JANUTIENĖ VIRKDO SMORIGINĄ, BET “MUILAS” NĖRA ĮDOMUS VISIEMS

(Last Updated On: 2020-07-04)

Kreivių istorijoje šiokiadieniais lieka vis mažiau neaiškių zonų.

Aišku, kad geriausiu laiku iki 19.40 su KK2 dominuoja LNK, o nuo 21.05 iki 21.45 su Moterimis meluojančiomis geriau užtikrintai pirmauja TV3 (duomenys iš TNS).

Aišku ir tai, kad LTV naujienų laidos  – Šiandien ir Panorama be jokių atsiprašymų kimba į plaukus LNK.

Intrigą kelia neaiški ir todėl kreivių aprašinėjimo vingiuose uagadugu dar bent kiek dominanti zona nuo 19.40 iki 21.05.

Ketvirtadieniais čia vyksta antra įnirtingos kovos tarp dviejų – LNK ir TV3 Rūtų dalis.

Vakar TV3 Rūtos Paskutinė instancija pasakojo dvi istorijas, kurias jungia vienas bendras vardiklis – bėda mažo, skriaudžiamo žmogaus, kurio žemė ar būstas atitenka didėlesniam žmogui.  Vėl kabinti madingosios Brazauskų giminės atstovai, kuriems (ir ne tik jiems), panašu, tikrai nebus saldu patriarchui nuėjus į nebūtį; šį kartą keistai su Algirdu Brazausku siejamoje turtinėje kombinacijoje atsiradęs nenuspėjamo išsiblaškymo valdžios žmogus amžinumuose Emanuelis Zingeris, bei TV3 veidas Jurijus Smoriginas, kuris buvo sentimentalus.

Rūta Šokančioji taip pat gilinosi į turtingų ir neturtingų atskirties temą – sukvietusi į studiją turtingus ir neturtingus parlamentarus pokalbiui Kas penktas Seimo narys – milijonierius.

Bijau, kad prie televizorių kiekvieną vakarą besirenkančiai tautai visi parlamentarai – turtingesni jie, ar ne – vagys tikriniai, todėl intriga nebuvo tokia skaudi, kaip laisvų asociacijų principu sukonstruotoje Paskutinėje instancijoje su, naudojant Dviračio šou personažo Sauliaus Poškos leksikoną, varguoliais.

Mažiau turtingi su labiau turtingais gražioje studijoje gražiai vedėjai moderuojant pasiginčijo sau ir tiek.

Čia ne žliumbiančio Jurijaus Smorigino – va, tokio, drama:

Jurijus Smoriginas

nuotrauka nuo ekrano © uagadugu

Kaip ir visuomet, taip ir vakar Valanda su Rūta be gailesčio kaip norėjo taip ir elgėsi su Farais – čia TV3 atrodo silpnai, pusvalandį nuo 20.30 pralaimėdama beveik dvigubai.

Skaityk  DAINIUS RADZEVIČIUS PRALAIMĖJO PIKTAJAI RANKAI

Dviračio šou vis dažniau alsuoja į petį TV3 Žinioms, o LNK Žinios nemato grėsmingo konkurento Kobros 11 asmenyje.

BTV gretose nieko negali padaryti su LTV Panorama besigrumiantis Vytautas Matulevičius, kurio atsiradimo eteryje žiūrovas, ko gero, net ir nėra pastebėjęs.

Stebina Pervyj Baltijskij Kanal – vakarykštis skaičius – 8.5 procento dienos auditorijos (share)!

Rusų kanalo auksinis laikas – dvi valandos nuo 16.20 iki 18.20 – čia jis yra lygiavertis konkurentas ir LNK ir TV3, o kartais pastarasias ir lenkia. Sėkmės formulė? Kai LNK ir TV3 pešasi dėl moteriškos auditorijos, PBK rodo (ar, jei tiksliau, perrodo) tikras kriminalines istorijas rekonstruojančias detektyvines laidas ir teisminius pokalbių šou. T.y., įtinka tiems žiūrovams, kuriems neįdomus muilas.

Nes, kaip žinia, muilas daug kam neįdomus…

 

Please wait...
Kategorijos:  Kanalai, Laidos, Personalijos, Rinka
Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

3 komentarai:

  1. bruno | 15 spalio, 2010 at 21:56

    uagadugu,

    o kas yra PBK programeris? Maskva, ar Lietuvoj kas nors atskirai valdo tinklelį? schema nėra nauja, bet man, rusofobui nenuosekliam, šita pergalė su detektyvais rodos labai smarkia pergale prieš didžiuosius…

    Please wait...
  2. uagadugu | 15 spalio, 2010 at 23:45

    Programeris sėdi Maskvoj, bet Lietuva jam – dzin. Matome, berods, ką mato Maskva – tik valanda vėliau, nes saulė iš rytų. Šis įsiterpimas į Lietuvos didžiųjų tarpą – greičiau atsitiktinumas, nei strategija, bet tie, kurie yra programeriai ant LNK ir TV3 (ypač LNK), galėtų daryti išvadas ir atidžiai žvelgti į kai kurias tendencijas, kaip į eksperimentinį modelį ar fokusinę grupę for free. Bet nežvelgs.

    Please wait...
  3. SKAIČIAI: TV3 RŪTA NUGALĖJO LNK RŪTĄ JOS PAČIOS GINKLU | uagadugu

Palikite komentarą