at 01:36

    Valinskas vedė “Taip. ne”. Marijonas “Taip arba ne”.

    Please wait...
  3. p. | 10 sausio, 2010 at 14:24

    bet šapras tai maladiec – artimiems žmonėms darbo nepagaili: iš pradžių sūnus neaišku ką “Šok su manimi” veikė (toks buvo Šapro reikalavimas prodiuseriams), o dabar jau ir Ievutei darbą surado…

    Please wait...

Palikite komentarą