AUDRĖ KUDABIENĖ VIS DAR PRALAIMI GAIVENIUI SU BRAZAUSKU

(Last Updated On: 2020-07-07)

Vakarykštis vakaras intrigavo tuo, kaip toliau vystysis brazauskinė tema dviejose viena prieš kitą kietai išstatytose kriminalinės publicistikos laidose – TV3 Prieš srovę ir LNK Abipus sienos. Panašu, kad abi jos dar ilgai dirbs su tamsiais Algirdo Brazausko praeities šešėliais.

Kristina Brazauskienė, Algirdas Brazauskas

Kristina Brazauskienė ir Algirdas Brazauskas © LNK

Tiesa, kuo toliau, tuo labiau išsiskiria dviejų laidų dėmesio laukai – Abipus sienos, nors ir nueina nuo nuo siauro Kristinos Brazauskienės meilės-nemeilės Algirdui Brazauskui nagrinėjimo, bet apsiriboja Draugystės privatizavimo klausimais – tiksliau, kam tas privatizavimas labiau rūpėjo ir kas davė leidimą – arba, kaip griežtai ir tiksliai dvi karštai mylinčios giminingos sielos – K. Butrimienė ir A. Brazauskas darė tvarką valstybės kišenėje. Su iš čia išplaukiančia Adolfo Šleževičiaus pavarde, bei visokiais seniai užmirštais Vyriausybes kanceliarijos darbuotojais. Prieš srovę užgriebia kitus horizontus – Audrei Kudabienei Draugystė yra tik mažas elementas kaleidoskope, kurio pavadinimas – Brazausko ir jo aplinkos ryšiai su EBSW ir kitais tuometinio kriminalinio privatizavimo veikėjais. Aišku, ties Brazausku gal ir per daug užsiciklinama – juk ne jis vienas su Butrimiene ten dalyvavo. Visa tuometinės LDDP viršūnėlė, panašu, nesnaudė ir tvarkė reikalus. O ir motyvas buvo patriotiškas – geriau imsim mes, o ne berniukai vienokie ar kitokie. Ta viršūnėlė iki šiol Seime, todėl, jei A. Kudabienė taip intensyviai rodys telefoną laidos pabaigoje, būtinai atsiras apie juos šnekančių – abejoju, ar visi kiti nutildyti storais banknotų pluoštais ar pareigybėmis valstybinėse įstaigose…

Tiesa, Prieš srovę dabar daro gana chaotišką įspūdį – tos schemos gana supainiotos, gerai nuslėptos, todėl painūs ir asociatyviniai ryšiai, kuriuos ne tik žurnalistei, bet ir žiūrovui daug sunkiau šifruoti nei Šleževičiaus pasiplaukiojimų valtimi su antrąja žmona melodramas pas Virginijų Gaivenį.

Skaityk  LNK NAUJIENOS: STEBUKLO PAIEŠKA TĘSIASI

Todėl pastarajam ir pralaimima – tiesa, jau su mažesne persvara, nei prieš savaitę (duomenys iš TNS).

Kito pusvalandžio kreivės tampa banaliai vienodos – Sauliaus Bartkaus gyvenimo būdo laida Neišgalvoti gyvenimai jau ne pirmą savaitę bene penkiais procentais laimi prieš Kristupo Krivicko Žiūrim, ką turim. Šių prodiuserių laidos programoje kaktomuša yra  sudurtos du kartus – trečiadienį (FTB vs Akistata) ir antradienį (Neišgalvoti gyvenimai vs Žiūrim, ką turim). Jau aišku, kad rezultatas yra 1:1 – antradieniais laimi S. Bartkus, o trečiadieniais – K. Krivickas.

BTV kreivių salsa pradeda visai linksmai atrodyti kovoje su LNK iki 18.45 val. ir su LTV iki 20.30 val.

Lietuvos ryto TV nepadeda tinklelio rokiruotės su Burbulu ir Naša Raša – žiūrovas ir negalvoja žiūrėti kanalo nuo 18.20 iki 20.00 val. – kreivėse duobė. Čia reikia rimtų apmąstymų.

Please wait...
Kategorijos:  Kanalai, Laidos, Personalijos, Rinka
Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Palikite komentarą