RADŽISTANAS VALDO: LNK PRANAŠUMAS?

(Last Updated On: 2021-04-17)

Radži jaudina ne tik Rūtas, apie kurių meilę Radži neseniai rašiau.

Štai laidose, kurios buvo rodomos iškart po rūtiškųjų vakar, taip pat bene dominuojančiu akcentu buvo Radži – TV3 bangomis Edvardas Žičkus, tik ką aktyviai dalyvavęs Rūtos Janutienės laidoje Radži tema, dabar jau savo gyvenimo būdo žurnale Gyvenimas yra gražus skaičiavo garsiojo pop dievaičio honorarų dydį ir teiravosi, kiek jis pakilo po menamos kraujomaišos skandalo. Neatsitiko ir tuo pat metu rodomas Sauliaus Bartkaus Kažkas atsitiko, kurio žurnalistai susirūpino dainininko pasiligojimais.

Radži

Radži © LNK

Madingos temos nevengs ir šiandien pasirodysianti Žiūrim, ką turim, kurios prodiuseris Kristupas Krivickas it stepių sakalas skvarbiu žvilgsniu stebės kovas tarp taborų – Vilniaus ir Panevėžio.

Kristupas Krivickas pratęs temą rytoj – jo Akistatos reporterė pasišnekėti su Radži seneliu nusibeldė netgi į Ukrainą!

Na, o ketvirtadienį neriboto apetito Radžiui savaitės fiestą užbaigs Rūtos Mikelkevičiūtės Valanda su Rūta, kuri, berods, pirma ir vienintelė turės studijoje ir Radži, ir jo tėvą, ir juos įžeidusį čigonų baroną Stepą Visocką. Rūtos Janutienės laidoje šitokios puokštės nebuvo…

Skausminga, tiesa? Panašu, kad LNK turi nemažą pranašumą prieš TV3. R. Janutienės pokalbių šou buvo užsimenama apie LNK ekskliuzyvinę sutartį su Radži. Galima spėti, kad dalyvavimui studijinėse laidose, nes kitais atvejais su dainininku kai kas iš TV3 susišneka. Nors pastarasis, berods, nevirškina Kristupo Krivicko.

Viena aišku, kad šiuo metu Radži yra pats geidžiamiausias bulvaro objektas. Ne veltui jo spinduliuose laidoje Kodėl? neakivaizdžiai šildėsi ir Irma Jurgelevičiūtė, kuria susidomėjimas jau išblėso.

Please wait...
Kategorijos:  Kanalai, Konsumerika, Laidos, Personalijos
Tags: , , , , , , , , , , , , , ,

2 komentarai:

  1. Vytas | 18 sausio, 2011 at 16:50

    Buvo praeita savaite anonsai, kai anonsavo sios savaites laidas. Tai stebejomes, 3 anonsai is eiles per lnk apie radzi, paskui 2 anonsai per tv3 irgi is eiles irgi apie radzi..

    Please wait...
  2. zorge | 18 sausio, 2011 at 16:36

    Vakar isijungiu LNK- Radzis, TV3 – Radzis. Po valandos isijungiu LNK- Radzis, TV3- Radzis.
    O dar Sroves zada uz Radzi idomesni but :). Kazkokia info krize…

    Please wait...

Palikite komentarą