LINKSMYBĖS: LNK EKSKOMISARUS PAVERTĖ GĖJAIS!

(Last Updated On: 2011-01-27)
LINKSMYBĖS: LNK EKSKOMISARUS PAVERTĖ GĖJAIS!

iškirpo "uagadugu"

Please wait...
Skaityk  TINKLELIS: ŠOKIRUOJANTIS TV3 PAVASARIS
Kategorijos:  Keistumai, Laidos
Tags: , , ,

4 komentarai:

  1. ad-man | 27 sausio, 2011 at 10:01

    Panašu, kad ne abiejų didžiųjų kanalų technikai linksminasi 🙂

    Please wait...
  2. uagadugu | 27 sausio, 2011 at 10:11

    Šiuo atveju ne technikai. Šitas anonsas eteryje sukosi visą parą. Neieškojau jokio skandalo – man jau nusibodo – tada nufotografavau ir įdėjau į blogą. Tiesiog telike nėra to, kas spaudoje paprastai vadinama šviežgalviu. Įkyraus tipo, kuris savo priekabia akimi kuruoja visą vaizdelį – filtro tsakant. Kai tokie fokusai pasitaiko kokioj kaimiškoj televizijoj, tai galima suprasti, bet kai nacionaliniam kanale… Į galvą netelpa.

    Please wait...
  3. bruno | 27 sausio, 2011 at 15:41

    nu ok. pasisakysiu. o kodėl jums atrodo, kad čia taip sumontuotas anonsas ir paduotas su viskuo į eterį suktis? 🙂 LNK prieš du, TV3 prieš nepilnus metus išleidimus (playout) pakeitė kardinaliai – server based playout systems dabar ten dirba. iki tol buvo kasetės, anonsai ir reklama – iš kompo (į kurį suveda iš kasetės).
    senais laikais pipelin’e dirbo daug žmonių – montuotojas, titruotojas, garsintojas, marketingistas, išleidėjas. dabar viskas paprasčiau – priduodamas paveiksliukas į serverį. tekstas rodomas iš kito sąrašo. jie susiejami per ID. kanalų iš vieno kambario grojama 4 ir daugiau. tv3 atveju berods 9 (Rygoj). prieš eterį “preview” retai kada pavyksta pažiūrėt, o ir latviui kokiam nesuprantama, kas ten yra. todėl ir klaidų padaugėjo.

    žodžiu, skaitmenizacija/globalizacija čia kalta. klaidos bus išrankiotos. bet kažkada vėliau. neteisinu, o paaiškinu, kaip tai nutinka.

    Please wait...
  4. sorrybutno | 27 sausio, 2011 at 17:52

    Cia gi anonso tema. Pries tai buvao parasyta : 24 valandos, o po to – meiles trikampis. Nu sutapo kad juokingai isejo

    Please wait...

Palikite komentarą