ZITA SARAKIENĖ: DAR DAUGIAU FILMŲ PER LNK

(Last Updated On: 2019-12-25)

Prieš naujus iš televizijų tradiciškai uždera informacijos, kuri adresuojama ne žiūrovams, o profesionalams, dirbantiems reklamos agentūrose ir konkurencinėse televizijose. Reklamos agentūras ši informacija turėtų dominti todėl, kad šie šiuo metu laužo galvas, kaip tarp televizijų paskirstyti kitų metų reklamos biudžetus, kurie dar kartą sumažėjo. Todėl TV stotims svarbu pademonstruoti raumenis, o kartu ir pagąsdinti konkurentus. Profilaktiškai, kad neatsipalaiduotų.

Tokia žinia yra šiandienos LNK tekstas apie tai, kad pasirašyta sutartis su vienu Holivudo banginių – NBC Universal. LNK teigimu kontraktas su viena didžiausių filmų ir serialų gamintoja Lietuvos žiūrovams leis pateikti naujausią kino ir televizijos produkciją. „Džiaugiamės tapę „NBC Universal“ partneriais Lietuvoje. Tai bus trečioji didelė kino kompanija, su kuria 2010 –aisiais bendradarbiaus LNK televizija. Ką tik pratęsėme kontraktus su savo nuolatiniais LNK užsienio produkcijos partneriais – „Sony“ ir „Warner Bros“. Žiūrovų laukia daug įspūdingų premjerų“, – sako LNK televizijos generalinė direktorė Zita Sarakienė.

NBC Universal logo

Turėti savo filmų tiekėjais tris didžiąsias JAV filmų studijas iš 6-7 yra, be abejo, neblogai. Filmų fronte LNK bent jau teoriškai turėtų atrodyti ne prasčiau, nei TV3, kuri, turint omeny rinkos išteklius, turėtų būti pasirašiusi sutartis su likusiomis studijomis.

Ši, ko gero, niršta. Po dar 2008-aisiais LNK nukautos sutarties su Walt Disney studija iš TV3 ėjo gandai apie, neva, keliskart per didelius pinigus, kuriuos LNK sumokėjo už savo beribį ryžtą nurauti iš TV3 ilgamečius šio kanalo partnerius – pagrindinius pasaulyje pilnametražės animacijos tiekėjus. Suprask – net ir mes nesugebėjome tiek sumokėti.

Įdomu, ką išgirsime dabar.

Ponios Zitos parašas po tokia sutartimi yra dar vienas ženklas ieškotis virvės TV prodiuseriams – šiems skiriamų pinigų kiekis televizijoje dar sumažės.

Skaityk  REALYBĖS IR VAIDYBOS MIŠRAINĘ PIRMESNI MAIŠO "DVIRAČIO ŠOU", O NE SKAISGIRYS

Ir dar. Kadangi esame šiokie tokie puristai perfekcionistai, tai norime pastebėti, kad LNK teksto teiginys, jog geriausių filmų desertas bus patiektas jau šioms Kalėdoms yra klaida.

Ko gero, ne desertas. Gal greičiau užkandis.

Please wait...
Kategorijos:  Kanalai, Personalijos, Rinka
Tags: , , , , , ,

3 komentarai:

  1. Šiaip | 17 gruodžio, 2009 at 16:37

    Man tik idomu kaip bus su filmų ar serialų rodymu kitais metais, nes įsigalios Nepilnamečių nuo neigiamos informacijos įstatymas, pagal kurį dauguma filmų turėtų būti rodomi po 23 val.

    Ir šiaip idomu bus pamatyti kaip nuo kovo mėn. keisis TV programų tinkleliai.

    P.S. Tikiuosi, kad pagal šį įstatymą nebebus rodomos muilo operos, nes propaguoti lytinių santykių nebus galima.

    Please wait...
  2. kuazino | 16 sausio, 2010 at 14:22

    …….ismokyt filmus gerus rodyt pusdurnai

    Please wait...
  3. kakaliukas | 17 vasario, 2010 at 18:15

    man tik idomu kokie bus filmai

    Please wait...

Palikite komentarą