LNK ATNAUJINA VERSIJĄ, O “LIETUVOS RYTO” TV SUSIDOMĖJO IR BRANDESNĖMIS MOTERIMIS

(Last Updated On: 2019-12-27)

Pora televizijų prieš Kalėdas suskubo skelbti apie savo naujas laidas. Ritamės su jomis kartu.

LNK it dosni meilužė žada duosianti tai, ko nesapnavote. Ką vijote nuo savęs šalin. Kuo negalėjote patikėti net ir tuomet, kai liko vienintelė ir, regis, neginčijama tiesa…

Na, o laidos prodiuseris Virginijus Gaivenis nuleidžia mus ant žemės labiau buitiška savo tiesa – publicistikos laida „Nauja versija“ – aštri, drąsi ir įkyri. Laida, nevedžiojanti žiūrovo už nosies, nepolitikuojanti ir neprimetanti jam savo nuomonės, o išryškinanti neretai pačią netikėčiausią įvykio versiją. Tą, kuri neduoda ramybės daugeliui.

Šiais metais analogišką tekstą girdime jau bene trečią kartą – pirmas buvo Kristupas Krivickas, antra Rūta Janutienė, trečiu tapo V. Gaivenis.

Agnė Zacharevičienė

Agnė Zacharevičienė © LNK

Na, o išryškinimu užsiims televizijos subtilybes perkandusi moteris, kuri dar ir gilinosi į publicistiką – 29-erių Agnė Zacharevičienė, darbo televizijoje subtilybes gerai perkandusi moteris. Kažkada dirbusi laidoje „Namų daktaras“, vedusi „Ištikimybės testą“, dirbusi tiesioginiame eteryje ir ėjusi vykdančiosios prodiuserės pareigas, marketingo bei verslo administravimo specialistė nuolat gilinosi ir į Lietuvoje rodomas publicistikos laidas.

Laidos temos įdomios – Kodėl iki šiol Belgijai neišduodami H.Daktaro bičiuliai, svečioje šalyje nugvelbę beveik 1800 prabangių automobilių? Kodėl viešai nerodomi dėl dviejų sūnų nužudymo nuteistos Almos Bružaitės apklausų vaizdo įrašai? Už ką Vokietijoje iki gyvos galvos nuteisti lietuviai?..

Tikėsimės, kad jų nenugvelbs konkuruojantys, piktu vilku žiūrintys prodiuseriai.

Na, o Lietuvos ryto TV toliau gilinasi į moteriško grožio subtilybes, kažkodėl mums bandydama įteigti, kad tą grožį turėtume surasti grožio konkursuose.

uagadugu pareikš čia savo subjektyvią nuomonę – kai pažvelgi į tas merginas ant podiumo, nevalingai pagalvoji, kad gatvėse (ne prie geležinkelio stoties) matai daug gražesnių, bet jos į konkursus neina. Kas tada eina? Tos, kurias matai ant podiumo. O kai pažvelgi į tas merginas, tai pagalvoji, kad gatvėse…

Skaityk  ROLANDAS SKAISGIRYS PROVOKUOJA LNK MUILO ŽYGIAMS

Misis Lietuva 2010 logo

Lietuvos ryto TV žada, kad kovo mėnesį prasidėsiančiame realybės šou žaviausios moterys varžysis dėl galimybės patekti į „Misis Lietuva 2010“ finalą, kuris įvyks birželį.Keturis mėnesius truksiančio realybės šou metu žiūrovai turės galimybę iš arčiau susipažinti su visomis kandidatėmis, įvertinti jų charakterio ypatumus, o moterys turės daug galimybių atskleisti savo grožį, išmintį, talentus ir išradingumą. Dvidešimt projekto dalyvių pagal anketas atrinks komisija, sudaryta iš organizatorių, stiliaus, fotografijos ir psichologijos specialistų. Dėl žaviausiosios titulo susikaus 12 realybės šou geriausiai pasirodžiusių moterų.

Lietuvos ryto TV filmuoja merginų atrankos etapus, formuoja joms televizines užduotis ir vadina tai realybės šou. Na, tarkim… Realybės šou jau nėra toks madingas žanras, kaip kadaise, bet jo išrasto ilgojo teleminkymo formulė rengėjams teikia vilties išlaikyti intrigą keturis mėnesius.

Televizijai tai atrodo perspektyviau, nei srautas (k)laidučių pabiručių.

Please wait...
Kategorijos:  Kanalai, Laidos, Personalijos, Rinka
Tags: , , , , , , , , ,

Vienas komentaras:

  1. venckunas | 23 gruodžio, 2009 at 12:49

    Aprasykit savo nuomone apie LNK talentu komisija…

    Please wait...

Palikite komentarą