ŠOKIŲ FRONTAS: SAKALAS UŽDAVINYS IEŠKO PATIRTIES, O KITI BIJO PERSIRYTI

(Last Updated On: 2020-04-28)

LNK informuoja apie dar vieną savo Kviečiu šokti dalyvį.

Tai – Sakalas Uždavinys, kurio žioplesnio brolio vaidmenį televizijos be galo ir krašto tiražuoja vienoje reklamoje.

Sakalas Uždavinys

Sakalas Uždavinys © LNK

Reklama tampa nemokamu anonsu.

TV3 eteryje taip pat.

Kertu lažybų, kad be šitos reklamos LNK į savo laidą jo nebūtų kalbinusi.

Teatrinės šlovės  spektakliuose Radijo ereliai, Striptizo ereliai nebūtų pakakę..

S. Uždavinys kartą jau bandė parduoti save televizijai – tai buvo labai nesėkminga prodiuserio Justino Milušausko TV3 bangomis rodyta laida Angelai, kurią prodiuseris bandė tarsi už ausų ištraukti, pasitelkdamas aktorių.

Nepasisekė.

Dabar šnekama apie patirties kaupimą: šokiai – tai afera. Tačiau – protinga afera. Tai tolygu, lyg skrisčiau į kosmosą su aukščiausios kvalifikacijos astronautais. Tai – netikėta patirtis, o aktorystėje, profesijoje, į kurią įsivėliau, nereikalingų patirčių nėra. Viskas grįžta bumerangu.

Visada gerai, kai kažkieno noras mokytis ir patirti pažinimo džiaugsmus atneša naudą.

Pageidautina – abipusę.

Aistrų pakrantė

Aistrų pakrantė © TV3

Tuo tarpu  Aistrų pakrantės dalyvius kamuoja epochinės problemos: kiekvieną dieną viešbučio restorane randame tiek daug patiekalų, kad turbūt čia gyvendami mėnesį ir valgydami tris kartus per dieną nė karto nepamatytumėte to paties patiekalo.

Tačiau atsiranda ir gudresnių.

Jovita žino, ko nevalgyti: Vienintelio ko viešbutyje nevalgiau, tai desertų, nes ten labai reikia žinoti ką valgyti – vieni sužadina vyrams geismą, kiti skirti tik moterims, buvo desertų net su mėsa. Nerizikavau ir valgiau vien jūros gėrybes ir vaisius.

Visų pasaulio paslapčių nežino Dominykas su Kristina, todėl TV3 kaitrina nesveikas žiūrovo aistras: sugedo Kristinos kambario durų užraktas ir, nepavykus užeiti į kambarį, Dominykas maloniai pasiūlė savo guolį. Išvakarėse užsimezgusi draugystė vis dėlto nepaveikė šokėjo ir jis išsirinkimo vakarą Kristinos nepasirinko.

Musės tragedija stiklinėje.

Please wait...
Kategorijos:  Kanalai, Laidos, Personalijos
Tags: , , , , , , , ,

Palikite komentarą