SAULIUS BARTKUS GVIEŠIS JAUNIMO

(Last Updated On: 2020-01-20)

LNK praneša skelbianti atranką į naująjį realybės šou. Aštuonis sezonus MTV gyvuojantis formatas vadinsis „Kambarių plėšikai“ ir jau vasarį pasirodys LNK eteryje.

Kambarių plėšikai logotipas

Šis susipažinimų šou ypatingas tuo, kad dalyviai vienas apie kitą sprendžia ne pagal išvaizdą, bet pagal gyvenamąją aplinką.

„Kaip dažniausiai vystosi merginos ir vaikino santykiai? Pirmą kartą vienas kitą įvertina pagal išvaizdą. Vėliau prasideda bendravimas: išsiaiškinami bendri pomėgiai, šeiminė ir socialinė padėtis, mokslai ar darbas. Trečias bendravimo etapas – apsilankymas namuose. Namų, kambario aplinka apie partnerį suteikia taip pat labai daug informacijos. Kokie žmogaus pomėgiai? Ar jis tvarkingas? Gal nevalyvas? Bohemiškas? O čia viskas bus atvirkščiai“ – sako naujo šou prodiuseris Saulius Bartkus.

LNK savo didžiąjai konkurentei TV3-ims pralaimi jaunimą, o todėl ir bando įvedinėti į programą radikalius, jam skirtus segmentus. MTV yra žalio jaunimėlio stotis ir čia patikrintus formatus LNK, panašu, laiko tinkamais sau. Tai jau antras toks šou iš MTV. Pirmas buvo skandalingasis Kitas, užtvindęs interneto erdvę išties įdomiais vaizdo įrašais. Prašom:



Mums iš šalies buvo įdomu stebėti to Kito fenomeną – juk MTV yra nišinė stotis, kuri retoje šalyje turi daugiau, nei porą procentų auditorijos, o LNK – nacionalinis kanalas.

Todėl anojo vertybės tarsi ir neturėtų automatiškai tikti LNK.

Bet jei laikysime mūsų visuomenę infantilia, o toks požiūris paplitęs, tai jai infantilūs vaizdeliai -pats tas.
Please wait...
Kategorijos:  Kanalai, Laidos, Rinka
Tags: , , , , ,

Vienas komentaras:

  1. Andrius | 26 sausio, 2010 at 05:01

    Jau matau potencialių parodijų laidų objektą

    Please wait...

Palikite komentarą