LNK NAUJIENOS: LOTERIJA, ASILAS IR DAR DAUGIAU R. VILKONČIAUS

(Last Updated On: 2019-08-21)

LNK priešsezoninis savireklaminis aktyvumas kurį laiką buvo minimalus, o dabar iškart tirštai drėbtelta. TV3 pasirinko dešimties kas savaitę skelbiamų naujienų taktiką, LNK sezoną talpina į Pramogų traukinį, po ramaus atokvėpio atidundėjusį netikėtai. Iškart trys naujienos.

Ilgamečiui LNK kūrybos eksdirektoriui Laurynui Šeškui baigus sunkų Vieno prieš visus minkymo procesą, duodama eterio laiko naujai laidai, kuri, berods, taip pat paremta formatinėmis idėjomis. LNK įveda  į eterį, pasak jos, naują žvaigždę – Asilą. Asilui pažadėta savaitinė laida, į kurią jis kvies ryškiausias Lietuvos asmenybes, operatyviai reaguos į aktualijas, jam nesudarys jokių problemų darbas ir tiesioginiuose eteriuose. Jį domina ir Mios nago likimas ir PVM lengvatos bei koalicijos stabilumas.

LNK bando sukurti intrigą, prie spaudos pranešimo prijungdama nuotraukas su tikru asilu. Vienoje jų asilą už virvės griežtai laikantis Haroldas Mackevičius:

Haroldas Mackevičius

Haroldas Mackevičius © LNK

Asilas nuotraukoje – tikras, bet tiktai kaip tvarto atributas, o ne laidos. Apgaule netikime. Kiek leidžia bendras išsilavinimas, sprendžiame, kad asilas bus virtualus (Haroldas Mackevičius nuotraukoje – ne virtualus. Jei nuotrauka neapgauna, panašu, kad yra pastebimai laibesnis. Turime vilčių, kad sublimuoto ir išaukštinto akių blizgėjimo nesimato tik dėl prisimerkimo ir darome išvadą, kad Dviračio šou atsiras nemeluoto dvasingumo ir kultūros).

Kita naujiena  – TV loterija Švarūs pinigai  yra žinomo anglų formato The Colour of Money lietuviška versija. Ji bus rodoma šešis kartus per savaitę. Panašu, kad, gilėjant krizei ir tuštėjant kojinėms, randasi vis daugiau besitikinčių lengvos sėkmės iš loterijų. LNK atranda naują vedėją – tai aktorius Ridas Žirgulis, vaidinęs šios televizijos seriale Nekviesta meilė. Aktorius nuotraukoje nežinia kodėl rankose varto dolerius, o ne litus:

Ridas Žirgulis

Ridas Žirgulis © LNK

Trečia naujiena yra tai, kad Muzikos akademijos vedėją Leo Pobedonoscevą, ne vienus metus vedusį laidas LNK, bet šį sezoną nušvilptą TV3 kanalo, keičia praėjusio sezono antros pusės LNK reitingų turbodyzelio Žvaigždžių duetų pora Inga Jankauskaitė ir Rolandas Vilkončius.

Skaityk  ZITA SARAKIENĖ SU AUDRIUMI SIAURUSEVIČIUMI ŽAIS FUTBOLĄ

Pastarąjį LNK vis glaudžiau integruoja į tinklelį.

Please wait...
Kategorijos:  Kanalai, Laidos, Personalijos, Rinka
Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , ,

5 komentarai:

  1. Sajonara | 30 liepos, 2009 at 16:43

    Del LNK.
    Be to, traukinys – tai ir romantika“, – sako LNK generalinė direktorė Zita Sarakienė.
    Romantika? nebent musų rytų kaimynams …

    Please wait...
  2. Alius | 30 liepos, 2009 at 19:58

    Na, taip. Iki Irkutsko.

    Please wait...
  3. Dovydas | 31 liepos, 2009 at 12:23

    Tas LNK asilas labai jau primena MTV arklį:/

    Please wait...
  4. algimantas | 23 rugpjūčio, 2009 at 10:47

    kodel nesiunciamos zinutes laimejusiems i zaidima svarus pinigai

    Please wait...
  5. LNK: VIENU ASILU MAŽIAU | uagadugu

Palikite komentarą