SKAIČIAI: ŠALMUOTAS K. KRIVICKAS VARPOS DIDINIMO PARAŠTĖSE

(Last Updated On: 2020-07-07)

Vakar dienos auditorijos pjūvyje LNK nuo TV3 atsiliko šešiais procentais, o ne trimis, kaip buvo dvi pastarąsias dienas (duomenys iš TNS).

Kanalui vėl nesisekė su FTB, o Daktaro Hauso problema, panašu, taip ir liks neišspręsta iki sezono pabaigos – čia stipriai pralaimima.

TV3-ims dideliu galvos skausmu tapusi Drąsos kaina geru trečdaliu, o kartais ir gera puse pralaimi KK2. Pastaroji laida rodo subjektyvizuotą ir softiniu tekstu apipavidalintą naujienų pastišą, kurį apiformina jaunatviški, energetiški, o Ugnės Skonsmanaitės asmenyje dar ir seksualūs vedėjai. Žiūrovas renkasi nors ir pastišizuotas, bet naujienas, o ne sugalvotą istoriją. Aišku, tai nereiškia, kad sugalvota istorija visada pralaimės infošou. Viena žinoma, kad KK2 sėkmė yra ne tik užtikrinto Sauliaus Bartkaus prodiuserinės mašinos darbo, bet ir Drąsos kainos fabulos silpnumo padarinys.

Kita Sauliaus Bartkaus laida – FTB vėl neturėjo ginklų prieš Kristupo Krivicko Akistatą. FTB, panašu, yra informacijos, gaunamos kuriant infošou, šalutinis vedinys. Kontrasto su KK2 principu kuriamas rimtai. Akistata prieš šią laidą atrodo, kaip pigi kriminalinė muilo opera, kur kiekviena smulkmena tempiama per kelias serijas, kai dėmesio nevertas niekas sureikšminamas iki begalybės, o viską finalizuoja, matyt, iš Kašpirovskio kalbėjimo manierą nusikopijavęs K. Krivickas.

Bet šiai muilo operai S. Bartkus jau pralaimi.

Nors jo žurnalistas Paulius Kaupelis daro jau kažką panašaus į žurnalistinius tyrimus, o ne triušių hipnotizavimo seansus.

Tiesa, LTV Žurnalistinis tyrimas juos daro dar panašesnius.

Šį kartą  K. Krivickas pasirodė su šalmu ir paragino išjungti televizorių, nes, jei žiūrėsite laidą, jus pavadins violetiniu:

Kristupas Krivickas

Kristupas Krivickas. Nuotrauka nuo ekrano © uagadugu

Man atrodo, kad toks teiginys, švelniai šnekant, primityvokas, na, bet, gal ir sveika kad ir tokia forma kartais parodyti, į kokio intelekto žiūrovus kreipiamasi… Pasirodo, tas šalmas simbolizuoja nepaklusnumą Lietuvos radijo ir televizijos komisijos raštui, kuriame, K. Krivicko teigimu, laida bus baudžiama už kiekvieną Kauno pedofilijos temos panagrinėjimą. Stipru. Laukiu violetinių demonstracijų ne tik prie prokuratūros, bet ir prie LRTK durų.

Skaityk  "DIDIEJI POKYČIAI": TV3 APSIŠILDYS RADŽI POPULIARUMU

Tuo tarpu FTB vėl nagrinėjo Komskių praturtėjimo šaltinių autentiškumą. Štai taip: neseniai Kęstas Komskis vaidino kovotoją su mafija, kurį persekioja Seimo pirmininkė, žurnalistai ir Pagėgių bedaliai. Tačiau kaip yra iš tikrųjų? Pavasarį, kilus skandalui, kai Seimo pirmininkė pareiškė nepasitikėjimą Kęstu Komskiu dėl jo galimų sąsajų su kontrabanda, antikorupcijos komisijos primininkas priėmė gujamo ir skriaudžiamo žmogaus įvaizdį.

Ką pasakysiu… Nebuvo patrauklu, žiūrėjau Krivicką – keikiausi – nesu nei violetinis, nei nevioletinis, bet vimdo, kai kažkas per prievartą bando nudažyti bet kuria spalva, ar sugromuluoja tai, ką turėčiau pats susigromuluoti be šalmuoto gromuliatoriaus pagalbos.

Bet žiūrėjau…

Nes gerai paruoštą skubųjį maistą – teisingai pačiobrelintą ir apipipirintą vis tiek skaniau valgyti, nei austres be citrinos.

Po kriminalų eilė ateina jau tikrai intrigai – ar prie šaknų grįžęs Dar pažiūrėsim… atsigaus ir sugebės tinkamai kovoti su Žvaigždžių klubu. Vakar buvo pirma tokia akistata. Kol kas pralaimima. Laida vakar jau tikrai priminė tai, kas buvo pastarąjį sezoną. Parodijuoti atpažįstami dalykai – net ir filmo segmente parodijuotas Šerlokas Holmsas, o ne neaišku kas iš specializuotų filmų kanalų, torentų ar kino salių, kurias lanko vienetai.

Kol kas pora procentų pralaimima Žvaigždžių klubui, šįkart giliai įnikusiu į varpos padidinimus ir Radži gerbėjos, septynis vyrus palaidojusios moteriškės psichologinį portretą.

Ši laida jau pasiekė savo galimybių ribas, todėl Dar pažiūrėsim… turi šansų nusišauti savo auksinį gulbiną. Jei žiūrovai prie jos grįš…

Kaip jau rašiau, Daktaras Hausas sodina LNK dar ir po dešimtos.

Beje, jei niekas nesikeis, pozicijoje prieš prasidedant Žinioms – 18.45 val., LNK gali nukristi ir į ketvirtą vietą – čia galvą bando kelti BTV Karštas vakaras.

Į galą moterų krepšinio Eurolygos rungtynių sporto sirgaliai sužinojo, kad tos rungtynės transliuojamos ir persijungė kanalą, todėl Lietuvos ryto TV kai kas žiūrėjo prieš aštuonias.

Skaityk  LRT: KAM REIKALINGAS ATSKIRAS TRANSLIAVIMO TINKLAS?

Tiesa, šios televizijos auksinis laikas yra pasibaigus LTV Panoramai, kai kanalą įsijungia infomaniakai.

Please wait...
Kategorijos:  Kanalai, Laidos, Personalijos, Rinka
Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

4 komentarai:

  1. idomu | 28 spalio, 2010 at 14:54

    Kazkodel man atrodo kad Dar paziuresim grizo i sena formata,bet kazkur paliko kai ka labai svarbaus – ugnele,kuria turejo pirmam sezone…

    O zvaigzdziu klubo reitingu sekme atrodo priklauso tik nuo laidos sveciu aktualumo.

    Please wait...
  2. Šiaip | 28 spalio, 2010 at 16:54

    Dalinis grįžimas prie savo šaknų: http://www.alfa.lt/straipsnis/10418384/?Serialo.gerbejams..nauji.sefo.Lino.receptai=2010-10-28_10-45

    Please wait...
  3. Ona | 28 spalio, 2010 at 21:29

    Po Putino kalbos “kalinoje” rusų opozicija Maskvoje vaikštinėjo šalmuota.
    Koks pigus pakartojimas.

    Please wait...
  4. sniegas | 29 spalio, 2010 at 00:19

    Mano tėvai, pastebiu, pradėjo vis dažniau žiūrėti „Drąsos kainą“, užkabino, matyt. KK2, tai jie gyvenime nežiūrės.. 🙂 Aš priešingai, žiūriu KK2, bet niekas neprivers manęs žiūrėti nors ir bet kurį lietuvišką serialą.
    „Akistatą“ žiūrim visi, yra keli TV, matosi, kad visus domina ta pati laida. Autoriaus pašaipa Krivicko flagmanui – ne vietoje. Krivickas sugeba suregzti intrigą, bei pasikviesti ir prakalbinti įdomius pašnekovus, vakar – Oželytę, Vasiliauską.
    Oželytė vs Žiobienė buvo taip puikiai parinktas nuomonių kontrastas, kad kitą dieną aš dar kartą pasižiūrėjau „Akistatą“ internete. Bravo Krivickui.

    Please wait...

Palikite komentarą