KAIMAS DIENĄ LRT NEMATYS

(Last Updated On: 2020-04-25)

Šiandien iš ryto buvo nemaloniai nustebinti žiūrintys LTV ne kabeliu ir neturintys lėkštės su Viasat prenumerata. Lygiai devintą valandą jie pamatė techninę lentelę ir išgirdo ištisinį cypimą. Transliacija nutrūko. Žvilgt į programą – čia jokios užuominos apie tai, kad yra paskelbta kokia nors pertrauka. uagadugu pateikia iškarpą iš LRT svetainės:

KAIMAS DIENĄ LRT NEMATYS

Dirstelėjome į programą savaitiniuose laikraščių prieduose ir žurnaluose. Jokios užuominos.

Visa tai yra labai keista. uagadugu neguodžia LRT tarybos pirmininko Gedimino Ilgūno po kovo 16d. Tarybos posėdžio išsakyta frazė, kad, cituojame, tas, kas turi skaitmeninę TV, kabelinę arba lėkštes, matys viską. Tokių mažuma. O tą didžiumą bent jau reikėjo tinkamai informuoti. Beje, ta didžiuma ir yra patys lojaliausi LTV žiūrovai – vyresnio amžiaus mažų miestelių ir kaimų gyventojai, kur kabelinėms televizijoms kurtis neapsimoka, o palydovinių sistemų niekas neįperka.

Žinome iš bendro informacinio fono, kad transliacijos bus trumpinamos. Nenustebtume, jei LTV ir savo bangomis yra anonsavusi šį įvykį, bet platesnės artikuliacijos pasigedome. Prieš valandą, tiesa, atsitiko LRT spaudos atstovo pranešimas šia tema, bet prie LTV programos LRT svetainėje – vis jokio pėdsako. O šias eilutes rašant ir dvylikta artėja.

Čia visi turi tapti telepatais ir girdėti jūsų be galo subtilias kabinetines užpakalio vibracijas?

Gal kažkaip išraiškingiau kriuktelt reiktų.

Please wait...
Kategorijos:  Kanalai, Laidos, Personalijos
Tags: , , ,

4 komentarai:

  1. Corot | 3 gegužės, 2010 at 22:23

    Rimvydas Paleckis šįvakar laidoje “Šiandien” suteikė žmonėms viltį: LTV vėl sušvytės televizoriuose tokiu atveju, jei Vyriausybė artimiausiomis dienomis IMSIS PRIEMONIŲ. Stačiai – šantažas, sakyčiau.

    Please wait...
  2. uagadugu | 3 gegužės, 2010 at 22:31

    Ne pirmas kartas. Išlaikytinių mentalitetas.

    Please wait...
  3. JA | 4 gegužės, 2010 at 08:49

    Na teisingai įvardino vienas ministras, LTV turi įdomią situaciją, už paslaugas moka pvm, bet dėl savo statuso jo negali atgauti. Raginama užsidirbti, bet pamirštama jog visas pelnas lieka ne jai, o keliauja tiesiai į valstybės biudžetą…
    Taigi, pinigų yra tiek, kiek valdžia nori. O ar konservatoriams labai reikia LTV, kuri nešoka pagal jų dudelę?

    Please wait...
  4. Siauras | 4 gegužės, 2010 at 15:03

    Kai buvo isjungta LTV2 analoginis transliavimas, jos reitingas sumazejo 2 kartus – lygiai tiek, kiek yra is eterio ziurinciu ziurovu. Su siuo santazu Siauras visai sugriaus LTV. Kubilius siandiena aiskiai pasake, kad Siauras baigtu zviegti ir jaustis pasaulio bamba

    Please wait...

Palikite komentarą