VELYKŲ TV AUDITORIJA: RIEBUSIS ZUIKIS COLOLO PARVERTĖ R. VILKONČIŲ

(Last Updated On: 2019-08-19)

TV3 atsiuntė tekstą iškalbingu pavadinimu Velykas žiūrovai praleido kartu su TV3!

Viską supratote. Jie laimėjo dvi Velykų dienas ir skuba pasigirti. LNK sėdi tyliai, nes neturi kuo. Jų filmų šašlykas susivėrė ne taip tobulai: vieni mėsgaliai perkepė, kiti liko pusžaliai.

Bet ne tik filmais nugalėjo TV3. Svarbiausia priežastis – įspūdingų gabaritų Zuikio – Vitalijaus Cololo ir Velykės – Ingos Norkutės dueto vedamo Vaikų balso 2009 populiarumas. LNK Pavasariniai žiedai su Rolandu Vilkončiumi atsiliko ne taip milžiniškai, kaip TV3 tikėjosi, bet geriau išsuktas Vaikų balso prekės ženklas paėmė viršų.

Tačiau mane nustebino ne tai. Įdomesnis Lietuvos ryto TV (grafikėlyje žemiau – LRTV) šventinis šuolis. LNK ir TV3, apart poros koncertų, per šventes visiškai nesistengia. O jau jų dukteriniai kanalai – TV1 ir TV6 yra skarmaluotos pelenės, rodančios visiškai nunešiotus serialus ir filmus.

Čia atsiranda galimybė su pastaraisiais besirungiančiam Lietuvos ryto TV. Kuris, parodęs kelių krepšinio rungtynių kartojimus, bent jau per šventes gali išsiveržti į priekį. Palyginkit juos su TV1 ir TV6. Auditorijos skirtumas beveik 50 proc.

velykų programos reitingai

© TV3

Please wait...
Kategorijos:  Kanalai, Laidos, Personalijos
Tags: , , , , , , , , , , ,

Palikite komentarą