SKAIČIAI: VIENI ŽVENGIA, KITI KURIA DRAMĄ (papildymas – “Lietuvos ryto” TV)

(Last Updated On: 2020-05-26)

Savaitgalį geriausiu laiku TV3 netransliavo krepšinio, todėl matome jau beveik sezoninį vaizdelį.

Andrius Šedžius

Andrius Šedžius ir partnerė © LNK

Beveik, nes su Lietuvos daina penktadienį nesuskubo LNK. Ši tarsi ir anksčiau pradėjo sezoną, bet TV3 savo Muzikos čempionų taurę į eterį paleido anksčiau, nei LNK savo muzikinę laidą.

Muzikos čempionų taurė dominavo prieš LNK tuo metu rodomą Slavianskij bazar koncertą, bet čia smulkiau neapsistosiu, nes išvadų daryti dar nėra iš ko. Bus įdomiau, kai į kovą įsijungs Lietuvos daina – tada pamatysime tikrą penktadienių varžybinę panoramą.

Na, o šeštadienį viskas darosi aiškiau. Ir nepalankiau LNK. Čia Šok su manimi riebiai lenkė Kviečiu šokti. Triuškinimu to nepavadinsi – LNK kreivės kelis kartus netgi buvo virš TV3, bet tai trukdavo labai trumpai. Stabiliai pirmavo Šok su manimi, kurios skaičiai svyravo nuo 10 iki 15 procentų (duomenys iš TNS), kai Kviečiu šokti vinguriavo apie 7.

TV3 kabina Vytauto Šapranausko ir Jurijaus Smorigino bendravimo grūdu, kai LNK bando žiūrovą prisivilioti geresnės kokybės vaizdu, didesne paviljono erdve. Bet net ir gerokai pagerinusi savo žiuri kokybę, pastaroji pralaimi TV3. Prekės ženklo įdirbis, krepšinio aistrų pagalba TV3 programai, Erikos Santos netektis, moteriškių alergija Mildai Bartašiūnaitei ir Oksanai Pikul? Matyt, ir viena, ir antra, ir trečia.

Nesu prisiekęs šokių laidų žiūrovas, bet šį kartą mane suerzino Agnės Šemberienės stabilieji dešimtukai. Nevertinkit jūs geriau tų šokėjų apskritai. Visi visiems geri, be galo elegantiški, nuotaikos nesugadinantys, o visų geriausias –  Seimo narys, kuriam šokti apskritai nereikia mokėti, nes kai, anot Ievos Šimukauskienės, tik vaikščiojo,  gaudavo tik 8 balus, o kai jau pramoko šokti – iškart sužibėjo net iki devynių.

Skaityk  SKAIČIAI: ZITA SARAKIENĖ BUS SĖKMINGAI PASTAČIUSI ANT ANTIŽVAIGŽDŽIŲ IŠ "24 VALANDŲ"

Tai bent drama! Tikras šokių trileris.

Yra prasmės mokytis šokti?

Visų pirma dėl dramos stokos pralaimi ir LNK sekmadieninės 2 minutės šlovės. TV3 Lietuvos talentuose rodo istoriją, kur laidos dalyviai iš įtampos apsiverkia, o žiuri funkcija – tą įtampą kurstyti. Tuo tarpu LNK konferansjė rinkinukas pasižvengia tarpusavyje it kokiam smagiam susiėjime.

Pažvengti visi mes galim.

Ir be LNK.

Praėjusios savaitės skaičių vėl nepavadinsi simptomiškais – krepšinis daro dideles korekcijas. Kol kas LNK turi 19.7 procento auditorijos dalies, kai TV3 yra aukštai su 27.3.

Bet ne taip aukštai, kaip buvo galima tikėtis.

Papildymas. Corot savo komentare priminė apie tai, kad Lietuvos ryto TV penktadienį rodė futbolą Lietuva-Škotija. Sėkmingai rodė! Reitingas svyravo apie tris procentus, varžybų metu Lietuvos ryto TV buvo trečia Lietuvos televizija, aplenkusi ir LTV, ir BTV. Pagal auditorijos dalį Lietuvos ryto TV tą penktadienį apskritai buvo lygi Baltijos Televizijai – 5.3.

Please wait...
Kategorijos:  Kanalai, Laidos, Personalijos, Rinka
Tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,

6 komentarai:

  1. Corot | 6 rugsėjo, 2010 at 17:49

    Na, o vis tas futbolas per lryta neramina… kaip gi jam sekesi, klausimas kamuoja. 🙂

    Please wait...
  2. uagadugu | 6 rugsėjo, 2010 at 18:06

    Papildžiau įrašą, Corot.

    Please wait...
  3. Antananaryvas | 6 rugsėjo, 2010 at 19:52

    Corot`e komentaras mane taip pat pritrenkė… Futbolą myliu ir mylėsiu, krepšinio jau ne, nors žaidžiu.

    Please wait...
  4. Antananaryvas | 6 rugsėjo, 2010 at 20:12

    Uagadugu, ar galima įvesti skyrelį “Live”, t.y. “tiesiogiai”. Galėtume tiesiogiai komentuoti tai, kas vyksta ekrane:) Šiuo metu per TV 3 stebiu tokios Rūtos laidą apie maldeikienę, vėtros išverstus medžius,potvynius, jų žalą, galimą nuostolių dėl to atlyginimą, gamtos apsaugą, įspėjimo dėl vėtrų sistemą, tokios sistemos kainą,globalų atšilimą, nuplėštus stogus, bei amžiną klausimą-kas pavogė mūsų pinigus? Būsiu atviras- nuobodybė, tačiau, – o ką daugiau veikt?

    Please wait...
  5. Corot | 7 rugsėjo, 2010 at 00:21

    Ačiū. Šaunu! Gaila, futbolas Lietuvai – ne tas sportas… bet gal pralūš kada nors ledai (optimistiškai)

    Please wait...
  6. c2h5oh | 7 rugsėjo, 2010 at 15:05

    Kadangi Šapranausko rusiški bajeriai man jau nebepatinka, tai pereitą savaitę šokius viena akim žiūrėjau per LNK. Laida nuobodi, nes siaubingai pertempta – prasidėjo 19,00, baigėsi jau po 24 val.

    Please wait...

Palikite komentarą