KRIVICKAS PATALE, O BTV – GILIOJE DUOBĖJE

(Last Updated On: 2020-07-04)

Vakarykštės reitingų kreivės palyginimas su užvakarykšte dar kartą iliustruoja liguistą LNK priklausomybę nuo geriausiu laiku rodomų laidų populiarumo. Vakar pozicijoje nuo 19.10 iki 21.00 LNK pralaimėjo penkiasdešimties minučių intervale ir skirtumas tarp dviejų didžiųjų kanalų iškart išaugo iki 7 procentų (duomenys iš TNS).

Nuo užvakarykščių dviejų.

LNK vėl ir vėl laimi su KK2 prieš Drąsos kainą. Tai jau tapo taisykle.

Tačiau po to kita Sauliaus Bartkaus laida – FTB neparodė raumens (samdykis Ž. Šilgalį, turėsi raumenį, – taip jau nusprūdo nuo vulgaresnių uagadugu pilkųjų ląstelių kartais dominuojamo liežuvio).

Ha, ha.

Gerai, gerai – žinau, kad nejuokinga.

FTB pralaimėjimai prieš Akistatą irgi tampa nelinksma Laisvam ir nepriklausomam kanalui tradicija.

Kriminalinės realybės muilo žanro klasiko Kristupo Krivicko laidose ir šiaip jau daug beletristikos, o vakar nuo fikcijos ir pradėta:

Rūta Janutienė

fotografuota nuo ekrano © uagadugu

Čia ne transeksualu virtęs K. Krivickas, o R. Janutienė, kuri, kaip ir priklauso pavaldinei, praneša, jog K. Krivickas susirgo, o todėl laidos nebus. Ir staiga siurprizas:

Kristupas Krivickas

fotografuota nuo ekrano © uagadugu

Į kadrą įsispraudžia ligonis mirtinasai/Kaščėjus Nemirtingasai ir grasinamai mojuodamas pirštu pareikalauja neperjungti kanalo.

Ir įsuka mus į eilinę pedofilijos skandalo viją. Šį kartą labiau koncentruodamasis ties teisėtvarkos atstovais.

Pabaigoje R. Janutienės nebuvo. O gaila, nes pasakojimo ratas taip ir neužsidarė gražiai ir dramaturgiškai.

FTB brido į painią Eglės Kusaitės istoriją. Brido brido ir šnipštas iš to viso – 7-8 procentukai prieš Akistatos 12-14. Atrodo, tarsi ir faktinės medžiagos daugiau, bet, štai, vis kažkas nelimpa.

Žvaigždžių klubas vėl atrodė kiek geriau, nei Dar pažiūrėsim…, kuri vakarykšte laida atsisveikino su savo naujuoju formatu ir grįžta prie senojo.

Skaityk  LTV TOLIAU MUILINASI

Šitokia dviejų lyderiaujančių televizijų sinchroniška nesėkmė yra aukselis LTV Panoramai. Į ją trečiadieniais nukrypsta daug papildomų žiūrovų, neradusių savęs vertos pramogų dozės pramogų fabrikuose. Pastarieji trečiadienį nuo 20.30 iki 21.05-21.10 daro gamybinę reitingų profilaktiką ir šia proga nurėžia jų aukščiausią registrą. Kai LTV Panorama artėja link dešimties.

Dviračio šou vakar beveik prilygo TV3 Žinioms, o LNK Žinios neturėjo persvaros prieš TV3 serialą Psichiatras.

TV3 žiūrovams tinka ir patinka visokie su kriminalais susiję psichiatrai ir kiti daktarai hausai – kai jie pasirodo prie savo lašelinių, prasideda spartus LNK Žinių nukraujavimas.

Intriga dar ir ta, kad po savaitės būtent populiarusis Daktaras Hausas pakeis Psichiatrą ir trečiadieniais po dešimtos LNK kanalui bus dar sunkiau.

Vakar BTV dienos auditorijos dalis nukrito iki 3.9 procento. Man iš Burkina Faso nesimato, bet gal kokie rinkos senbuviai atsimena, kada buvo tiek mažai? Prieš penkiolika metų ar dar anksčiau?

Tie 3.9 yra tik 0.6 procento daugiau nei Lietuvos ryto TV; du kartus mažiau, nei Pervyj Baltijskij Kanal; maždaug triskart mažiau, nei LTV; 4.5 karto mažiau, nei LNK ir šešis su puse karto mažiau, nei TV3.

Šnekame apie nacionalinės aprėpties kanalą su nuosavu siųstuvų tinklu.

Unikalu.

Please wait...
Kategorijos:  Kanalai, Laidos, Personalijos, Rinka
Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

8 komentarai:

  1. spyris | 14 spalio, 2010 at 17:07

    Paskutinį kartą BTV tokią (3,9) dienos auditorijos dalį turėjo 1997 liepą. Kiti kanalai: LTV – 22,7, LNK – 38,9, TV3 – 18,6. Bet tai yra Baltijos tyrimų duomenys. Nelygintini su TNS.

    Please wait...
  2. nida | 14 spalio, 2010 at 18:14

    man gaila BTV. Šiemet jie panašūs į televiziją: yra laidos, sudėliotas tinklelis, bandoma ieškoti nišų ir savų žiūrovų. Kai kada atrodo visai kultūringai, bet, matyt, žiūrovai nuo šios TV atprato. Ir nebegrįžta. O Krivickas – tai arba diagnozė, arba jis juokiasi iš visų.

    Please wait...
  3. uagadugu | 14 spalio, 2010 at 18:32

    Ačiū, Spyri.

    Please wait...
  4. tim | 14 spalio, 2010 at 19:23

    Man tas pats tie reitingai, svarbu butu kuo daugiau tv kanalu. Jei as ziuriu kokia laida, man dzin ar ja dar kas nors ziurejo,ar ne.

    Please wait...
  5. anonimas | 14 spalio, 2010 at 20:18

    Esu girdejes, kad neber ten nuosavo tinklo, didzioji dalis eina per LRTC

    Please wait...
  6. bosma | 17 spalio, 2010 at 12:53

    Tik nebeilgo laiko klausimas kada BTV liks toli už nugaros Lietuvos ryto TV.

    Please wait...
  7. Marius | 10 lapkričio, 2010 at 09:59

    Per BTV yra tik kelios man vertos dėmesio laidos. Visa kita šlamštas. BTV rodomi filmai – snukiadaužiai. Tad ko stebėtis rezultatu? Senai taip turėjo atsitikti.

    Please wait...
  8. SKAIČIAI: RŪTOS ŠOKANČIOSIOS KASPINIUOČIO PASADOBLIS | uagadugu

Palikite komentarą