FIKSAVOME: “KODĖL?” APIE IRMĄ JURGELEVIČIŪTĘ

(Last Updated On: 2020-07-22)

TV3 Rūta su įtampos išraiška veide sėdinčioms TV3 šokių ir nešokių žvaigždėms paleido jausmingą klipą, kur Irma Jurgelevičiūtė dainuoja su Viktoru Uspaskich ir pranešusi, jog tai tiesioginė laida, prašneko apie mergaičių persirengimo kambarį, kuriame viskas prasideda ir baigiasi.

Pabandytų tos žvaigždės čia nesėdėti. Nemalonu, bet sutartys įpareigoja sėdėti visur, kur nori TV3.

Keliaujame į reklamą ir laukiame dainininkės advokato. O gal ir Irma pasirodys?

Rūta tai pavadina baisiu detektyvu ir anonsuoja balsavimą dėl klausimo, ar I. Jurgelevičiūtė apsivogė?

Irmos partneris Tomas Slausgalvis sako nieko nežinojęs apie kažkokį tyrimą, Teigia pats iš tiesų nenukentėjęs.  Rūtai parūpo, ar Irmą išvedė Karlsono kostiumu. Slausgalvis sako, kad ne ir šneka apie stresą.

Žilvinas Šilgalis konstatuoja banalybę, kad tai nemalonus įvykis. Jautė, kad kažkas vyksta. Matė vyrus, kurių paskirtis buvo neaiški (esu tikras, kad Jurijus Smoriginas ir Vytautas Šapranauskas būtų kaip mat paaiškinę. Ypač paskutinės Šok su manimi laidos, kurioje seimūnas šoko persirengęs transvestitu, kontekste…). Girdėjo įvairių pokalbių. Mano, kad viską galima įvairiai interpretuoti. Šneka apie kolektyvo draugystę bei prastai padėtą kvepalų bonkutę ir nukrypsta link savisaugos instinkto.

Katerina Voropaj nieko nežino ir buvo šokiruota, kai jos neleido į rūbinę. Jos akys į Irmą nekrypo.

Rasai Židonytei Irmos gaila. Jai atrodo, kad Irma paslydo.

Džiugas Siaurusaitis nepaleidžia rankinės iš rankų. Žino, kad Irma paleista iš areštinės. Galvojo, kad Irmai eilinis bzikas. Buvo keista. Šneka, kad šeštadienį visi sakė eik tu sau.

Ž. Šilgalis patvirtino, kad Irma išsiskyrė iš kitų. Pažįsta žmones. Vadina Irmą išbalansuota.

T. Slausgalvis neigia, kad jo žmona atsisakė treniruoti Irmą. Sako, kad kiekvienas žmogus savo poelgiams turi pateisinimą.

Skaityk  TV ŽIŪROVAI: NEVEŽA NEI VYTAUTAS KERNAGIS, NEI ARŪNAS VALINSKAS

Rūta konstatuoja, kad Gediminas Navaitis į studiją yra pakviestas, nes yra psichiatras. G. Navaitis šneka apie konkretų atvejį ir teisėsaugos organų kvalifikuotą tyrimą. Rūta mielaširdingai leido G. Navaičiui užbaigti tiradą. Neigia, kad Rūta yra dėl visko kalta. Klausia, ar Lietuvoje yra nekaltumo prezumpcija? Rūta bijo G. Navaitį nuvilti.

Pasirodo advokatas Vytautas Sirvydis. Rūta klausia, kur yra Irma? V. Sirvydis sako, kad Irma jaučiasi palyginus neblogai. Nepritaria, kad žvaigždė apsivogė. Sako, kad Rūta pažeidė nekaltumo prezumpciją. Negali atsakyti į klausimą, kas jai nutiko. Šneka apie Šok su manimi reitingų pokytį ir viešuosius ryšius. Be ceremonijų įsiterpia G. Navaitis ir porina apie liūdną visuomenės padėtį. Kažką negero skaitė internete.

Diskusija apie viešuosius ryšius. Šokėjai ir žvaigždės piktinasi, kad Ramūnas Matonis yra kaltinamas viešųjų ryšių akcija.

Ž. Šilgalis bando atkreipti dėmesį į advokatą. Sako, kad advokatas yra apmokamas ir teigia, kad šis neturi faktų prieš R. Matonį.

Neringa Čereškevičienė nejautė jokių viešųjų ryšių. Sakė pirmą kartą gyvenime davusi dukrai saugoti rankinę. Apie tai, kad visi nukentėjo. Apie norvegų reagažą į lietuvius. Abejoja ir nenori gilintis į tai, ar I. Jurgelevičiūtė yra žvaigždė. Rūtos paklausta apie grėsmę Irmos karjerai perklausia, apie kokią čia karjerą eina šneka?

Advokatas nieko negali pasakyti apie sankcijas. Šneka apie neteisingą vieno portalo informaciją. I.Jurgelevičiūtę vadina visiškai laisvu žmogumi. Prašo neieškoti intrigos toj vietoj, kur galėtų figūruoti V. Uspaskich. Sako, kad jį nusamdė dainininkės mama.

Tvirtina nieko nenoris pasakyti, nes nesąs viešųjų ryšių specialistas. Teigia, kad reikia pradėti nuo užuojautos Irmai ieškojimo.

Airidai Daukšienei yra sunku, nes jai buvo atsiradęs netikrumo jausmas.

Skaityk  AUDRĖ KUDABIENĖ: TAUTA MYLI NUSKRIAUSTUS. KAI TAUTA MYLI - JI ŽLIUMBIA

Buvęs Irmos prodiuseris Gintautas Brokas sako, kad džiaugiasi sėdėjęs tokioje kėdėje, iš kurios negalėjo iškristi, kai sužinojo žinią apie Irmą. Netiki Lavinsku.

Ž. Šilgalis vėl įsibrauna su pasažu apie faktus ir interpretacijas. Apie tą vietą, kur moterys slepia daiktus. Pataria neneigti faktų, jei jie faktai.

Advokatas nepatarė savo klientei prisipažinti. Nesąs sąmokslų teorijų kūrėjas. Sako, jog viešas vagystės parodymo faktas bus gera paslauga gynybai, nes nebus laikomas įrodymu teisme.

Kultūringas įspėjimas.

Rūta parodys? Įdomu.

Liutauras Ulevičius dėsto įvykių chronologijos ir viešųjų ryšių sąsajas. Apie perteklinį dėmesį šiam įvykiui.

N. Čereškevičienė šneka apie viešųjų žmonių moralinį veidą. Sako, kad mes nežinom, kas mes esam.

Pakvipo tipiška eltyvo apokalipse. O ką garbingoji Ponia veiks šlykščiųjų komercininkų Chorų karuose?

Keista…

Rūta kreipiasi į Irmą ir sako, jog visi studijoje sėdintys žmonės tikisi paprastučio atsiprašau.

Nesu tikras, ar visi.

Tiesioginė transliacija buvo tikrai nuoseklesnė, nei montažo kratinys, kuris paprastai būna padaromas iš Kodėl? studijoje nufilmuotos medžiagos.

Please wait...
Kategorijos:  Fiksavome, Laidos, Personalijos, Viskas
Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

5 komentarai:

  1. nida | 23 lapkričio, 2010 at 11:06

    dabar advokatas iš tokių teisiškai neišprusėlių laidų išpeš visą galimą naudą.

    Please wait...
  2. zorge | 23 lapkričio, 2010 at 13:13

    Ir gerai. Isvada kita. Gerb. Janutiene nekaip susitvarko vesdama tiesiogines laidas.
    Tiesa, psigedau ir vedanciosios pagarbos pasnekovu atzvilgiu…

    Please wait...
  3. skridus | 23 lapkričio, 2010 at 17:57

    na turbūt tamsta zorge pirmą kartą žiūrite šią laidą, jeigu tik dabar pasigendate pagarbos pašnekovams…

    Please wait...
  4. nebetaip | 23 lapkričio, 2010 at 21:13

    Kai kalba Janutienė, pagarbą pašnekovui galima pamiršti..Ištisai petraukinėja, neleidžia pašnekovui nei pradėti, nei pabaigti minties, visur aršiai prikišama jos nuomonė..kaip koks šuo nuo būdos ant visų loja..labai neskanu:/

    Please wait...
  5. SKAIČIAI: KAUNASI TELEPRIMADONOS – IRMA IR KRISTINA | uagadugu

Palikite komentarą