LA SCALA, ROMANOVAS IR ROLANDAS KVIETKAUSKAS

(Last Updated On: 2019-08-12)

Vladimiras Romanovas perka Lietuvai ir Rolando Kvietkausko VEKS-ui Maskvos didžiojo teatro spektaklį Korsaras. Tiesa, po to tikisi susigrąžinti pinigus, užsišaukęs kainą, vertą La Scala teatro Milane (tenykščius 200 eurų už bilietą, kiek pats mokėjo, V. Romanovas pateikė, kaip sektiną pavyzdį).

Šia proga trys pastebėjimai.

Rolandui Kvietkauskui gal ir nederėtų V. Romanovo vadinti mecenatu… Suprantu, kad, atsiradus šalia prabanga tviskančio milijonieriaus, galima prišnekėti nesąmonių, bet ne tokių. Mecenatystė yra merkimas pinigų nesitikint jų susigrąžinti. Už mecenatystę įsigyjamas garbingas mecenato titulas. O čia, panašu, ir pinigai grįžta ir titulas lieka. Nebent atsirado specifiškai lietuviškas mecenato apibrėžimas.

Na, bet nepaneigsi – LNK projekto Šok su žvaigžde!, arba, Šok su Romanovu!, kaip jį vadino kuluaruose, dividendai Lietuvai tiksi. Televizorius yra jėga.

Dar nustebino kaina, kurią V. Romanovas už bilietą mokėjo La Scaloje. 200 eurų ten kainuoja nebent bilietas galiorkoj už kolonos. Tiek moka vargšai, porą mėnesių pataupę studentai. Pasirodo, tviskam tik Lietuvėlėj, o išsirovę į užsienius – šalia studentų – su suplyšusiais džinsiukais, maike už du eurus ir foteliuku galiorkoj.

Please wait...
Kategorijos:  Aplink TV, Konsumerika, Personalijos, Visuomenė
Tags: , , , , , , , ,

4 komentarai:

  1. Auris | 18 balandžio, 2009 at 21:11

    nu piktokai, bet labai teisingai 🙂

    Please wait...
  2. Alius | 18 balandžio, 2009 at 21:35

    Gal ir piktokai…

    Please wait...
  3. tadas | 19 balandžio, 2009 at 22:06

    visiskai ne i tema, matosi, kad zmogus, kuri rase nieko neraukia nei kiek teatro trupe kainuoja atvezt, nei kiek honoraras jiems. Eiliniai didelatantiski postringavimai eksperto tonu:)

    Please wait...
  4. Alius | 19 balandžio, 2009 at 22:24

    O čia reikia baleto eksperto norint “raukti”, kas yra mecenatas? Bet kas 300 litų VEKS-ui atidavęs ir nepaprašęs atgal bus didesnis mecenatas, nei pusę milijono įdėjęs ir pasiėmęs atgal Romanovas.

    Please wait...

Palikite komentarą