“DIDIEJI POKYČIAI”: DIDŽIOJI ILIUZIJA?

(Last Updated On: 2019-07-24)
Kadras iš laidos "Didieji pokyčiai"

Didieji pokyčiai © TV3

 

Šiandien, prabėgus lygiai vienuolikai minučių po LNK pranešimo spaudai apie naują realybės šou Aš myliu Lietuvą, apie savo egzistavimą priminė ir TV3.

Nors tik balandžio pradžia, televizijos ne juokais susirūpinusios vasara. Ir, panašu, kad šiais metais per karščius atsipalaidavimo nebus – virs rimta kova.

Kiek nutilus labai rimtiems LNK pabūklų griaudėjimams dėl savo rudens kūno pokyčių laidos Misija – grožis, TV3 atvirkščiai – kaip tik bombarduoja detalėmis apie pirmosios Didžiųjų pokyčių apipjaustytosios operaciją: jau atlikta pirmoji operacija! Sėkmė tapti ne tik projekto dalyve, bet ir pačiai pirmai pajusti didžiuosius pokyčius, nusišypsojo 42 metų telšietei keturių vaikų mamai Linai Barkevičienei. Jai plastikos chirurgas Darius Radzevičius atliko veido tempimo ir vokų pakėlimo operaciją.

Ir akcentuoja jausmingą dramą: aš tokia laiminga, kad net nežinau kaip tai nupasakoti žodžiais. Nebuvo valandos po operacijos, kad aš neverkčiau iš laimės ir džiaugsmo. Man seselė nebeleidžia verkti, bet aš negaliu liautis, kai matau, kad mano didžiausia svajonė būti gražiai virsta tikrove“, – vos sulaikydama ašaras pasakojo Lina.

Panašu, kad dramos šitame šou ir bus labiausiai ieškoma – beje, tai ir svarbiausia televizinėje realybėje – šios nereiktų painioti su tikrąja. Tačiau moterims, kurios buvo apgulusios atrankos komisiją, taip visai neatrodė: į naujo TV3 projekto „Didieji pokyčiai“ atranką susirinko rekordiškai daug norinčiųjų pasikeisti savo išvaizdą. Nors buvo skelbiama, jog atranka prasidės 10.00 val. ryto, vos prašvitus, 5.00 val., minia žmonių apgulė „Sugiharos“ grožio terapijos ir chirurgijos kliniką.

Pasak klinikos darbuotojų, atrankos išvakarėse netilo telefonas, žmonės klausė, ar gali atvažiuoti vakare ir pernakvoti klinikos patalpose, kad iš pat ryto galėtų stoti į eilę.

„Tokio anšlago niekas negalėjo prognozuoti. Šokių, dainų, kitų talentų projektai į atrankas surenka taip pat daug žmonių, bet ši atranka yra neabejotinai masiškiausia iš visų televizijos projektų atrankų“, – įspūdžiais dalinosi „Didžiųjų pokyčių“ prodiuseris Kristupas Krivickas.

O realybė – negailestinga. Manau, kad teisūs rudenį eteryje startuosiančios LNK Misijos – grožis rengėjai, kurie jau ne kartą akcentavo, jog radikaliau keičiančių žmogaus išvaizdą operacijų TV3 per tokį trumpą laiko limitą tiesiog nebus pajėgi atlikti, nes neįmanoma pagreitinti pooperacinių randų užgijimo.

Skaityk  LNK PRIEŠ TV3: MIKELKEVIČIŪTĖMIS PRIEŠ "NOUNEIMUS" IR SMORIGINĄ

Bet TV3, panašu, nieko labai gilaus ir nesiruošia atlikti ir gudriai ruošia tam dirvą tokiais pasažais: į projektą siekusios patekti moterys daugiausia troško atjaunėti – panaikinti raukšles, sumažinti pagurklį, atlikti veido odos patempimo bei užkritusių akių vokų operacijas. Labai daug kandidatų skundėsi savo dantų būkle ir kitkuo, kas trukdo džiaugtis gyvenimu ir plačiai šypsotis.

Panašu, kad troškusios ne tik atjaunėti, bet ir stipriau pakeisti savo išvaizdą tiesiog nebuvo pageidaujamos, ką rodo ir uagadugu tinklaraštyje komentatorių įrašai – štai, tarkim, čia.

Žmonės linkę painioti televiziją su gyvenimu.

Please wait...
Kategorijos:  Kanalai, Laidos, Personalijos, Visuomenė
Tags: , , , , , , , , ,

Palikite komentarą