TV TALENTAI: MIRGANTYS ANTITERORISTAI, VALINSKAS IR KITOS KEISTENYBĖS

(Last Updated On: 2020-05-03)

Likus savaitei iki antrojo talentų laidų sezono ir TV3 Lietuvos talentai, ir LNK 2 minutės šlovės neriasi iš kailio, bandydamos žiniomis iš filmavimo aikštelių pritraukti kuo daugiau žiūrovų dėmesio.

Lietuvos talentai

Lietuvos talentai © TV3

TV3 praneša apie keistuolį, dėl minutinės šlovės ant kupros tampantį 70 kilogramų sveriantį muzikinį instrumentarijų: „Kai išgirdau, jog kažkas lipą į sceną, susižvalgėme visi trys teisėjai. Garsas – lyg per grindis būtų ridenama įvairių garsų perpildyta mašina. Ant pečių nešdamas beveik septyniasdešimt kilogramų svorį, Antanas vos bepastovėjo scenoje. Mirgančios lemputės, signalizuojančios vieną ar kitą natą, būgnas, bandonija, specialiai prikonstruoti ir įvairius muzikos garsus skleidžiantys net virtuviniai instrumentai. Nesižavėti neįmanoma“, – juokiasi teisėja Rūta Ščiogolevaitė.

Taip. Tik žavėtis ir belieka…

Įdomu, ką apie šitokius beribio žavesio objektus galvoja stuburų daktarai…

Lemputėmis mirgantis narsuolis prisistato nokautuojančiai: Aš Antanas. Moku groti ir pasauliui skleidžiu antiteroristines idėjas.

Štai tau ir dažnai linksniuojamas lietuvių abejingumas viskam, kas vyksta užsieniuose.

Dar ir mesianizmo idėjos prasimuša…

Lumzdelių, vamzdelių ir bandonijų pagalba rezultatyviai įgyvendinamos.

LNK neliko skolinga.

Po valandos ir dvidešimties minučių ji atitransportavo kultinės Maskvos-Vasiukų jungties vertą tekstą: Šių metų projekto „2 minutės šlovės“ naujovė ta, kad prie talentingųjų starto linijos stos ir šlovės sieks talentai iš viso pasaulio. Laidos vedėjui teks kaip reikiant palaužyti liežuvį, mat antrajame laidos sezone pasirodys ne tik ypatingais gabumais apdovanoti lietuviai, bet ir išskirtiniai talentai iš Rusijos, Lenkijos, Ispanijos.

Štai tau… Ispanų su bandonijomis pažers.

Ir dar priduria: dalyvių pasirodymus tiesioginiame eteryje vertins žiūrovai ir kompetentinga komisija, tarp kurių bus ir Arūnas Valinskas.

Tai LNK ir buvo svarbiausia žinia.

Skaityk  "LIETUVOS RYTO" TV PER KRIZĘ TURI PER DAUG REKLAMOS?

Ispanai, rusai, lenkai…

Dzindzilin.

Please wait...
Kategorijos:  Kanalai, Laidos
Tags: , , , , ,

13 komentarai:

  1. Anarchistas | 16 rugpjūčio, 2010 at 14:29

    Dieve apsaugok nuo tokių talentų. Kalbant apie liežuvių laužymus tai žinia nulinė, greičiausiai ateis koks nors lietuviškas ispanas ir pradės laužyta lietuviška šnekta įrodinėti savo talentą. Jau matyta. TV3 kažką apie Simon Cowell kliedėjo, čia jau įdomiau, bet nieko ypatingo nesitikiu.

    Please wait...
  2. Mantas | 16 rugpjūčio, 2010 at 14:32

    Sveiki! Kažkaip nesiseka man parašyti į temą… Gal todėl, kad didžiausias dėmesys Burkina Faso skiriamas šou projektams… Man kur kas įdomesnis buvo Kudabienės anonsas, kur ji tiesiai šviesiai pasakė apie “tris publicistikos banginius” po vienu stogu – manau šis trio bus neįveikiamas, kad ir ką darytų konkurentai: Lietuvą valdo publicistika! O ir “banginiai” suteiks nors neakivaizdų, bet stiprų papildomą “boost’ą” likusiai tinklelio daliai per savireklamą, kai žiūrovų akys kryps į naujuosius Kedžius, Jonaičius ir eilinius vagis valdžioje. Panašu, kad LNK laukia sunkiausias televizinis sezonas per visą šio kanalo gyvavimo istoriją…

    Please wait...
  3. Nerijus | 16 rugpjūčio, 2010 at 14:36

    Tai, kiek iš anonso supratau, kad LNK projekte “2minutės šlovės” komisijoje nebebus Ingos Norkutės bei Violetos Tarasovienės. Valinskas išstūmė šias moteriškes:)

    Please wait...
  4. uagadugu | 16 rugpjūčio, 2010 at 14:54

    Taip, Mantai. Tik ta publicistika veža kai atsitinka Kedžio istorija ar kas panašaus. O kai neatsitinka – su temomis tampa striuka. Tada ir laidos buksuoja. Kartu ir su visa televizija, jei ji ant tos publicistikos yra daug pastačiusi.

    Please wait...
  5. Anarchistas | 16 rugpjūčio, 2010 at 15:03

    Jūs Krivicko sapaliones publicistika vadinat? Mano manymu amoralu yra iš vienos istorijos visą sezoną padaryt.

    Please wait...
  6. uagadugu | 16 rugpjūčio, 2010 at 15:26

    Tas tiesa.

    Please wait...
  7. Corot | 16 rugpjūčio, 2010 at 15:52

    Neriasi skyriai iš kailio, kaip turi būt. Į TV3 pasvarstymus apie Proniną šokiuose LNK atsakė Rūtos Mikelkevičiūtės pasvarstymais – gydytis traumuotą koją šlapimu ar ne? :DDDDDD

    Please wait...
  8. Nerijus | 16 rugpjūčio, 2010 at 16:22

    šiaip mane šio naujo sezono naujienos nuvylė, nieko ypatingo nepasiūlė:)

    Please wait...
  9. Mantas | 16 rugpjūčio, 2010 at 17:03

    Atsakysiu uogadugu ir Anarchistui viename komentare. Pirmiausia dėl Krivicko – nereikia vertinti visko iš amoralumo pusės: man kur kas įdomiau, kaip nepasakydamas savo laidoje nieko naujo jis tapo kone TV3 ikona. Anksčiau Krivickas buvo labai gerai žinomas, bet po praito sezono jis vieniems tapo kone mesiju, o kitiems žurnalistikos gėda. Bet kuriuo atveju tiek vieni, tiek kiti žiūri jo laidą ir pasakyčiau, kad ne tiek dėl turinio (kuris žinomas visų ir be jo laidos dėl didelio žiniasklaidos ir ne tik dėmesio Kedžių istorijai), kiek dėl paties žmogaus, paskelbusio kovą prokurorams ir “neobjektyviems” konkurentams (taip taip, paties Krivicko). Va čia jau ir atsakymas uogadugu, kad nemanau, jog temų trūkumas pakenks Krivickui ir Grinevičiųtei – žmonės juos žiūrėjo, žiūri ir žiūrės ne dėl turinio, o dėl pozos… Su Kudabiene gal jau sunkiau – ji nėra tokia charizmatiška ir kur kas labiau priklausoma nuo temos, bet… jei anksiau niekaip nebūčiau įsivaizdavęs “trijų banginių” vienoje televizijoje vien dėl temų trūkumo, dabar, matau, kad ne temose esmė…

    Please wait...
  10. praeivis | 16 rugpjūčio, 2010 at 17:15

    Sutinku su Mantu, kad LNK laukia nelengvas sezonas. TV3 jau pradėjo reklamuoti ir filmus kuriais po truputi maitins didžiųjų švenčių metu ir manau dar turi užsislėpusi kuo pasipuikuoti.

    Please wait...
  11. Bunnie | 17 rugpjūčio, 2010 at 10:20

    Sveikinu garbingos Burkina Faso gyventojus ir Alių asmeniškai, tapus valstybių, kuriose geriausia gyventi, sąrašo lyderiais. Nesvarbu, kad iš kito galo – dabar taip madinga 🙂

    http://www.delfi.lt/news/daily/lithuania/newsweek-lietuva—34-oji-geriausiu-gyventi-valstybiu-sarase.d?id=35534275

    Please wait...
  12. uagadugu | 17 rugpjūčio, 2010 at 11:54

    Gyvenimas nėra vien rožėmis klotas:((

    Please wait...
  13. ŠOKIŲ KRONIKA: ŠLAPIMAS IR LEMTINGAS PARTNERIO ŠALTIS | uagadugu

Palikite komentarą