JURIJUS SMORIGINAS PAVARO ŠPAGATAIS, O VYTENIS PAULIUKAITIS ATAKUOS SAVAITGALIAIS

(Last Updated On: 2020-04-29)

Mano jau ne kartą minėtas LNK ir TV3 savireklaminių pranešimų karas jau primena konstrukciją, kurią pavadinčiau binariniu sindromu. Štai vakar 15.35 val. TV3 išmetė į rinką informaciją apie tai, kad, panašu, su kanalu tęstinę sutartį turintis Jurijus Smoriginas savo dygiu asmeniu nuo rudens papuoš TV serialo Moterys meluoja geriau aktorių rinktinę, o po 15 minučių LNK švystelėjo savąją gromatą apie J. Smorigino alter ego Vytenio Pauliukaičio ruošimąsi 2 minučių šlovės tęsiniui.

Jurijus Smoriginas

Jurijus Smoriginas © TV3

TV3 praneša, jog serialo „Moterys meluoja geriau“ kūrėjai jau pradėjo filmuoti ketvirtojo sezono serijas. Palangoje prie populiarių aktorių prisijungė naujas serialo veidas – baleto profesionalas, choreografas Jurijus Smoriginas. Televizijos prodiuseris Rolandas Skaisgirys jį pakvietė gudraus aferisto vaidmeniui. „Ir kodėl man vis tokius personažus siūlo? Aš juk šviesus „bliondinas“, neblogas žmogus“, – šypsosi Jurijus.

Neblogas, tik labai jau nekukliai ir ne pagal amžių mėgstantis būti dėmesio centre. Kai kas pavadintų tokį pomėgį liguista puikybe, bet baletmeisteriui tai nė motais: „Taip jau sutapo, kad „Aistrų pakrantėje“ mane rodo 4 dienas per savaitę, šeštadienį – kartoja projektą „Šok su manim“ ir dar tuoj atsiras tas mano personažas seriale. Bet galiu pasakyti primityvią frazę: ar aš to nevertas? Tiek metų domėjausi, siekiau, dariau tuos špagatus… Gyvenimas man daug pasiūlo, ir dėl to aš jį griebiu už abiejų ragų – imu viską, ką duoda, ir tai labai vertinu“, – sako J.Smoriginas.

Pasirodo, viskas per tuos špagatus…

Vytenis Pauliukaitis

Vytenis Pauliukaitis © LNK

Na, o LNK sako, jog „Talentų akademijoje jaunuosius dalyvius rengs profesionalūs muzikantai, choreografai, vokalo mokytojai. Per atrankas į šou patekę žmonės nebus palikti vieni – stengsimės padėti jiems pasiruošti pasirodymams televizijoje. Iš gatvės patekti tiesiai į TV studiją yra didelis stresas. Mūsų akademijos dėstytojai pasistengs, kad dalyviai kuo labiau atsiskleistų“, – sako „2 minutės šlovės“ vedėjas Vytenis Pauliukaitis.

Ir pakeliui pasako svarbesnę naujieną: rudenį LNK talentų šou „2 minutės šlovės“ žiūrovus pakvies į antrąjį laidos sezoną.

Nebūsiu tikras, gal praleidau, bet taip artikuliuotai LNK apie 2 minučių šlovės atsiradimą būtent nuo rudens, o ne nuo Naujųjų Metų, kaip buvo pastarąjį sezoną, dar nebuvo pranešusi.

Skaityk  UFO NEWS: MOTINIŠKI LAUROS BLAŽEVIČIŪTĖS INSTINKTAI ŠAPRANAUSKUI

Todėl jau galime įžvelgti LNK naujojo sezono savaitgalio geriausiojo laiko zonos apmatus. Aiškiausia yra su sekmadieniu. Čia 2 minutės šlovės pagal geriausias kanalų konkuravimo už tą patį auditorijos segmentą tradicijas turėtų eiti kaktomuša su TV3 Lietuvos talentais. Kitas didysis susidūrimas turėtų įvykti šeštadienio vakarą, kur po Žinių abiejose televizijose turėtų būti rodomi šokių megaprojektai – LNK debiutuos su Kviečiu šokti, o TV3 tęs Šok su manimi!

Na, o penktadienį LNK turėtų į eterį paleisti Lietuvos dainą. Čia, aišku, darosi įdomu, ar kanalas ta proga ryšis kneckinti Auksinę blykstę ar nauja laida bus paklota tiesiai ant TV3 penktadieninio filmo, kuriam LNK niekaip negali prilygti, nors kartais parodo ir filmus geresnius. Tada LNK pakeliui dar ir paveržtų dalį LTV kapelinių žiūrovų iš nemariojo Duokim garo!.

Viena aišku – LNK nesiruošia TV3 kanalui perleisti pergalingų savaitgalių, kuriais kanalas pasižymėjo nuo antros pastarojo sezono pusės. Ir kurių dėka, būkime atviri, LNK pavyko žengti koja kojon su TV3, kuriai pralaimėta šiokiadieniais.

Bet TV3 pirmąją sezono pusę buvo ryškus lyderis būtent savaitgaliais. Su tais projektais, prieš kuriuos LNK dabar išstato savuosius…

Įdomybės ryškėja.

O uagadugu budriai stebi be galo nestabilią padėtį ir pranešinėja.

Please wait...
Kategorijos:  Kanalai, Laidos, Personalijos, Rinka
Tags: , , , , , , , , , , , , , ,

7 komentarai:

  1. Šiaip | 29 birželio, 2010 at 19:24

    BTV irgi krūstelėjo, nors šiuo tuo: http://www.zebra.lt/lt/laisvalaikis/tv_naujienos/Per-BTV-sunkvezimiu-F1-2010-06-29.html Vis geriau negu nieko.

    Please wait...
  2. uagadugu | 29 birželio, 2010 at 19:33

    Ačiū, Šiaip!

    Please wait...
  3. Šiaip | 29 birželio, 2010 at 20:00

    nėr už ką.

    Please wait...
  4. Šiaip | 30 birželio, 2010 at 14:29

    Įdomiai gaunasi, kad beveik visos didžiosios (ltv, lnk, btv) tv transliuos laidotuves. Manau, kad būtų užtekę ir ltv, vis ta konkurecija, net ir per laidotuves.

    Please wait...
  5. uagadugu | 30 birželio, 2010 at 14:35

    Aha, apie tai rašysime.

    Please wait...
  6. stebetoja | 30 birželio, 2010 at 15:16

    Po tiesioginės laidotuvių transliacijos bus parodyta speciali „Kakadu“ laida prezidentui atminti. (citata: http://whatson.delfi.lt/news/entertainment/eteris/tiesiogine-atsisveikinimo-su-ambrazausku-transliacija-per-lnk-ves-npumprickaite.d?id=33973017 )

    Na man tai labai absurdiskai skamba.

    Please wait...
  7. skridus | 30 birželio, 2010 at 18:05

    belieka pastebėti, kad keisčiau (absurdiškiau) atrodytų nebent ‘Oplia’ laida…

    Please wait...

Palikite komentarą