KĘSTUTIS MASIULIS: VISA TIESA APIE GERIANTĮ DEMAGOGĄ ANTANĄ MATULĄ

(Last Updated On: 2019-08-21)
Antanas Matulas

Antanas Matulas © LRS

Gaila, kad čia nėra paties Antano studijoje, bet aš jam į akis tiesiai pasakyčiau, kad, skirtingai nuo jo, aš tikrai neužsiiminėju demagogija. Ir mane labai skaudina, kai vietoje argumentų yra pereinama į asmeniškumus. Skirtingai nuo Antano Matulo, aš esu negeriantis ir tikrai, skirtingai nuo jo, aš labai noriu, kad alkoholizmas mažėtų. Tikrai labai noriu, bet esu šventai įsitikinęs, kad šitos priemonės jo nemažins. Tos priemonės iš tikro yra – bandymas pakišti koją verslui, išprievartauti, ar dar ką nors padaryti.

Jeigu žmonės nori mažinti alkoholizmą, reikia savo pavyzdžiu visų pirma – negerti, spintoj nelaikyti degtinėlės,- nei namuose, nei Seime. Ir kitų nevaišinti, o ne mokyti kitus, kaip kalbėti.

Seimo narys Kęstutis Masiulis

Žinių radijas, 2oo9.07.23, laida Kad valdžia tarnautų žmonėms

Susiję rašiniai:

AURELIJUS VERYGA IR PILSTUKINIAI DŽO

A.VERYGA IR JO SMIRDINTI IDEOLOGIJA

Please wait...
Skaityk  LIETUVOS ĮVAIZDIS: AMŽINAS NEPILNAVERTIŠKUMO KOMPLEKSAS
Kategorijos:  Nuklausiau, Visuomenė
Tags: , , , , ,

3 komentarai:

  1. ievos nuomone | 24 liepos, 2009 at 10:59

    Kai žmonės tampa labai kategoriški ir bando neklausydami kitų nuomonių priimti ir įpiršti savo nuomonę ar sprendimus – belieka juos pavadinti siaurakakčiais 🙂 Visada tikėjau, kad išsilavinęs ir garbaus amžiaus sulaukęs žmogus turi būti plataus požiūrio ir tolerantiškas kitų nuomonei. Deja,ne Lietuvoje ir ne Seime…

    Please wait...
  2. martynas | 24 liepos, 2009 at 21:05

    O kiek gavai už šitą “superstraipsnį”? Manau, pakankamai. Krizė, visi sukasi, kaip gali. Tokie “teisuoliai” kaip tu irgi.

    Please wait...
  3. Alius | 24 liepos, 2009 at 23:54

    “Superstraipsnis”? Citata čia, o ne straipsnis. Gal gali mestelt adresiuką tų, kurie moka už svetimų minčių citavimą? Prasigyvenčiau.

    Please wait...

Palikite komentarą